Makeup Looks

SMINKE TIL JULEBORDET: RED VELVET CAKE

Denne gang er sminke rød. Denne looken er veldig intens og passer perfekt til årstiden og sesongen vi er i nå.
Og om jeg kan si det selv, dette ble en look jeg likte veldig godt, og kommer nok til å bruke den selv senere ved en anledning :D
Dette er produktene jeg brukte til denne looken, ganske budsjett vennlig. Hvis du ikke har artifact paint pot fra mac så vil nyx jumbo pencil i Rust funke like bra!

SMINKE TIL JULEBORDET: CLEOPATRAS HEADBAND

Mange av dere har sikkert sett forskjellige kleopatra looks, slike med eyeliner etc. Jeg bestemte meg for å gjøre det litt annerledes og ta utgangspunkt i "hårbåndet" hun har på seg som er i gull.Produktene jeg brukte er:Mac eyeshadows: Amber lights, ricepaper, carbon, Gilt by association
Mac paint pot: quite natural
Stila Kajal eyeliner: Onyx

SMINKE TIL JULEBORDET: THE PURPLE DRESS

Vi er nå midt i julebordsesongen, tenkte derfor å poste noen makeuplooks jeg kunne tenkt å gå med.
Nederst av dette innlegget vil du finne produktene jeg har brukt.
Om du vil gjøre den enda mer "dramatisk" kan du legge eyeliner både oppe og nede, jeg har valgt å kun ha på nedre våtkant :)

Produkter som ble brukt:

MAKEUP INSPIRATION!
MAKEUP LOOK: TONED DOWN AND FUN

Denne looken er ganske wearable om du er litt redd for masse farger midt på dagen, men fortsatt har lyst til å prøve deg frem.

SHEER PURPLE EYES

Jeg hadde så lyst til å teste ut øyenskyggene fra en av de nye palettene fra nyx som jeg fikk.
Og dette er resultatet. Har blitt veldig glad i rosa og lilla i det siste, så det ser ut til at det er de fargene de går i, hehe.

Fargene jeg brukte er de som er markert med en svart runding:


(den øverst til venstre er brukt til  highlight og den rett ved siden er brukt til å fylle inn øyenbryn)FOR NEW YEARS EVE - OCEAN GREEN-BLUE

Denne looken består av masse shimmer på øynene, jeg brukte shimmer palletten fra coastal scents der jeg brukte en sterk grønn og en litt mindre sterk blå farge og en helt matt svart øyenskygge fra MAC. Nyttår går jo ut på alt det skinnende og glittrendre, so why not make your eyes glitter! Bare vær litt obs på fargene på nyttår, du vil jo helst at øynene skal gå litt i tone i hvert fall med resten av kroppen, spesielt når du bruker så pass sterke farger.


Kameraet mitt er flink til å gi skygge hver gang jeg tar bilde som kan være utrolig irriterende, sorry about that.


I dag var jeg litt lat, men på selve dagen vil jeg nok bruke et par falske øyenvipper og fikset litt bedre på maskaraen.

Bare for å sette prikken over i'en vil jeg bruke noe ala dette (fra nyx):


De har noen lignende, superfine fra ardell som de har/hadde på salg hos Cubus til -25%, kanon lekre. Når jeg tenker meg om er det nok disse jeg vil bruke i morgen. Skal se om jeg rekker å ta bilde av dem til i morgen, kan ikke garantere, but I will try, if you want that is ;)

BARBIE FOR HALLOWEEN ?

Jeg tok den gamle layouten min og satt det rett på ansiktet, haha.
jo, det hadde vel vært noe.
Men back on crack, snart er det halloween, det vil si at mange ideer om hvordan man skal kle seg er ute og går, i hvert fall for de minste. I USA er nok hele halloween greia litt større enn her i Norge vil jeg tro, og derfor også mer hos de eldre.
Men igjen er jeg inspirert av youtube, og 2 av makeup guruene har allerede laget en barbie look. Og jeg er veldig glad i rosa (spørs litt på humøret), men har vært det i det siste i hvert fall. Så jeg ville være barbie i noen få sekunder, hadde passet bedre å gjøre dette når temaet på en russekro var faktisk "barbie på stranda", men den gikk ikke jeg på. same shit anywho, nå skriver jeg bare masse boohockey her.
b2b

image 5


En liten smakebit av hvordan øynene ble, resten av ansiktet kan man trygt si ble også veldig rosa ;D

Har du tenkt på hvordan du vil kle deg på Halloween, eller om du i det hele tatt vil kle deg ut som noe?
Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits