Nails

FOIL NAIL DESIGNS

For en stund siden fikk jeg masse spennende i posten til neglene. Jeg var raskt ute med å prøve ut de nye tingene og synes resultatet ble utrolig spennende! Hadde nesten glemt ut at jeg hadde alt dette helt til jeg begynte å rydde litt i neglestæsjet mitt. Begynte også å bla gjennom noen av bildene jeg tok med de første designene min og tenkte jeg kunne legge ut 2 av dem her :-D

Hva synes dere?

CHINA GLAZE - ENDURANCEåååh, denne fargen er så nydelig! Måtte ty til 4 lag for denne lakken (på bilde er det kun 3 lag.. går greit med 3 lag, men som dere ser kan du fortsatt se litt gjennom), mer enn det jeg liker. Men, men, fargen er så fin at jeg klarer meg :D

NAIL OUTFIT: HAILEYS COMET

Jeg bare elsker denne neglelakken fra Orly. Helt fantastisk fin farge! :DJeg tenkte jeg skulle teste denne neglelakken fra color club (covered in diamonds). Den ser så utrolig nydelig ut i flasken.
Men omg! etter min mening er lakken helt forferdelig på, og den ødelegger rett og slett looken til lakken du har under. Ikke anbefalt!

NARS PURPLE RAIN

En av lakkene som kom med mini settet fra nars er purple rain. Utrolig fin og dyp lilla farge. Er litt uvanlig med slike små mini lakker, det vil jo også si at kosten er utrolig mini. Men det er vel bare noe jeg er nødt til å jobbe med ;-)

U MUST HAVE THISJeg har virkelig undervurdert neglelakkene til H&M. Da jeg var i London anbefalte kusinen min denne fargen til meg. U must have this, h&m nail polish. Fargen er så knall og pigmentert at jeg kunne klart meg med kun ett lag, men jeg liker alltid å ha 2 lag med neglelakk. Kjøpes på h&m til 49 kr.

CHINA GLAZE - FOR AUDREY

For audrey er en av de nyeste fargene lagt til i neglekolleksjonen, en absolutt nydelig turkis-blå/grønn farge. Dette er også en av CG mest omtalte farger, der den skal være lik tiffany&co's profil farge. Jeg har dessverre ingen slik boks å sammenligne med, men for meg liker jeg fargen anyhow :D

btw. noe litt morsomt med denne fargen er at på rommet mitt er fargen litt mer turkis-grønn, mens på badet er den mer turkis-blå.. noen andre som har lagt merke til det samme med denne fargen?hihi, for morroskyld la jeg over litt av isadora sin svarte graffitti lakk. Hadde ikke brukt den på en stund og følte for å dra den frem igjen :D

Har du CG for audrey?

OPI THE SHOW MUST GO ON

Jeg hadde helt glemt ut at jeg hadde tatt dette bildet.

For en stund siden kjøpe jeg masse med neglelakker, blant disse neglelakkene kjøpte jeg OPI the show must go on. En neglelakk som var mye diskutert for å være en dupe av MAC sin bad fairy som kom ut med disney kolleksjonen. På den tiden hadde jeg ikke et godt nok kamera som fanget opp fargen skikkelig og skrev derfor aldri om disse 2 neglelakkene.


Dessverre så har jeg ikke noe bilde av bad fairy swatchet, men skal prøve å huske å ta bilde og poste det sammen i dette innlegget ved en senere anledning hvis det er noe som blir etterspurt.

Etter det jeg ser av disse 2 neglelakkene er OPI sin ikke noe dupe til MAC. Personlig synes jeg OPI sin er mye finere enn MAC sin. The show must go on er mye mer rødere og knall i fargen, mens Bad fairy er mer mørk-burgunder-rød-mot-lilla farge. But don't get me wrong, begge to er kanon fine farger, men om jeg skulle valgt kun én av disse to ville det ha vært OPI the show must go on.

NAIL POLISH HAUL

Det begynner å bli en stund siden jeg sist fikk pakker i posten, men den nyeste pakken jeg fikk inneholdt noen herlige neglelakker.

I pakken lå det en del farger fra China Glaze:

Disse fargene er fra CG sin kolleksjon "fight like a woman" for breast cancer awarness. Ville egentlig ha alle 3, men den siste fargen (encouragement) hadde de ikke mer igjen av.

Disse 2 fargene er fra kolleksjonen "poolside" som består av 6 neon farger. Jeg valgte kun den gule og grønne rett og slett for jeg likte dem best.

Så kjøpte jeg endelig den alltid omtalte "for audrey" som som skal være ganske lik profil fargen til tiffany & co.

I tillegg kjøpte jeg meg 2 farger fra essie, er en stund siden jeg har kjøpt farger fra Essie og på ønskelista stod disse 2 mint/pastel grønnefargene.

Jeg begynte å gå tom for base coaten jeg hadde fra depend. Var ikke noe super fan av den, så bestemte meg for å gå for base'en til CND.

NAIL OUTFIT: STARRY STARRY NIGHT

Da bestemte jeg meg for å endre på outfitet.

Da jeg var liten pleide jeg å elske kveldene på vinteren (det gjør jeg forsåvidt enda, så lenge jeg er inne). Utenfor huset har vi en lang bakke, om kveldene (eller når det var mørkt heter det vel) pleide det å være en hel haug med unger utenfor. Noen med ski, andre med sånn rund rumpe brett og de aller fleste med akebrett. Jeg gledet meg hver dag til å komme hjem og hoppe rett ut i snøen sammen med alle andre.

Jeg bestemte meg for å bli inspirert av disse minnene og overføre dem til neglene.
Nå er det slik at hver gang jeg ser på neglene tenker jeg tilbake til den tiden :D <3Hva er dine beste vinter minner?

PRØVER MEG PÅ WATER MARBLE

Jeg bestemt meg på å prøve meg på å lage en slik water marble design på neglene. Tanken var å være litt funky og dermed unngå sånn fast design slik det pleier å være.
tjaa, det ble ikke så gale med en slik forandring, helt ok.. tror jeg liker det best når det er ett fast design på alle neglene... men jeg har nå i hvert fall funnet meg noen andre design enn de vanlige :D

NYE NEGLELAKKER & SWATCHES

Jeg er neglelakk gal, og i Oktober har jeg hamstret en hel haug med neglelakker. Så jeg har tenkt å vise dere noen av de jeg har fått i posten.

Disse neglelakkene har jeg bestilt fra ebay, fra selgerene beautyzone2007.
Jeg vil anbefale, hvis dere handler herfra, å si ifra til selgeren å pakke neglelakkene godt i bobleplast. Ellers kan det hende du får et like stort rot som jeg fikk. Utenom det så anbefaler jeg virkelig denne selgeren, har kjempe god kundeservice ;-)

Jeg har delt fargene etter hvilke merke de er fra:

Color Club:

Dessverre har kameraet mistet en del av fargen til neglelakkene, spesielt til Electro Candy og ellers de 3 til venstre
For å se litt bedre bilder av de 3 fargene vil jeg anbefale dere å klikke her.

China Glaze:Jeg har blitt veldig glad i de holografiske neglelakkene der ute, så jeg har skaffet meg 2 fra China Glaze.
Jeg var redd kameraet ikke kom til å fange opp den holografiske effekten, men det gjorde den :D

OPI

Det er lenge siden jeg har bestilt OPI, men nå måtte jeg. Disse 2 neglelakkene er fra Burlesque kolleksjonen. Egentlig var planen kun å kjøpe "The show must go on" etter jeg fikk vite at den ligner ganske mye på MAC bad fairy. Jeg kan allerede nå se at det er en forskjell på de to, men det kommer jeg tilbake til senere.
Som dere ser fra flasken så skal den gi en duochromey effekt, men dessverre failet kameraet mitt på swatchen :(
Den andre fargen er en plain gull-bronset farge, helt nydelig å se på :D

Essie

Sist, men ikke minst så har jeg også kjøpe inn en del Essie neglelakker. Utrolig fine farger alle sammen :-)

Har du kjøpt inn noen neglelakker i det siste?

NAIL OUTFIT :D

Essie splash of grenadine Essie lapis of luxury Art deco black Art deco gold glitter

ESSIE: HUCKLE BUCKLE


Fargen er egentlig litt mer grå-lilla

Det jeg liker med denne er fra en skrå vinkel reflekterer den en nydelig rosa/lilla farge!
Fargen er også litt mer av den uvanlige sorten, but I like it :)

OPI: JAPANESE ROSE GARDEN W/ ESSIE MATTE ABOUT YOU

Med eller uten Essie "Matte About You"?

ESSIE: LAPIS OF LUXURY
Ignorer at jeg ikke "ryddet" rundt neglene før jeg tok bilde.

Jeg elsker denne fargen! Baby Blå <3
Minner meg utrolig mye om stranden :)

NAIL OUTFIT: LILACISM

Nå har det godt en stund siden jeg gjorde noe med neglene, men de trenger en god pause en gang i blant.
Til slutt ble jeg lei av mine vanlige negler og tenkte det var på tide å gå tilbake til neglelakker :D

Denne gangen ble det "Lilacism" fra Essie sin  vår-kolleksjon. Jeg liker fargen virkelig godt, og har fått en del komplimenter for fargen ;D
Lilacism er ganske lik China Glaze sin "light as air", men det er fortsatt litt forskjell. Kanskje jeg skal poste et innlegg med swatches fra begge?!

Jeg elsker pasteller!

SOMETHING SWEET WITH HEARTS

Denne uken bestemte jeg meg for å ty til pastell rosa farge på neglene, og jeg smelter. Får sånn skikkelig sommerfølelse av å se på fargene.

Fargen er something sweet fra "up and away"-kolleksjonen til China Glaze. De er absolutt nydelige og er så perfekte til sommeren om du liker pasteller.

Hva synes du om pasteller?

CHINA GLAZE: RE-FRESH MINT

Nydelig pastell grønn farge fra China Glaze!Da jeg skulle ta bilde tok flashen vekk så mye av fargen og dette var det beste resultatet jeg fikk..

ESSIE SPRING COLLECTION 2010

Mini neglelakker med 4 av fargene fra essies vår kolleksjon.gleder meg til å prøve ut alle de nye fargene :D

Liker du neglelakk fra essie?

NAIL OUTFIT: ESSIE - CHINA DOLL

Essie nail colour in China Doll. Her har jeg brukt 3 lag med neglelakk, det ble alt for gjennomsiktig med mindre.NYDELIG PASTELLER FRA CHINA GLAZE!

Disse fargene er absolutt helt nydelig! Pasteller er så fint om sommeren, og nå som det nærmer seg sommer passer disse så perfekt inn! Absolutely gorgeous!

Fargene er fra china glaze, vår kolleksjonen 2010!

I just .. I love it!

Har dere noen favorittfarger (neglelakker) som dere liker å bruke om sommeren? Skriv gjerne en kommentar om hvilke farger.

Happy valentines!

OPI HONG KONG SPRING COLLECTION 2010

Den nye OPI vår kolleksjonen ble nylig lansert i USA med noen absolutt nydelige farger.


 
NAIL ART TUTORIAL

oktober nail 005

video:nail art tutorial


OK, Da har jeg endelig klart å samle sammen en tutorial til dere :)
Den er på engelsk da, men forhåpentligvis forstår dere det ;P

Tell me what you think :)
 
PS! jeg vet at kvaliteten er dårlig :p forhåpentligvis er den bedre til neste gang.

A BOW ON MY NAIL

img3688

FUN AND BRIGHT NAIL OUTFIT

I just simply love nails.
Denne gangen skulle jeg teste ut en ny type negledesign, altså en ny måte å lage det på, så derfor ser det ikke helt superfabelaktig ut.
Btw.  så ble det kun et bilde pga. av at kameraet dævva rett etter jeg knipset bilde som var for en stund siden.

img3598

Hva synes dere?

NAIL INSPIRATION FOR YOU

Jeg blir veldig inspirert når jeg ser bilder eller videoer av noe, og har lyst til å prøve det selv, gjerne mikse og trikse og gjør det om til mitt eget.

0_13c43_bb7a1725_xl_large

20090330210808

March-3_large

Me loves it!

LYST Å PYNTE NEGLENE DINE?

Jeg har noe å dele med dere alle sammen!

Jeg har holdt øye med migi nail art i det siste.
Migi Nail Art er en slags type penn med neglelakk. eller du kan velge om du vil bruke det som penn eller smøre det på som vanlig neglelakk!

Migi Nail Art ser slik ut:


Når du åpner den ene siden ser det ut som en penn, denne siden kan du bruke til å lage design med på neglene dine.
Og når du åpner den andre siden kommer det ut en helt vanlig neglelakk kost og den brukes som vanlig neglelakk og smøres på neglene.

Bare se selv hvor tynn den er (design/pen-delen):

og jupp, du kan vel også bruke den til mobilen og andre gjenstander du vil pynte ;)


Disse kommer i mange forskjellige farger, og jeg gleder meg selv til å få prøvd dem.

Men over til den gledelige nyheten, har du selv lyst til å prøve dette så har du nå sjangsen til å få en slik penn (en penn består av 2 farger) helt gratis! Jupp, you heard me! Gratis!

Det eneste du må gjøre er å subscribe til dem på youtube og gjerne følge bloggen dems også og twitter, for å få pennen så må du huske å sende en melding til dem på youtube der du fyller ut dette skjemaet:

Name
Address
Phone Number
Email
The 2 colors you want

Youtube linken dems er: http://www.youtube.com/user/MigiNailArt
Blogg: http://miginailart.blogspot.com/
twitter: http://twitter.com/MigiNailArt

Ta sjangsen mens du kan og join meg på å teste ut dette produktet ;)
Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

3, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits