Månedens favoritter

ÅRETS FAVORITTER 2010

haha, snakk om å kunne holde sine løfter (A)
Men i mitt forsvar startet 1. nyttårsdag kl. 17.00 ettersom øynene mine våget ikke å åpne seg før da. På den måten har det jo ikke helt enda gått 24 timer (A)

jaujau, her kommer i hvert fall favoritter for året 2010! :D


Jeg måtte ta med Too faced natural eye kit som favoritter! Jeg har blitt helt forelsket i fargen sexpresso fra det kittet, både til øyenbryn og til globallinjen. I tillegg er jeg stor favoritt av de matte fargene som er med i kittet, samtidig som det finnes mange fine shimmrende øyenskygger som gir en fin naturlig hverdagslook.


Benefit Powderflage er en must hver gang jeg tar i bruk en undereyeconcealer, jeg elsker resultatet den gir.


Denne var en favoritt ifjor og beholder fortsatt sin plass. Den fjerner absolutt alt rundt øynene. Det jeg liker å gjøre er å dyppe en q-tip og fjerne eyeliner og maskara rester som ikke ble fjernet ved bruk av sminkeserviett/Mac cleanse off oil.


Denne erstattet lett Lush Ultra Bland som var fjorårets favoritt. Var mye lettere å jobbe med samtidig slapp jeg geasy fingre.


MSF natural er en storfavoritt og er det pudderet jeg bruker til hverdags om jeg vil gjøre noe med ansiktet.
Den har en medium dekkevne og blir ikke for mye for hverdagen. Jeg liker fortsatt ID pudderet, men av en eller annen grunn strekker jeg meg oftere mot dette. Derfor ble det naturlig nok denne med i favorittene, men jeg er fortsatt glad i ID pudderet.


For en stund siden kom det ut omtaler av disse concealerne fra glominerals (både undereye og camouflage) på en god del blogger. Av det jeg så på bilder virket concealerne ganske myke og creamy, og det var akkurat det jeg trengte. Makeupstore sin concealerwheel var alt for tykk for min tørre hud, og passet derfor i hvert fall ikke til under øynene. Mac sin studiofinish concealer var litt for tykk til under øynene og blendet ikke helt inn med huden der.
Denne derimot er akkurat perfekt i konsistens og sammen med powderflage får jeg et supert resultat.


Når det gjaldt lipgloss valgte jeg den jeg strekker meg mest mot. Det er denne fargen fra TheBodyShop som jeg fikk i en bursdagsgave fra ei venninne. Er en fin lipgloss som ikke gir alt for mye farge, men mer shimmer til leppene. Bruker den oftest om jeg skal ut en plass.


Jeg var veldig usikker på om jeg skulle ta med denne maskaraen som en favoritt.
I det siste har jeg vært mer på utsikt etter en maskara som gir mer lengde enn volum. Det med lengde var det eneste som manglet ved Maxfactor false lash effect (og Covergirl lashblast.. har ikke klart å bestemme meg for hvilken jeg liker best). Den er fortsatt en favoritt når jeg vil ha vipper med volum.
Da gikk jeg tilbake til en gammel favoritt som er L'oreal telescopic. Jeg liker godt resultatet jeg får, men er ikke helt 100% fornøyd.


Ikke noe big surprise her. Nars Taj Mahal må være min favoritt blush! Den gir den fineste gløden jeg noen gang har sett og jeg får mange komplimenter når jeg bruker denne!
Du kan lese omtalen her.


Jeg er forelsket i Blacktrack fluidline. Jeg synes det er veldig lett å ta i bruk en gelliner på øyelokket fremfor dipliner. Og blacktrack er min favoritt rett og slett for den er svart og tørker ikke ut like raskt som den jeg har fra Coastal Scents.


Det er i året 2010 at jeg oppdaget hvor fantastisk paintpots er. De kommer i så mange fine farger og om jeg skal ut en kveld kan jeg godt bruke denne alene uten primer under. Coral Crepe er en nydelig koral farge som ser fint ut alene og med øyenskygge, noe som gjorde denne til en favoritt for dette året.


Jeg ble introdusert til denne kremen via bloggen til Heidi, og angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte denne. I disse vintertider er dette en hånd-livredder. Hendene blir så fantastisk myke av denne. En must-have i vesken.


Til årets favoritter 2010 kunne jeg ikke velge kun en favoritt.
Jeg tok her med en sommerfavoritt og en vinter-/kveldsfavoritt. Sommefavoritten er Miss Dior Chérie, den gir en frisk og sommerlig duft.
Vinterduften er YSL parisienne, litt tyngre duft, noe som gjør at den passer til mørker vinterdager og sene sommerkvelder. Jeg klarer ikke helt å beskrive hvordan den lukter utenom at den lukter fantastisk ?!

Jeg vil også nevne at per i dag er fortsatt Urban Decay Primer Potion favoritt primeren til øynene, jeg glemte bare å ta bilde av den.

Hvis du vil lese om fjorårets favoritter kan du klikke her.

TOPP 5 PRODUKTER FOR OKTOBER

Det er lenge siden jeg har laget et slikt innlegg med favoritter for måneden, men nå kommer det en for Oktober.Mac blush: desert rose. Veldig pigmentert blush, skal ikke mye til før du får farge. En nydelig blush til høsten :-DUrban Decay naked paletten er en absolutt herlighet! de siste 2 helgene har jeg vært i Oslo og med denne slapp jeg virkelig å tenke og stresse over hvilke skygger jeg måtte ha med meg. I tillegg så følger det med 2-1 eyeliner, med de 2 mest brukte hverdagslige fargene: brun og svart.Dette er en lipgele fra disney kolleksjonen til Mac, en herlig liten dings å ha med seg. Mye glitter, men herlig for fest! Har blitt brukt mye i Oktober :-)Jeg har blitt veldig glad i undereye concelearen fra glominerals, abosolutt en must i min sminkepung!Jeg klarte meg fint uten denne, men nå som jeg har den jeg meg ikke uten.. it is a must-have! :-D

Dette er mine topp 5 produkter for måneden Oktober!
Hva er dine topp 5 produkter for Oktober?

MAI FAVORITTER

En "oversikt" over produktene jeg har likt ekstra godt denne måneden :)Denne måneden har jeg vært på den late siden, pågrunn av eksamener orker jeg ikke å bruke så sinnsykt mye tid med sminke om morgenen.. og i tillegg har vi ikke trengt å møte opp på skolen i eksamenstiden. I tillegg så kommer varmen, da foretrekker jeg å ikke bruke så mye med produkter på ansiktet.


Mac mineralized skinfinish natural har vært det jeg strekker meg for om morgenen, den gir virkelig en fin skinfinish. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke brukte dette produktet før. Jeg bruker denne sammen med sigmakosten ss150 (sigma kostene har forresten fått nye navn).


Coral Creep paintpot er så utrolig nydelig! Elsker fargen og bruker ofte denne alene med en annen skygge i globalen. Hvis du fortsatt kan få tak i den og liker koral vil jeg anbefale deg å kjøpe den, paintpots er også veldig lett å påføre. Denne bruker jeg sammen med sigma ss252.
i tilfelle du lurte, så orket jeg ikke å vaske kostene kun for å ta bilde :p


Hvis jeg velger å påføre skygge over paintpoten er det Mac sin paradisco jeg bruker. Nydelig farge som er ganske lik paintpoten. Denne har da litt gull shimmer som gir en utrolig nydelig look til øynene.


Denne har jeg ikke brukt så utrolig mye denne måneden, men hvis jeg bruker en flytende foundation er det denne jeg bruker. Jeg inkluderte denne med mest pågrunn av at det er den herligste flytende foundation'en (?) jeg har prøvd.


De 2 siste produktene med her er UD eyelash primer potion og en lipgloss fra the body shop som jeg fikk fra venninna mi .
De fleste som har følgt denne bloggen vet at jeg elsker urban decay primer potion, og hadde derfor også lyst til å prøve denne ettersom jeg har hørt at UD er generelt ganske flinke med primere. Akkurat eyelash primeren har jeg ikke hært så mye om faktisk. But I am really liking it. Skal få prøve å få lagt ut en review av den senere en gang ;)
Lipglossen er (for meg) en herlig nude farge med litt shimmer, veldig enkel og grei on-the-go lipgloss. Fargen er i 02 om noen skulle lure ;)

Hva har vært dine favoritter for måneden Mai?

MARS FAVORITTER


Denne måneden har det virkelig gått i de små øyenskygge palettene, de inneholder mange nydelige farger og er veldig greie å ha med når man reiser.


Mac cleanse off oil er en herlig favoritt, jeg liker virkelig hvor god den er til å fjerne sminken


Viva Glam Cyndi, nydelig farge. Siden det er en lustre blir ikke fargen så sterk når den påføres.


NYX jumbo pencils har jeg virkelig elsket denne måneden, men er disse 2 det har gått mest i.


Sigma makeup travel-kit har jeg virkelig likt denne måneden, den er liten og grei å ta med seg på reise. Men jeg tror ikke jeg hadde klart meg med kun denne på en reise som var lengre enn ei uke..


Denne blush ombre'en er herlig. Jeg elsker selve utseende og resultatet etter påføring. Du kan få mange forskjellige resultater ved bruk av denne, noe som er ganske greit. I tillegg kan den brukes på øynene, men det har jeg ikke prøvd helt enda.


Dette er en ac MACs mange concealere, og denne er den som er i blyant form. Den er kremet og god å bruke.


MAC plushlash. Fyldige og fine vipper om man bare jobber lenge og godt nok med den.

Hva har vært dine favoritter denne måneden?

ÅRETS SKJØNNHETSPRODUKTER (2009)

Dette har vært mine favoritt produkter gjennom hele året. Noen av disse produktene har jeg blitt introdusert til i løpet av 2009. Disse produktene er amazing og anbefales sterkt.id bare minerals spf foundation - er utrolig grei til hverdagsbruk for en naturlig look uten å trenge å se puddrete ut i ansiktet.Coastal Scents 88 warm palette og 88 color palette - Enten om du er nybegynner til makeup eller ikke er disse palettene amazing! Warm palette har mange nøytrale varme toner, noen er glittrende/shimmer, andre har en silkefinish og noen har en helt matt finish. Perfekt til nøytrale øyner i hverdagen og til kvelds. color paletten har da mange forskjellige farger i forskjellige toner, er du usikker på om du passer farger eller ikke er denne paletten perfekt til å eksperimentere med. Loves these <3Urban Decay primer potion - Helt amazing produkt! Holder øyenskyggen dagen ut.Stila Kajal Eye Liner - mykere eyeliner enn dette skal du lete lenge etter mener jeg. litt av dette produktet går en lang vei og slike eye linere som dette er perfekt til sotede øyner.MAC studio finish concealer - Når du skal bruke concealer er det  viktig at den gjør jobben sin, og det gjør denne for meg og i tillegg er ikke concealeren sånn skikkelig tykk.Sigma makeup kabuki (og generelt sigma kostene) - perfekt til ID pudderet, denne kabukien tar opp perfekt mengde med pudder og påfører det jevnt i motsetning til den andre kabukien jeg hadde.

Jeg glemte å ta bilde, men MAC 217 - Den kan brukes til nesten alt, den kan legge på skyggen perfekt og kan også brukes til å duse ut vonde linjer. Skal du investere i kun én kost for øyenskygge er dette definitivt kosten for å gjøre det.MAC brush cleanser - life saver i så mange situasjoner, for alle sminke interesserte er en brush cleanser en "must have" mener jeg.KMS flatout varmebeskyttende spray - Rett og Slett amazing! It does its job. og i tillegg lukter den godt synes jeg.GHD'en <3  - I have nothing more to say then I <3 GHDLush Ultra Bland cleanser - dette produktet har jeg skrevet en review på som du kan lese herKerastase hårkur -  Dette er noe av det mest amazing produktet jeg har prøvd. Ingen hårkur vil virkelig fikse håret, men den kan virkelig få håret til å føles mye bedre.Lush comforter bubblerbar - oh my! Lyst til å bade i herlig rosa bobler og føle intet annet enn komfort? prøv dette!Tigi S-factor smoothing shampoo og balsamMary Kay hydrating lotionMax Factor false lash effect maskara - har skrevet kort om denne herOPI (husker ikke navnet på den fargen, men er fra India kolleksjonen) - Var vanskelig å finne en favoritt farge, så da tok jeg den som er favoritt at the moment
seche vite fast dry top coat - Alle negleelskere eller dere som ikke har tålmodighet til å vente til neglelakken er ferdig tørket, dere må ha dette produktet!Lush Dream Cream body lotionMAC eye and lip makeup remover - Bruker dette oftest til øynene og den fjerner absolutt alt. Vil ikke anbefale å bruke dette hvis du skal kun fikse litt på sminken, men hvis du skal fjerne sminken. For den fjerner ALT med kun litt.Chanel sin Chance parfyme - herlig herlig duft! Visste ikke engang om parfymen før jeg fikk den av mamma. Nydelig!

Hva har vært dine favoritter gjennom året 2009?

SEPTEMBER OG AUGUST FAVORITTER

Da skal dere endelig få innlegget med favoritter for denne måneden, og sist måned i og med at jeg aldri postet et innlegg og at det var så pass lite.

img3602


Lacosten har vært min go to-parfyme denne måneden. Absolutt herlig duft, med en herlig farge og herlig pakning. I loves it very much!

img3603


88 warm pallette. omg! Den er helt fabelaktig, mange forskjellige varianter og toner som passer til å ha nøytrale øyner, enten om det er smokey eller ikke. Diverse highlight farger, bruntoner, gråtoner samtidig som noen av dem også har farger, men farger som er perfekte til en nøytral look, altså ikke dramatiske farger.

img3604


Dette er også en fun pallette. Masse med farger i forskjellige nyanser. Noen er helt matte, andre er mer silke og noen få har litt shimmer i seg. Hva kan vel være mer perfekt for å eksperimentere med farger og piffe opp looken din litt.

img3607


Shape and sculpt duo'en må man jo ikke glemme. Har brukt den fast siden jeg fikk den.
Som dere ser på bilde inneholder den både en highlighter og en contour farge. Disse shape and sculpt duo'en var dessverre i limited edition, og vet ikke om dem i det hele tatt kom til Norge. Disse kom ut for lenge siden, men jeg fant den på nettsiden allcosmeticswholesale.com, der de selger diverse sminkemerker og mange av dem er limited edition av det de selger, liksom som har vært limited edition. Så ta gjerne turen innom siden og de.

img3608


NYX Jumbo eyeshadow pencil i fargen milk. elsk på den! den brukes som base på øyelokkene etter du har påført en primer og smudger den ut slik at det blir ingen harde linjer. så påfører man den/de øyenskyggene man vil bruke. Den bringer virkelig frem fargene utrolig godt.

img3611


My nail stuff! elsker å dille med neglene, og det kan det bli en del av når jeg plutselig ikke orker noe annet eller ikke har noe å gjøre på, eller bare rett og slett gi meg selv en liten treatment :)

img3578


Dream Cream! mm-mm! Helt fabelaktig! This is truly as good as it gets! Får jo helt babymyk hud av det, i hvert fall får jeg det :D

img3547


The comforter! OO MI GOOD!! jeg klarer ikke å  beskrive det en gang.
Duften er HERLIG! og mer perfekt navn for denne bubblebaren finnes ikke! Den er virkelig comforting. Med en gang du kommer i badekaret skulle du nesten trodd du hadde dratt ut på et skikkelig spa hotell med full service. Den er jo så stor også slik at den varer en stund.

img3605


Jeg har også fått helt dilla på disse nivea ansiktsmaskene. Har ikke prøvd ut alle helt enda, men er super fornøyd med de jeg har prøvd. disse kan man få tak i butikker som H&M, og er ganske så billige, så dem er verdt å prøve ;D

img3610


Disse har jeg begynt å gomle i meg masse av igjen. Hvem liker vel ikke oreos?

img3609


vesken fra Harrods som jeg fikk i gave fra søsteren min. Den er liten, men har plass til alt. Den har 3 lommer som får plass til det meste, og det skulle man ikke trodd når man faktisk ser på størrelsen. Den er så grei å bruke når man ikke alltid vil gå med store vesker når man har med seg så pass lite, og heller ikke små vesker, for man vet aldri hva man har med seg hjem igjen.

img3612


friends er jo helt herligt! Har blitt masse av det i det siste! elsker det, og det frisker opp humøret med en gang :D

Hva har vært dine favoritter denne måneden?
Skriv gjerne et slik innlegg gu også og legg ved linke, eller om du allerede har skrevet den så kan du bare linke til det innlegget ;D

JULI FAVORITTER

Jeg er inspirert av youtube til å lage innlegg slik som dette, så om dere liker det si ifra.
Jeg har tenkt å lage et innlegg i slutten av måneden av hva som har vært min(e) favoritt(er) fra hele måneden.
Det kan være alt fra produkter til filmer til en matrettt.. rett og slett hva som helst ;D

I disse innleggene blir det å nevne hva jeg liker og evt. hva produktet gjør, så om dere vil høre mer om et produkt eller noe annet (en anmeldelse), så si ifra så skal jeg få prøvd å lage et eget innlegg til det ;D

img3443
(thihi, beklager bildet :p)
omg! Denne er en must hos meg fra nå av!
som det står "leave in volumizing conditioner" og gjett om den funker!!
Jeg hadde nesten helt glemt at jeg hadde denne, men så tok jeg den ut igjen og har brukt den nesten hele tiden siden den gang!

img3444
Dette er det diggeste minste beste billigste høytalerne ever til Ipod!
Fy Fanken! Jeg husker når jeg kjøpte denne var jeg bekymret for at dette kom til å være noe crap.
Som dere kan se på bilde er den på størrelse til en liten sparebøsse og kan brettes ned og legges i vesken og tas med på stranden. Høytalerne er helt amazing, volumet er høyere enn max på PC høytalerne mine Oo og det sier litt!

img3446
Jeg kan ikke skrive et slikt innlegg uten å nevne GHD'en.
GHD'en utfører mirakler på håret! Den gjør alt fra å rette håret helt flatt på et strøk til å lage bølger/krøller i håret! PERFEKT!

img3453
Og når man nevner rettetangen nevner man også sprayen!
Dette er kms sin varmebeskyttende spray til retting av håret!
Den lukter utrolig godt og funker fett på håret!

img3447
Hoho, gjennom hele måneden har jeg klart å komme meg gjennom hele 3 sesonger av ghost whisperer!
Elsker serien og takk til fattern som kjøpte meg serien og glemte å gi meg den før jeg selv fant dem i skapet hans og vet ikke at jeg har funnet dem enda xD

ron we
Jeg har lagt min Love på denne filmen!
Savner den typpiske magien i harry potter filmene, men likevel er filmen morsom og kjekk, og jeg digger morsomheter i det jeg ser på :D

img3448
Solbriller er must om sommeren, spesielt i denne måneden hvor det har vært sol så og si nesten hver dag (med unntak av de siste dagene).
Riviera solbrillene mine er my love for tiden!

img3450
(litt crapy bilde, men men)
favoritt parfymen min for tiden.
Dolce og Gabbana parfymen i "light blue", den dufter himmelsk!
Den er snart tom :(

makeup bilder 002
I <3 my shoes

img3458
Denne vesken er for meg den perfekte sommervesken!
Ikke noe tykt materiale og fargene er nøytraler så jeg kan bruke den til hva som helst.
Den er også stor nok for meg å til å gå rundt bærendes på livet mitt! :DD and thats hos we like it!


Liker dere slike  innlegg som dette?
Skal jeg fortsette eller var det ikke noe big deal?
Er det noe fra dette innlegget du vil høre mer om?
Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

1, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits