Tips og anbefalinger

GIVE ME A KISS FOR VALENTINE

Valentinsdagen er rett rundt hjørnet! Noen liker det, andre ikke!
Whatever it is, have fun!

This is for everyone who wants a good kiss for valentines, or just want a kiss.
Her er noen ting du gjerne vil ha i bakhodet.

1. GOD HYGIENE
Man vil vel ha god hygiene for det perfekte valentins kysset!
Alle pusser nok tennene sine og kan alt med tanntråd ++, men har du noen gang tenkt over tungen?

"Tungen har mange små furer på overflaten hvor bakterier kan feste seg."

Grunnet dette kan det nok være greit å gjøre tungen ren. Du kan finne tungeskraper i flere apoteker, eller så kan du prøve orabrush som er en "tungekost".
2. FUKTIGE OG MYKE LEPPER
Nå som hygienen er på plass kan man gå over til leppene. For å få fuktige og myke lepper vil man helst fjerne død hud og tilføre fuktighet, og siden det er vinter forekommer dette oftere enn ellers.

a) Leppeskrubb: Du kan lett kjøpe leppeskrubb, men like lett som det kan du også lage en hjemme. Det eneste du trenger å gjøre er å blande litt olivenolje og sukker sammen og smøre det på leppene, la det virke litt og så vaske det vekk. Eller så kan du ta et lite håndkle eller tannkost (OBS! ikke den du bruker til å børste tennene med daglig), fukte det litt med vann og gni vekk de døde hudcellene.
Hvis du foretrekker å kjøpe en leppeskrubb vet jeg at smashbox og Lush selger.

b) Fuktighet: Det er viktig å holde leppene fuktige, og mange har sine favoritter for hvilket produkt de liker best.
Det er masse snakk om EOS kulene og Rosebud, jeg har prøvd rosebud og skal innrømme at jeg liker den godt. Men min all time favoritt vil nok være blistex. Den har nok ikke noen fancy lukt slik som rosebud eller EOS, men den virker godt på leppene mine. Den jeg bruker heter ikke mer enn "lip relief cream" og Jeg absolutt elsker den!


3) FRESHE DET OPP MED FARGE
Til en dag som valentins dagen/date dag/hva-du-vil-kalle-det-dag synes jeg det passer mye bedre med nude lips og ha smokey eyes.
MAC har mange fine nude leppestifter: myth, creme d'nude, fleshpot og GOSH har også en utrolig nydelig nude farge ved navndet "darling". Pass på at disse leppestiftene passer til din hudfarge og ikke får deg til se død ut.
For å toppe det hele og få de perfekte leppene ville jeg tatt en lipgloss som har en lys rosa/rød tone og vil gi leppene litt glød.

Legger du til en lys-koral farget  blush vil du ha en amazing look!

WATCH OUT FOR BLACK FRIDAY!

I morgen er det black friday day!

Black friday kommer egentlig fra sent 1800 tallet da finankrisen startet.
Men den er nå brukt om dagen etter thanksgiving day (som er i dag), og om den "offisielle" starten på juleshoppingen.
Dette er jo da alt i USA. Men selv om det er i USA betyr det absolutt ikke at vi i andre land ikke får nytte av det.
For å gjør det kort, i morgen er nok dagen som passer best å handle fra Amerikanske nettsider. Ikke gå glipp av det, og prøv å få mest mulig under 200 lappen, hvis det blir masse og du ikke vil dele orderen i deler, så være forberedt på toll ;D

Tumblr_kql5daaywh1qzsu28o1_500_large

HAVE FUN SHOPPING!

WEEKEND TIP: MINERAL SMINKE UTEN SØL

Nå til dags er det mange som bruker mineral foundation, både fordi det er sunnere for huden og fordi det ser ofte naturligt ut.
Men et problem jeg legger merke til med disse containerene er når jeg reiser og skal ta med sminken, blir det ofte masse søl i selve containeren. Siden det er pudder ligger det alltid masse overflødig pudder over den silen når jeg åpner lokket. Det er utrolig irriterendes.

For en stund siden lærte jeg meg et triks hvordan jeg kan unngå dette sølet og tenkte å dele det her.

Typisk søl, har faktisk hatt mye værre enn dette..
img3863

Finn deg en sånn cotton/makeup-pad:
img3867

og press den inn i containeren og lukk igjen.
img3869

og voila, så kan du riste så mye du vil i den uten å måtte tenke på søl.

PS! Noen av de nyere containere, i hvert fall hos bare minerals (matte foundation) har en sånn åpne lukke ting der med silet slik at når du ikke skal bruke den så lukker du bare silet igjen, så på disse containerene trenger du jo ikke å gjøre dette.

ITS A SURPRISE - ITS A DESIGN

Til dere som har ventet på dette, her kommer det. Bloggen som lager design til din blogg helt gratis.

WWW.SURPRISEDESIGN.BLOGG.NO

Stikk innom og lest gjennom og send inn et skjema om du vil vi skal gjøre om ditt design!! :D

ENJOY!


cheers
cheers

SHOPPING I LONDON

Beklager virkelig for at jeg ikke postet dette tidligere, hadde nesten glemt det helt ut Oo, but here you go :D
_____________________________________________________________________________________

Her kommer det da en del tips om shopping i London! Håper dette er til hjelp :)

1. Jeg gjorde en stor feil ved å pakke med meg alt for mye klær, vet det hørres tryggest ut med å ta med litt mer i tilfelle.
Men når du reiser til London er det absolutt ikke tilfellet mener nå jeg ;)
Ta med deg 2-3 hovedplagg, resten kan du få kjøpt på PRIMARK!
Her er det kanon billig og så langt er jeg utrolig fornøyd med kvaliteten!
Du kan få alt fra undertøy til sko til hårstrikker, jupp, hva som helst!

Et lite tips jeg vil gi deg når du skal handle på Primark er å gå gjerne litt tidlig, når det har nylig åpnet, dette er hvis du ikke liker å handle med store mengder av folk. For på Primark, er det STAPPFULLT med folk! Og den mengden er ingenting i forhold til en travel bydag i Norge, i hvert fall slik jeg har opplevd.

shopping london

2. For dere som er helt inn i MAC produkter og kosmetikk, dere har sikkert hørt om MAC produkter og MAC pro produkter. MAC pro er som vanlig litt vanskeligere å få tak og over nettet er det kun for makeup artister.
Så er du på let etter MAC pro, dra til selfridges, der selger dem litt MAC pro produkter. Er ikke alltid de har dem displayed (kom ikke på det norske ordet), så det hjelper å spørre i kassen.

Ellers kan du også få tak i MAC produkter inne på Harrods.

2b) Om dere vil ha noe fra tidligere MAC sminke kolleksjoner, f.eks. Hello Kitty kolleksjonen, Rose Romance, dazzleglass eller style Warrior. Om du skal reise i nærmeste fremtid til London og vil ha noe av dette, unngå å kjøpe
her i Norge, for det er kanon dyrt her. Det er lite sannsynlig at du finner noen av de "gamleste" liggende til
til utstilling. Men spør bak disken, er ofte at de har noe igjen, men stiller dem ikke ut pågrunn av nyere
kolleksjoner ;)


3. For dere som er interessert i Urban Decay kosmetikk:
På nettsiden dems står det at du kan få tak i dem på Boots, helt feil! Jeg gikk innom nesten hver eneste boots butikk (og ja, jeg snakker om de store butikkene), de hadde dem ikke der.
Hvor du derimot kan finne dem er på Debenhams og John Lewis! (ligger i Oxford street)

shopping london2

4. TOPSHOP! Dette vet jeg mange er interessert i, i hvert fall butikken! Vet ikke hvor mange som allerede vet dette, men jeg gjorde i hvert fall ikke det før venninna mi sa det til meg rett før jeg reiste!
Har du studentkort? Ta det med deg! For alle studenter får 10 % rabatt når de handler på topshop! Og det kan bli utrolig mye etter hvert som du kjøper en del, i tillegg til at du betaler i pund ;) Så det er virkelig verdt.
Det eneste de ser på er bilde og når kortet går ut på dato ;) og nei, det funker ikke med bankkort, så dumme er dem ikke.

5. Folk flest kjenner til hvor exclusivt Harrods er, og ikke minst hvor dyrt det er!
Et lite tips er hvis du vil ha noe, ikke bare tenk at på skiltet står det £ 65, se på etiketten/prislappen, det kan faktisk stå så mye som 50 % rabatt, hvor mye er vel ikke det verdt? Ikke innbill deg nå at det er slik med alle produkter, for det er det jo ikke ;P men jeg la jo merke til en god del, så her kan du får deg noe du ønsker til halvparten av det du ønsker ;)
Vet ikke hvor vidt det var bare vi som hadde flaks den dagen, men en taper jo ikke noe på å sjekke ;D

6. De beste shopping gatene i London er i mine mening Oxford Street, Oxford Circus og Regent Street. Alle disse ligger ved siden av hverandre . De to sist nevnte er, om jeg ikke tar helt feil nå, mer merker slik som nike, Mango og slike merker ;D

og til dem som lurte på det samme som jeg lurte på før jeg reiste; om de har Sephora i London, det kan jeg bekrefte at de ikke har. De pleide å ha Sephora for en stund siden, men det ble visst ikke så populært.
Og Barry M produkter kan fås tak hos Superdrug, den ligger rett motsatt Primark ;)

shopping london3

(7) Et siste tips som ikke har noe med shopping å gjøre er å gå å se en musikal i London. Jeg kan ikke få sagt dette nok!! London er utrolig kjent for sine teater forestillinger og showene blir aldri slik som du prøver å forestille deg! De er helt fabelaktige, masse med liv og humor, publikumet er helt med! åh, har rett og slett ikke ord for å beskrive det!
Jeg har så langt vært på 3 forestillinger og den jeg var på under sist tur var Mamma Mia! Jeg har ikke ord for å beskrive hvor fabelaktig showet var! Så hvis du reiser til London noen gang så må du se en musikal!
Dra til Piccadilly (tror det staves slik?) circus, det er en helt gate full av kinoer og teatre, er nesten som å dra til disney land, bare her ser du folk kledd i kostymer til forskjellige shows og filmer :D er kjempe kos :D


Er kanskje noe jeg har glemt nå, men etter hvert som jeg kommer på ting skal jeg legge det til dette innlegget :D
Håper dette hjalp dere ;D og er det noe du lurer på, ikke vær redd for å spørre, jeg skal hjelpe deg så godt jeg kan :D

10 TIPS OM HVORDAN UNNGÅ STRESS

Nå skal jeg komme med 10 gode tips til hvordan du skal unngå stress og fortsatt klare å jobbe bra.

 Med en gang du legger merke at stresset begynner å hope seg i kroppen, ta en pause med en gang.

 Se en episode fra favoritt serien din, gjerne en komedie, da er du garantert å slappe av. Det finnes mange gode online sider der man kan se masse.

 Lag en liten planlegger for hvordan du skal gjøre arbeidet. Inkluder pauser der du unner deg noe godt.

 Unngå for mye sukker/karbohydrater mens du jobber. Du får et enormt kikk med en gang, men etter noen minutter synker det drastisk mye (blodsukkeret øker raskt, og går like raskt ned)

 Føler du deg litt sulten, ta et eple eller et annet frukt. Du får mye god energi som gir deg lyst til å gjøre mer uten å stresse.

 Ha litt god musikk i ørene, kan fort gi litt sving og aktivitet til arbeidet ^^
(Dette er opp til hver enkel, er ikke alle som klarer å jobbe med musikk i ørene)

 Vet du på forhånd at denne uken har du mye å gjøre, PLANLEGG! Du aner ikke hvor mye det kan hjelpe, men du kan også planlegge når du kan ta deg en god hjemmespa og bare pleie deg selv. Dette kan hjelpe deg veldig rett før en fremføring. Det er alltid nervepirrende med fremføringer, er du blant de som gruer seg stort til dette, plei deg selv og få tankene vekk fra stresset.

Ta en pause i arbeidet og se gjennom gamle og gode minner, vi har nok alle mange glemte mapper på pc'en eller albummer som gjemmer deg en plass.

 Ring en venn! haha, hørres ut som "vil du bli millinær". Uannsett, ring en god venninne og planlegg hva dere skal gjøre til helgen, hvis begge er under stress og mas, planlegg hvordan dere skal feire det etter alt er over.
Thrust me, denne er god. Etter en kort samtale er du plutselig mye mer glad og har noe godt å se frem til ^^ Vi vet vel alle hvor raskt ting går når man koser seg og har noe å glede seg til. Husk også at du skal feire arbeidet som er gjort, så stå på med arbeidet (Y)

 Sist men ikke minst: ALDRI si til deg selv at dette arbeidet kommer du aldri til å klare. si det MOTSATTE til det selv. Dette er noe du klarer helt fint. Visste du at 80 % er psyken, psyken kan faktisk kontrollere en stor del av hvordan du presterer, så vær alltid positiv!

Det går hovedsaklig i å gi deg noen gode små pauser der du unner deg noe annet enn arbeidet.
Du kan forkorte det til de tre P'ene (PPP): Planlegg, Pause og Positiv

GI MEG NOEN GODE RÅD Å TYGGE PÅ!

Det hender ofte at jeg går tom for ord om hva jeg kan blogge om! Noen ganger sitter jeg bare helt tom, har absolutt ingenting å skrive om, andre ganger føler jeg at jeg har noe å skrive om, men med en gang jeg begynner å skrive blir det bare 2-3 setninger Oo Now that ain't a good sign!
Så jeg vil gjerne høre hva folk der ute liker å lese?! Cause guurls, I gotta get'em help!!
Så til alle dere kjære snille søte folk der ute.. er det noe dere liker spesielt å lese om?
Kom med alle slags sprøe tips, jo tåpeligere det høres ut, jo bedre og mer originalt er det ;D
men vær litt konkret når dere skriver hva jeg skal skrive om :D
Cause hun' I'm sittin' right here waitin' for them words!

ok, jeg har kanskje fått i meg litt for mye av den engelsken der xD

ok, back on track: HELP?!

ANBEFALING: YEAR OF A GENTLEMAN!

Jeg kom til å tenke på noe mens jeg var innom bloggen til Camilla. Hun hadde da tipset leserne om sangen "mad" av Ne-Yo. Han er en superflink artist, og jeg vil gjerne anbefale alle lesere der ute akkurat det albummet hans med den sangen, han har selvfølgelig mange andre kjempe fine sanger, men her elsker man alle sangene på albumet!
Abumet heter "year of a gentleman" og er blant topp listen min av musikk.

Her er sangene på albummet!

neyo
(hater JPEG bilder, kvaliteten blir så himla dårlig >.<)

Dette albumet anbefales til maks!!

Hvorfor i h****** går det ikke ann på blogg.no å sette et innlegg under flere kategorier? eller er det bare jeg som ikke har fått med meg hvordan? (please la det være det siste!)

LIKER DU Å REDIGERE BILDER?

Da har jeg den perfekte plassen til deg.
Jeg har reklamert en gang før for denne plassen og gjør det enda en gang.

WWW.BILDEREDIGERING.DISKUSJONFORUM.NO

Dette er for alle som allerede kan redigere og de som er på nybegynner stadiet uannsett program.

Ditt verk - Du kan legge ut bilder du har redigert og det er en egen plass der du kan legge ut bilder du har tatt selv også.

Tutorials - en hel haug med tutorials er der for deg å lære og har du noen som ikke ligger der er det bare til å dele dem.

Hjelp - Trenger du hjelp med noe, er det noe du lurer på, hva som helst så kan du bare stille spørsmålet. HUSK! ingen spørsmål er dumme spørsmål!
Det er også en egen del der alle besvarte spørsmål bli lagt, der kan man også kikke gjennom i tilfelle det du lurer på er allerede svart på.

Animation - Vil du lære deg å lage animationer (gif aka. bevegelige bilder), da er dette også en plass for deg.

Videoredigering - Har du erfaring med dette eller lignende har kan forumet også tilby dette.

Det legges ofte ut gallerier der man kan finne mange med bilder. Masse med små tips som man ikke tenker over når man redigerer. Effekter og textures er det også en hel haug med som gir det lille ekstra.

På dette forumet er det ikke alltid det er kun snakk om redigering, noen ganger liker vi å snakke om andre ting også, det er en egen klær&skjønnhetstråd, GPP (et lite chatterom kan man vel si), Musikk,tv&film tråd. Det kan snakkes om alt og ingenting på dette forumet

ALLE er mer enn velkomne her :D og det håpes på masse med aktvitet fra medlemmer :D så kom igjen og join:D

Min personlige erfaring var at jeg var helt på nybegynner status, visste til og med ikke hvordan jeg lagret et bilde xD og nå takket være mye med hjelp fra alle der har jeg lært sinnsykt mye!

Så alle kjære folk der ute kan joine dette koselige forumet!

eksempler:før og etter
(Creds til alle som har redigert bildene: Martine Kristine, Anne, Ida, IdaM, Meg)

Det finnes mange flere og det er bare å gå innom der så finner du masse!!

HÅRTIPSET

Hårtipset - ta naturlig vare på håret ditt

* Aldri børst håret ditt når det er help vått, håret ditt er mest sensitivt når det er vått enn ellers.

* Børst håret ofte når det er helt tørt for å gi det mer glans.

* Bruker du mye med varme dingser i håret, bruk alltid varmebeskyttende uannsett hva.

Liker du behandlinger til håret, men har ikke råd:

* OLJE - helt vanlig matolje funker helt fint. Ta noen spise skjeer og gni det godt inn i håret, med litt ekstra i tuppene (er du mer fettet øverst og ganske tørr nede, trenger du ikke å ta sinnsykt mye øverst, men heller nederst). La det ligge i håret i ca. 15 min før du vasker det godt ut.

* EGG - Egg er godt for kroppen uannsett hvor du bruker det! Egg kan godt brukes som balsam, og er sterkt anbefalt å bruke slik. Ta gjerne et egg og 1/2 kopp vann og miks veldig godt. Masser det inn i hodet og la det ligge der i 10 min. Rins det ut etter på og håret er klar til styling.

De første er basic tips, de to andre er tatt fra her i tilfelle noen skulle lure ; )

XOXO <3

Ulrikke is back on track og Konkurranse!

Kjære kjære bloggere, nå har endelig vår kjøre Ulrikke Lund begynt å blogge igjen :D
Hun blogger om hennes nye liv i Oslo og alt det gamle vi kjenner til med Ulrikke som mote, sminket etc :D
Hun bruker blogg.no og du kan klikke her for å komme til bloggen hennes.
Nå håper jeg og sikkert mange flere at folk slutter med low-life-livet sitt som er å gå rundt å klage på blogger og heller holder seg unna slik at bloggeren kan blogge i fred og leserne kan lese i fred.

VELKOMMEN TILBAKE ULRIKKE!!
ulrikke
(du kan også klikke på bildet)

Liker du kremer og merket Biotherm har jeg funnet en konkurranse til deg:
hudkrem

Ønskeliste

det er noe jeg har hatt lyst på veldig lenge nå, og det er speilrefleks og en utrolig god rettetang som skader minst mulig.
Når det kommer til speilrefleks har jeg veldig lyst på Nikon D60, og rettetanga er en GAMA rettetang.. begge to stiger over 1000-lappen. Rettetangen koster 1300 kr og speilrefleksen koster vel rundt 4000 +/- spørs på hvor jeg kjøper den og om det følger med noe.
Skulle gjerne ha gått til butikken i morgen for å kjøpe det.. men argh, har så sinnsykt lite med penger at det er nesten trist #/ ok, ikke så alt for lite egentlig da.. men lite i forhold til det jeg vil bruke xD
Nå burde jo ikke jeg sitte å klage, for det er nok mange mer der ute som lider MYE MER enn det jeg gjør. men nå roter jeg meg vekk igjen.

nikon

Vet dere om butikker der de selger disse to billige? :D

Minner fra sommerenI dag har det vært mye titting gjennom bilder, og nå har jeg da tatt en titt en gjennom bilder fra sommeren, da vi var i Egypt :D
Utrolig herligt land med mange gode og snille mennesker ^^
Jeg lengter tilbake til det landet, det herlige været, folka, havet, shopping, natt livet og alt mulig :D
Jeg lengter også veldig mye tilbake til sommeren eller at sommeren skal komme nå ): fri fra skolen, sove lenge, tjene litt ekstra med penger, reise, shoppe, være med venner og bare rett og slett kose seg (:
Nå får man vel bare tenke at det ikke er alt for lenge til sommeren at dagene flyr forbi.
Det er jo ikke lenge til vinterferien i hvert fall :) det skal bli herligt, da skal man jobbe og være med venner :D

Savner dere også de gode gamle minnene og sommeren?
Har dere noen planer for ferien som kommer?

Noen bilder fra Egypt:

egypt08 080 copyright
Pyramidene er større enn man tror

egypt08 322 copyright
Kunsterisk?

egypt08 004
Kameraet vårt var ikke noe godt å bruke om natten, men fint ble det likevel.

egypt08 017
Et helt fabelaktig bygning av en moskèe.

egypt08 072
Vi var på besøk hos noen, og gud for noen herlige unger de hadde der.

egypt082 019
egypt082 039
Vi tok en cruise-tur ved nilen som var i 5 dager med noen stopp innimellom,
hver gang du kom inn på rommet ditt hadde de laget nytt design med nye håndklær.

egypt082 132
Det fine blåe havet i Alexandria.

EGYPT ER FERIEPLASSEN JEG ANBEFALER PÅ DET STERKESTE!

alle bildene er copyrighted meg.

Har dere noen gang vært i Egypt? minner?
Hvor er favoritt ferie plassen din
?

HJELP! RETTETANG?!

Jeg trenger virkelig noen gode tips til rettetang og varmebeskyttelse, er det noen av dere snille folk der ute som har noe å anbefale til meg.. en rettetang som rette bra og er litt rund slik at man kan bruke den til å lage krøller også, og en virkelig god vamrbeskyttelse å spraye på slik at håret ikke blir skadet når jeg retter :D
kjære kjære folk! I'm begging!
har dere evt. link med bilde av hvordan produktene ser ut hadde jeg også satt stor pris på :Den liten konkuranse fra ei søt blogger:
3128571232983616987
Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

2, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits