Tags

TAG: WHATS YOUR MAKEUP STORY?

Jeg har blitt tagget av herlige Renate :D og velger å gjøre det samme som henne og svarer på norsk :-D

 

1. How old were you when you started wearing makeup?

Jeg begynte å bruke sminke sånn smått mot slutten av barneskolen, men det var kun til spesielle anledninger slik som bryllup, bursdager og andre lignende events. Har en mor som hatet om jeg skulle bruke sminke i hverdagen, men hatet like mye om jeg ikke brukte det til spesielle anledninger.

 

2. How did you get into makeup?

Den store interessen for sminke som jeg har i dag kom snikende inn på meg for et par år siden.
Det var faktisk via youtube at jeg begynte å bli helt hekta. Det startet med at jeg skulle ut en kveld og ville gjøre noe nytt med sminken. Jeg hadde lenge hatt interessen for smokey eyes, så jeg tenkte jeg skulle finne noen tips til hvordan jeg kunne sminke meg slik. Det var slik jeg ble introdusert til sminke-miljøet på youtube, og fra der økte interessen.

 

3. What are some of your favorite brands?

Jeg har stor interesse for MAC og Urban Decay, men ikke langt under de kommer også Nars, too faced og benefit.

 

4. What does makeup mean to you?

For meg er sminke først og fremst en hobby, rett og slett. Jeg synes det er kjempe kjekt å eksperimentere med farger og lære meg nye teknikker hele tiden.

 

5. If you could only wear 4 products on your face what would they be?

- Pudder (mac mineralized skinfinish)

- Blush (mac coygirl)

- mascara (maxfactor false lash effect)

- Leppepomade (Blistex)

 

6. What is your favorite thing about makeup?

Det jeg elsker med sminke er å eksperimentere med farger, og det å bare bli bedre for hver gang. Thrust me når jeg sier at øvelse gjør mester. Jeg er ikke noe mester enda, men kan trygt si at jeg har vært en amatør.

 

7. What do you think about drugstore makeup vs high end makeup?

Jeg bruker nok mest high end makeup i dag, eller det som er midt i mellom, men mer mot det dyrere slaget. Men det er mest fordi de "vanlige" merkene er latterlig dyre i Norge og merker slik som chanel, dior ++ er enda mer latterlig dyre både i Norge og utlandet (Savingtips: tax free/duty free). De sist nevnte merkene er for meg mer av typen luksus vare, hvis jeg vil unne meg det lille ekstra kan jeg godt gå for det.
Da vil jeg heller gi noen ekstra kroner på nettet for det jeg vet er et godt produkt med god pigmentasjon. Det er dessverre ganske vanskelig å finne de vanlige "drugstore" merkene på nett. Men Cherry Culture selger NYX som er utrolig billig, og jeg er blitt veldig glad i de single  øyenskyggene fra NYX.
Ellers foretrekker jeg mascara fra de "vanlige merkene", får mye bedre resultat.

 

8. What is one tip of advice you can give to a beginner?

øv, øv, øv!! og Invester i gode koster!! Det har så utrolig mye å si på resultatet. Ellers må du ikke være redd for å prøve deg frem med både farger og forskjellige merker og finne ut hva du selv liker best.

 

9. What is one makeup trend you never understood?

Den der jenter smører seg inn med en foundation som er 5 ganger mørkere enn hudtonene og bruker en leppefarge (ofte er det concealer) som er 5 ganger for lys.

 

10. What do you think about the beauty community on YouTube?

Som nevnt var det der hele sminke interessen startet for meg. Men jeg må si at sminke samfunnet på youtube i dag er noe helt annet enn da jeg startet å se på. Og i dag foretrekker jeg å kun se på tutorials, når det gjelder omtaler holder jeg med de jeg stoler på. 
Vær veldig obs på de som basicallu sier jeg-vet-jeg-sa-jeg-hatet-produktet,-men-så-fikk-jeg-den-tilsendt-på-nytt-og-nå elsker-jeg-det ;-)

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits