Venner og familie

TRUE LOVE!Herlige Burberry lommeboken jeg fikk i bursdagsgave fra kjære søster og maen!!
I <3 IT!! L-O-V-E!!
Noen ganger er det greit å føle seg litt ekslusiv! :D

GRATULERER

Et kort lite innlegg for å så skreket ut til min venninne:

GRATULERER!!


Du kom inn på universitetet!! Gratulerer så mye!! Du fortjener dette så absolutt!
og jeg gleder meg allerede til å kunne komme besøke deg i England, det bli fun det :D
Og tenk deg dette: Du er så heldig at du trenger faktisk ikke å stresse med å søke neste år i tillegg til skolen og alt det der! Now that is great stuff!

Du skulle bare sett gliset mitt da jeg fikk meldingen din :D That is big stuff, og du har ventet på dette lenge ^^) :*

I'm so freaking proud of you!
Keep up the good work, and someday I might not be able to contact you, cause you are world-known dancer busy all the time ;D thihi

<3 <3 <3 tre hjerter for masse lykke til videre med studiene ;D

DEDIKERT INNLEGG

Som tittelen sier dedikerer jeg dette innlegget til min gode venninne Meriem.

Hun skal nemlig på audition i London til Kingston University på fredag.
Jeg vil ønske henne all lykke til!!

"A winner is someone who recognizes his god-given talents, works his tail off to develop them into skills, and uses these skills to accomplish his goals"

I know you can do this! Keep faith and remember that we are all cheering for you!


Mange gode og varme klemmer fra meg <3


 

3889579583_93378d1381_large

Tumblr_kty1oazjg61qzoaqio1_500_large

Tumblr_kqlks92evv1qz78y7o1_500_large

Tumblr_ksvcvfnomu1qa6fsyo1_500_large

Wish her good luck ;D

H- A - P - P - I - N - E - S - S

YOooOoo peeps!

Jeg er glad i dette øyeblikket!
Vil du vite hvorfor? aaah, det er en så herlig følelse det å være glad!
Det faktum at det er 1. desember har utrolig nok en positiv innvirkning på meg også, for desember er en måned fyllt med glede, og alle rundt deg er glade, noe som alltid er godt!

Tumblr_ktpp2k7q3e1qascodo1_500_large


Men det som har gjort meg mest av alt glad er det å få tatt opp kontakten igjen med gamle venninner jeg var redd jeg hadde mistet! Mange av dere kjenner kanskje dere selv igjen at etter som tiden går får man nye venner og miljøet forandrer seg og du føler du er i ferd med å miste de gamle gode, og hvis du er blant dem som har venner i forskjellieg aldre kjenner du deg nok godt igjen at aldersforskjellen i puberteten har en stor rolle. Det har jeg kjent mange ganger gjennom livet mitt, noen vet jeg nok at jeg ikke kommer til å ta opp kontakten med igjen, vi har dessverre vokst fra hverandre. Men det er noen jeg alltid har vært glad i, men pågrunn av mangel på tid har jeg mistet kontakten. Så i dag er jeg utrolig glad, for jeg har fått det bekreftet at kontakten er der enda, og vi stiller opp for hverandre like mye i dag som vi pleide. guuud, for en herlig følelse det er!

I tillegg er løyner forsvunnet, ting er blitt oppklart, brikkene faller liksom på plass! Jeg legger merke til at usikkerheten i meg forsvinner sakte, og det er jeg evig takknemlig for.
Det hørres kanskje litt klisje ut, but I don't care, jeg vet nå hvem jeg er, hva jeg driver med, hvem jeg er med, alt faller sammen! This is such a joyfull feeling.

I smiled for just a second ago, cause my long lost friend is no longer a long lost friend, she is my long loved friend <3

Back_back_by_gopemadesign_large


Jeg kan ikke slutte å smile! Dette kommer til å bli en herlig dag ser jeg for meg

Hva med å gjøre denne dagen til en av de beste dagene i ditt liv, uannsett hvilken dag du leser dette innlegget, gjør den dagen til DIN dag, make something out of it! Glem det negative med livet for en dag og nyt alt det gode du har i og rundt deg! Thrust me on this, your day will be amazing!

3251239023_8ef4a8a0a3_large

MY PLANS ... WHAT ARE YOURS?

Mine planer for høstferien i bilder.

20080429210919
Bowling med venner

20090510190913
Kos og fun sammen med venner.

20081013032923
Café tur og prat med venninner.

20090104162508
Shopping with mah friend

Tumblr_kp2blub7761qzgnx9o1_500_large
Jeg elsker å eksperimentere med negledesign, så jeg håper på å teste ut nye design og farger

3957466353_86efaf5bf5_large
Slappe av på sengen med en god bok or something cozy.

20081028065526
Og litt hjemmespa der jeg tester flere produkter fra LUSH.


Jeg ser virkelig frem til å endelig få tilbringe litt tid med venner.  Får se hvor mye jeg tid jeg får presset inn.. ferien varer jo i bare en uke :( men men, bedre enn ingenting.. og får vel nyte det mens jeg kan ;)

Hva er dine planer for høstferien?

LAPPEN

Wihuuuuuuuu!

Ei av mine gode gode venninner har i dag fått lappen :D
Jeg er så utrolig stolt stolt av deg Karen!

I dag tidlig rett etter folk fikk vite om muntlig eksamen poppet meldingen inn på alle mobiler "Jeg har fått LAPPEN!".
Jeg trodde jeg skulle skrike der og da :D
Er så glad og stolt av henne :) <3

Ca. en timer etter meldingen kom tok vi oss en kjøretur rundt omkring :D
Det var helt fantastisk herlig å kjøre rundt, og også tenke på at akkurat der og da slapp vi buss og slikt.
Buss er noe herskens dritt med at du alltid må være i god tid på busstoppet og i tillegg er bussen flink til å komme sent -.- dritt!

JEG ER STOLT AV DEG KAREN! <3

Har du kommet så langt at du har fått lappen?
eller er du enda på kjøretimer? grunnkurset?

OREO DREAM

I dag har jeg spist masse nam mat!
Første delen av dagen brukte jeg som sagt på å lese masse markedsføring. Det var ikke noe kjekt, når er det egentlig kjekt å gjøre lekser i ferien for å ikke nevne øve til heldag? men nok om det!
Som tradisjon i familien har vi det slik at hver gang et familiemedlem har bursdag spiser vi ute, hvor vi spiser er det bursdags"barnet" som får bestemme :D

Fattern bestemte seg for å gå seafood i dag, jeg er vanligvis en person som ikke kan fordra seafood, med noen få unntak. Maten på denne plassen kan jeg si med hånden på hjertet var et unntak ;D Det var så sinnsykt NAM! kan ikke forklare det bedre enn det! Dessverre så husker jeg ikke navnet på denne resturangen, men en plass i Drammen var det i hvert fall ;D
Vi bestemte oss for å spise desserten en annen plass, det ble på Peppes! Og dere 17mai 07 098kan gjette hva jeg valgte? ja, ikke noe mindre enn OREO DREAM!! Det der må være en av de farligste oppfinnelsene noen sinne! Er så utrolig farlig godt, er så utrolig ubeskrivelig. Jeg drømmer meg seriøst bort hver gang jeg spiser det. Er ikke noe rart med å ha dream som en del av navnet!
ååh, jeg får vann i munnen av å tenke på det! Det er så *slurp*
Er du enig med meg eller ikke?
Jeg må virkelig ta meg en dag å lære å bake en slik kake selv!

17mai 07 106

Bildene er fra 17. mai 07

JAMES BOND WANNABE!

Hei hei kjære lesere :D
Jeg har vært ute i hele dag, det har nemlig begynt å komme litt fint vær her i Oslo området :D
Og i tillegg har jeg også hjulpet til med å lage en god fest måltid til gjestene som kommer her om litt under en time.

Jeg har forresten verdens søteste James Bond etterligning rett ved siden av meg :D haha, er nemlig nevøen min med dress og solbriller og en pinne som peker opp over :D haha, han er så herlig! Og jeg skulle veldig gjerne ha lagt ut bilde, men jah, de fleste av dere vet om mitt Kamera problem.
Når jeg kommer hjem igjen skal jeg ransake absolutt hele huset og se om jeg finner ledningen, den må jo være der en plass!

Siden jeg ikke kan legge ut bilde av han i dette øyeblikket, kan jeg jo like så gjerne legge ut bilde av den ekte versjonen 8) haha..
Prøv å forestille deg denne mannen i litt yngre versjon (nå tenker jeg stilmessig, ikke utseende)Hvordan har dagen deres vært? Har dere noen spesielle planer for helgen?

Må beklage for at jeg er så dårlig til å svare dere, men er utrolig opptatt til disse tidene, skal svare dere senere i kveld ;D

OSLO BABY!

Nå sitter jeg her i Oslo, på rommet til min niese :Daisha
Hun sitter også ved siden av meg, skal snart legge seg og er flink på å dra ut tiden :) thihi, er ikke det typisk barn? :D
Siden jeg ikke har ledning til kameraet blir det ikke noen fine bilder å legge ut. Så derfor blir det enda et bilde fra fame :D
Er hun ikke søt? :D

Grunnen til dårlig blogging i dag er som mange av dere vet så var det en lang kjøre tur bort her, og mine foreldre liker å ta gode og lange pauser. Så da blir også turen lengre. Når vi da endelig kom frem var vi likevel utkjørte alle sammen, og jeg stod ikke opp selv før en time siden ca.
Er  det slik med deg også at du blir utrolig trøtt og sliten etter en lang kjøretur/flytur/tågtur/båttur ?

Mange av dere stemte ja til spørsmålsrunde, så i løpet av kvelden kommer innlegget der dere kan stille alle spørsmål dere vil ha svar på ;D
Dere kan jo allerede begynne å fundere på hva dere skal spørre, er alltid kjekt med litt kreative spørsmål :D

Dårlig innlegg, men er dårlig på å gjøre to ting samtidig; underholde niesen min, mens jeg prøver å skrive et innlegg xD Prøvd det før? er ikke lett det nei...

Så blogges vi senere :D

FERDIG PAKKET OG KLAR!

Nå har jeg endelig blitt ferdig med å pakke!
Og nå er jeg også sinnsykt irritert!
Jeg har lett over alt etter kontakten som brukes for å overføre bilder fra kamera til PC. Og har ikke funnet den en plass!!
Når jeg for en gang skyld hadde tenkt å bruke "hjemme laget" bilder igjen etter en god stund så skal jeg selvfølgelig ikke finne ledningen :@ Du kan tro jeg er irritert nå.
Og jeg vedder på at når jeg kommer tilbake finner jeg ut at ledningen har egentlig ligget foran nesen på meg hele tiden, det er så sinnsykt typisk at noe slikt skal skje! men men, nå orker jeg ikke å tenke mer på det..

Jeg er i hvert fall ferdig med å pakke, og alt står klart rett ved siden av meg. Har til og med brent to cd'er.. litt sånn road trip aktig! I og med at vi skal kjøre til Oslo, så blir det mange timer i bilen (har til og med klar pute og dyne og alt mulig kos og snax :D)
Musikken denne gangen ble noe mer innenfor musikaler, det er så skikkelig kos med slike sanger, du kan liksom drømme deg inn i handlingen, og det er jo ganske greit hvis du sitter i bilen alene med foreldre. Bare drømme deg bort i dine egne tanker.
Det blir Annie og The sound of music som blir hovedspillelisten for meg :D
Og Karpe Diem!! Kan jo ikke glemme dem! Herlige kara som skal spilles for full guffe i bilen!! wiii! Blir en herlig road trip dette :D

Jeg har virkelig lyst til å ta en road trip med en gjeng venner :D
Og siden mange av venninnene mine snart får lappen så har det jo vært masse snakk om å ta seg en road trip en eller annen plass :D Så det blir nok skoy!
Da blir det skikkelig road trip mix!! Vi liker oss litt i sånn One tree Hill style 8) haha

Skal dere reise en spesiell plass nå i påsken? hva er deres planer enten om dere reiser eller ikke?

JEG PAKKER SOM EN GAL!

Nå gjør vi oss klare for reising i morgen tidlig. Dessverre er jeg ikke blant de heldige som skal til London eller en plass i syden. Men er blant de heldige som skal vekk en plass i hvert fall :D
Jeg skal nemlig besøke søsteren min i Oslo! Gleder meg til å møte henne og og resten av familien hennes :DD

Men det som har skjedd er at jeg har vært så flink at jeg sovnet, og nå har jeg dødelig liten tid på meg for å pakke! Selv om det bare er til Oslo, så må man jo pakke meg seg masse for det om..

Jeg vet at jeg må ta med
*Casual clothes - dag-til-dag klær
*The unmentionables
*Filmen til søs

*tannbørste og tannkrem
*Hår(altmulig)accessories
*Sminke
*et par sett med finklær i tilfelle vi skal ut en plass
*mobil, PC og Ipod + lader til alle dem
*er det noe jeg nå har glemt? tell me!


Men nå må jeg virkelig stikke for å pakke ferdig alt sammen, så snakkes vi kanskje etter på eller når jeg er i Oslo

Shallabais!!


dsc2756

TA ALT MED EN KLYPE SALT

Hei og hopp alle bloggere og blogglesere :D
Da er jeg tilbake fra en fabelaktig forestilling.
Det er en forestilling som jeg og en del andre folk setter sammen hvert år.
Vi piffer opp mange forskjellige temaer med masse humor og drama (alt settes inn til et skuespill) slik at folk kan få seg en god latter.

F.eks. var et av temaene "norsk undervisning" og her var det snakk om folk fra forskjellige land som skulle lære seg det norske språket.
Har noen av dere sett "mind your language", det er et program som gikk på tv for flere år siden. så aner ikke hvor mange av dere som faktisk har sett det, men det anbefales, det er kjempe morsomt.
Vårt tema norsk undervisning var ganske lik dette programmet.. med masse overdriving og humor..
tenkte jeg skulle legge igjen et klipp fra programmet slik at dere ser hva det er jeg sikter til ;D

Dette programmet går ut på det som jeg har nevnt tidligere, bare at her går de på engelsk undervisning. Kjempe morsomt!
Dette klippet er fra midt i programmet, jeg vil anbefale å se mer enn kun dette :DSom sagt så er det overdrivelse og drama og humor, alt må jo tas med en klype salt en gang i blandt :D
Uannsett, forstillingen var vellykket og gleder meg allerede til neste gang :D

Det er så herlig å nyte søndagen for en gangs skyld, pleier alltid å få den dumme søndagsfølelsen, men i dag slipper vi det :D wihuuu!

Hvordan har din søndag vært?

DANSEGULVET TOK KONTROLLEN

Da har jeg nettopp kommet hjem fra en skikkelig dansekveld med venner.
Vi har det nemlig slik at en gang i måneden leier vi en hall hele kvelden for oss jenter, og kun jenter, for å kose oss til masse musikk og god mat hele kvelden.
Høytalerne koste seg til maks, rett før dem mistet kontrollen. Vi hadde all musikk på, alt fra vanlig amerikansk hip hop til norsk karpe diem (gjett hvem som tok maks av da?) til salsa musikk. Det var herlig å slippe oss helt løs.

Vi hadde også en liten konkurranse helt i begynnelsen, der vi delte oss i mange forskjellige grupper på 8 jenter. Alle fikk en halv time på å velge en sang og lage en dans til den for så å fremføre den for resten.
Masse herlig folk kom med. En gruppe valgte å danse skikkelig afrikansk, da mener jeg ikke sånn stamme dans, eller hva jeg skal kalle det, men tror dere forstå hva jeg mener.. men mer likt sean paul har i sine videoer (ikke booty dansen, eller jo litt, men ikke like ekstremt), her tenker jeg mer på de store bevegelsene de gjør med armer og ben, var skikkelig spennendes å se på, for den gruppa hadde skills. En annen gruppe valgte indisk type musikk, veldig morsomt å se hvordan dem prøvde å lage en handling i form av dans som skulle passe til musikken. En annen gruppe valgte å danse single ladies dansen til sangen single ladies. Med andre ord varierte det hele og det var kjempe morsomt.

Dette er en dag alle jentene i denne gjengen gleder seg til. Vi pynter oss litt ekstra opp, bare for å gi litt ekstra piff til det!
En guttefri kveld, kun oss jenter! er dere ikke enig at slike dager er herlig å ha en gang i blant?

Nå er jeg temmelig utslitt, dansegulvet hadde hele kontrollen på oss gjennom hele kvelden.
Å danse fra kl. 17.00 til 00.00 er ikke lite nei. men kjekt? ja :D

Girl power all night long! Ikke sant? :D

Hva har dere funnet på denne kvelden?

Denne sangen var en av sangene jeg kom over i kveld, tror jeg har hørt den før, men la ikke spesielt merke til den..


Denne sangen er digg å danse til!! Tror denne sangen er en klassiker for fester :D

Og vi storkoste oss med denne xD

NY UKE, NY START! TA TESTEN!

Hvordan går det med dere kjære folk i dette øyeblikket?
Nå har det snart gått 2 økter av denne lange skoledagen. I første økt hadde vi historie der vi satt og så filmen "hotel Rwanda", utrolig dyp og interessant film.
Anbefales sterkt!
Legger ved traileren her, og synes absolutt folk burde se den!

Akkurat nå sitter jeg og (burde egentlig) skrive en innlevering i rettslæren, men akkurat nå var jeg ikke i humør til det.
Noen andre der ute som har rettslære?

Jeg har btw en test til dere som jeg gjerne vil dere skal ta :D thihi
Denne testen er laget av ei jente i paralell klassen min, eller gikk en gang i paralellklassen. Er om venninne gjengen og synes det er veldig morsomt å se hvem en blir :D
Jeg selv ble Eirin ^^
Skriv i kommentar feltet hvem dere ble og gjerne hva som står om personen :D
Ta test

HOME SWEET HOME

Nå har vi nettopp vært ute og spist hele familien.
Vi har en tradisjon at når en i familien har bursdag drar hele familien ut og spiser på den greske restauranten Akropolis. NAM! De har sinnsykt herlig og god mat der! og siden vi ikke drar der så alt for ofte er det en fryd hver gang vi skal spise der :D
Etter god mat tok vi oss en liten tur til shopping senteret Kvadrat. Mamma fikk dessverre ikke bursdags gaven sin fra meg i dag siden jeg lever på et lavt budsjett. Heldigvis får jeg lønn om en uke, så da kan jeg få kjøpt henne en litt sen bursdagsgave.
Nå er jeg sliten, så jeg skal ta på meg litt slappe klær og kose meg med litt friends og sjokolade, før det blir pang på med besøk her.

Siden jeg ikke har noen bilder i dag legger jeg ved en kjent sang fra de gode gamle dagene.
Er det noen her som husker to jenter kjent som t.a.t.u
Jeg husker dem i hvert fall kjempe godt, tror de holder enda på med musikk, men jeg er ikke sikker, er alltid morsomt å gå tilbake å hørre på sanger en hørte når en var mindre.

GRATULERER MED DAGEN MAMMA!

Idag har min kjære mamma bursdag.
Jeg ønsker henne all lykke med dagen og håper at hun får en fin dag!
Jeg vet at både hun og søsteren min tror at jeg ikke kom til å huske denne dagen,
og det får dem vel bare fortsette å tro, as long as my mum is happy :D

TIL LYKKE MED DAGEN MAMMA!

IT HAD TO HAPPEN

Som nevnt i sist innlegg så sluttet vi tidlig i dag, og det kan en gjette seg til at det var utrolig herlig!
Siden vi hadde kun 1 og 1/2 time på skolen i dag, telte alle sammen ned fra begynnelsen helt til siste slutt.
Siden vi sluttet så tidlig og været var perfekt bestemte vi oss for å gå hjem og ikke ta bussen. Det som er så herlig med turen hjem er det å gå over by brua, utrolig herlig med solen skinnende over deg og litt små vind, now that is what I call perfect!
Vi er en gjeng som elsker å ta bilder, for å ta godt vare på minnene. Så det endte jo opp med at det så ut som om vi var turister i vår egen by xD men kjekt var det likevel.
Og som planlagt gikk vi ut på en piknik tur. først hamstret vi i oss med masse god og sunn mat. Vi lagde oss salat og baguett, nam! det var kjempe godt, og du satt igjen med en god følelse av å ha spist noe sunt.

Men dessverre ble ikke hele dagen satt av til oss alikevel.
Som sagt så er det alltid slik at noen av oss alltid er opptatt, jeg trodde da at dette var et unntak, men gjett om jeg tok feil. It had to happen...
Fant ut at ei måtte på jobb og den andre skulle visst reise på helgtur. Så noe mer enn en lang og koselig piknik tur ble det ikke. Men så lenge vi fikk vært litt sammen er jeg ganske så fornøyd ^^

Nå er jeg ganske gåen i bena, så jeg skal bare slappe av i sengen til litt musikk, så får jeg se hva jeg finner på videre..
Det er jo tross alt endelig helg etter en lang uke, så den skal nytes.
Har dere noen planer?

Vi snakkes enn så lenge ^^ XOXO <3

SOMMER OG SKOLEFRI

ok, kanskje ikke skolefri med det samme.. men snart er det i hvert fall sommer :D
og jeg kan kjenne det på været at nå er det på tide og hamstre inn med nye fargerike klær :D
Det blir lang helg på meg denne uken og det skal bli herlig, her skal man nemlig nyte det fine været som er over oss!
Skal bare ha en økt i morgen og etter det tilbringes resten av dagen med gjengen. Kommer til å bli baking helt i begynnelsen, så en liten piknik tur der vi også tar ut sommerlekene med å spille litt badminton til musikk. Etter det blir det kanskje kos og jentekveld hjemme hos en av oss ^^)
Det er så lenge siden kun gjengen har vært samlet, alle er alltid opptatt med noe, enten skole, jobb, fritidsaktiviteter eller noe som popper opp. Så nå har vi bestemt oss for at denne dagen er vår dag og skal virkelig bare kose oss.

Tanken på sommer får meg i virkelig godt humør, freshe dager der man i friminuttene kan ligge ute på skolebenkene og sole oss mens vi bare snakker, lange lyse sommer kvelder, bading og alt mulig.
Det er litt rart, men ofte påvirker været humøret til folk, ikke på en drastisk måte, men med litt påvirkning. Jeg føler at sommeren er der den glade og spreke humøret kommer frem ^^) og alle er giret på det som skjer. Har nok også litt med at det er om sommeren at man har 2 måneders lang ferie som alle er giret på.

Jeg har faktisk enda ikke tenkt på hvor jeg skal reise, eller har i hvert fall ikke bestemt meg for noe helt enda.
Jeg og ei venninne av meg tenkte å kanskje ta oss en tur til England om ingen av oss ender opp å reise en annen plass. Familien min har kanskje tenkt å ta seg en tur til hjemlandet, så hvis de bestemmer seg for det så henger jeg meg nok på.

Hva er dine planer for sommeren?
Har du begynt å få sommerfølelsen i deg?Måtte bare legge ut bilder som minner meg om sommeren :D
Bildene er ikke tatt av meg

KALD SAK + EN KONK

I dag har jeg da endelig fått truffet Hanne :D herlig genial og morsom jente :D
Vi hadde det kjekt hjemme hos meri mens vi bakte masse sjokolade dill dall og ble kvalmen og satt å så på den nye dvd'en til TH: caught on camera :D
Utenom det så har jeg jobbet så å si hele dagen, og nå sitter jeg og ser på Cold Case :D

Jeg beklager det korte innlegget, men jeg er trøtt og sliten og orker ikke å skrive så alt for mye :p

Hvordan var dagen din?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
En konkurranse som maren har arrangert:
Sko
129,-  Topp 98,- Toalettmappe 98,- Toalettmappe 29.50,- Speil 29.50,-
samlet verdi:  384,- Alt er fra h&m.

Alt du trenger å gjøre er så du er med i konkurransen i en kommentar og si hvorfor nettop du skal vinne. Jeg skal ha minst førti kommentarer før jeg trekker en vinner. Denne gangen kan alle få være med uansett om du har blogg eller ikke.

EN TREIG HELG MED BARN

Nå blir det barneprat og sykestue!

I går var da bursdagfeiringen til nevøen min :D 3 år gammel mann har han blitt nå :D
haha, han må være den letteste sønnen å ha.. hvis du spurte han om hva han ønsket seg fikk vi svaret "ingenting".
Han har egentlig bursdag i dag, men siden de måtte reise i dag bestemte vi oss for å ha feiringen i går :D
Anyways, jeg måtte da bake 2 kaker, lage en svær kasse med lasagne aka. nok lasagne til hole voksne folk.
Siden blogging ikke er så kjent hos familien min så jeg passelig smart ut der jeg tok bilder av da jeg bakte. haha.

Litt bilder fra under bakingen :D
img2965

kladdens kokebok :D alltid en klassiker :D DEN ER HIMLA GOD FOLKS!
(Si ifra om dere vil jeg skal legge ut oppskriften)


img2966

img2968

*YUMMI!*

Så var det over til gulrot kaka :D

Denne kaka har nok deffinitivt den vanskeligste oppskriften noen  gang Oo

img2969

img2972

Yummi kaka, med yummi glasur :D *tips: bruk alltid vanlig kremost hvis du skal bruke glasur miksen som følger pakka ; ) da blir glasuren mer rik, fyldigere og YUMMI!

Jeg har som nevnt laget en sjokolade kake, som skulle bli formet til hodet til Mikke Mus, siden jeg husket ansiktet til Mikke så godt bestemte jeg meg for at vi heller skulle se baksiden av hodet hans, for det var det nok ikke mange som husket utenom min brilliante hukommelse!

Der har vi Mikke og gulrot kaka :D wiii! :D er ikke jeg flink da ? :D haha

img2973
Mikke er pynta til barneselskap :D wihuu!!

Og litt bilder fra selskapet kan vi vel også legge ut :D

img2976img2978
img2982yusuf blse
yusuf shokkert

Må dessverre blurre vekk søs.
Det var bilder fra selskapet før og etter ; )

Jeg tror jeg spiste litt for mye etter det selskapet, for siden i går etter folk gikk har jeg vært kvalmen, og i dag har jeg mistet stemmen totalt Ö må hviske om jeg skal snakke.. litt morsomt egentlig, men også irriterendes til tider..

Hvordan var deres helg?

KJEDSOMHETEN TAR OVER!

Hva skal man finne på når en kjeder seg. Jeg har fri fra skolen i dag og når jeg har fri pleier jeg å sove leeenge altså at jeg pleier å ligge i sengen å sove nå og står opp om en time eller to. Men når det er unger i huset slik som i dag så får man ikke sovet lenge.
Så nå sitter jeg her foran skjermen og vet ikke hva jeg skal finne på. Noen tips der ute?
Jeg skal snart ut på steam kaffebar med ei venninne hvor vi skal bare chille. men før det har jeg absolutt null peiling på hva jeg skal gjøre.

Vi fikk btw. skolekatalogen på tirsdag, kjekt!!
Tror jeg har bladd gjennom katalogen 5 ganger allerede, men jeg er en person som absolutt elsker å se gjennom bilder (:

image2ny

ok, nå har det gått litt tid på å ta bildene og redigere litt på dem og om ikke alt for lenge skal jeg ut. haha.

XOXO <3

NYTT FORSØK OG EN GRATULASJON!

Jeg prøver en gang til å reklamere for innlegget under :D
Dere kjære folk må joine!

Og så vil jeg også bruke dette innlegget til å gratulere venninna mi med 18 års dagen :)
GRATULERER MED DAGEN SHØNNE SEYNAB!!

 du må kose deg kjempe masse! :D

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits