desember 2010

MAKEUP-BLOG NEW YEAR'S RESOLUTIONS 2011

Det er noen ting jeg håper på å bli bedre på når det gjelder bloggen, og hva er vel bedre enn å starte forbedringen på ny året.

Jeg skal prøve å flinkere til å

- skrive omtaler

- Ikke ha så sinnsykt store mellomrom så ofte mellom innlegg

- lage step-by-step tutorials

- skrive "månedens favoritter"-innlegg

... speaking of...

I løpet av dagen/morgendagen skal jeg nok få publisert et innlegg om årets favoritter 2010 :D

Om ikke senere så snakkes vi på nyåret!! :D

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! <3

SOS - HVILKET SKAL JEG VELGE?

Sigma har kommet ut med ny pakning på det originale settet sitt.
Jeg planla å legge igjen en bestilling på dette settet, men er glad jeg ventet litt. Nå stresser jeg litt med et lite luksus problem om hvilken farge jeg skal velge?
Noen som kan hjelpe meg med å velge en...

Skal jeg velge det lilla settet eller mint-blå/grønn?

SMINKE-INNKJØP FRA LONDON

Hellu mine kjære tålmodige lesere! :D
Håper dere har hatt en kjempe kjekk jul og fått masse fint.

Som dere vet reiste jeg til London rett før jul,og fra den lille turen ble dette med meg hjem (av kosmetikk) :D

Barry M

Shu Uemura

Laura Mercier

BenefitDrugstore MaskaraerRandom negle-dilldallInglotMACmmmm.. herlig stuff! :D

Har dere fått noe sminke dilldall til jul?

LITE OPPDATERT?!

Hellu til dere som holder ut med meg (altså denne bloggen). Jupp, jeg tenkte det var på tide å skrive et lite innlegg om min kjære forfatter/skribent eller hva dere vil kalle henne.

Jeg vil beklage på hennes vegne at det er så lite med oppdateringer her, men hun er litt slik. Plutselig kommer hun og skriver en hel haug med innlegg, noen ganger skriver hun i ny og ned og helt sånn uti i himmelen skriver hun aldri noe..?
Akkurat nå har det seg slik at hun har hatt noen travle dager med eksamen! og fytti, hun var travel!! Har aldri sett henne bruke en bærbar til så mye studiearbeid på så mange dager i strekk! Jeg må jo innrømme at til tross for at hun ikke skriver noe her hos meg, er jeg utrolig stolt av hennes innsats på skolen!

Flaksen for at jeg skal bli brukt flittig de neste dagene er heller ikke store, hun reiser jo nemlig til London om noen dager, og før det jobber hun og skal treffe ei veninne hun ikke har sett på et halvt år (!!). Det må jeg jo nesten la henne få gjøre!
London må jeg også la henne få reise til. Det er litt vinn-vinn situasjon for oss begge (i motsetning til kompisen min og hans kone: Herr lommebok og Fru Visa-kort). Der får jo hun shoppet masse og kommer skrikende i godt humør tilbake til meg og forteller alt om den kjekke turen.
I tillegg ble det for noen dager siden i London født ei lita jente, som er da min kjære sjef si kusine!

Men jeg håper sterkt at hun etter det vil komme tilbake og skrive masse her!
Jeg savner henne stort! <3

TAG: WHATS YOUR MAKEUP STORY?

Jeg har blitt tagget av herlige Renate :D og velger å gjøre det samme som henne og svarer på norsk :-D

 

1. How old were you when you started wearing makeup?

Jeg begynte å bruke sminke sånn smått mot slutten av barneskolen, men det var kun til spesielle anledninger slik som bryllup, bursdager og andre lignende events. Har en mor som hatet om jeg skulle bruke sminke i hverdagen, men hatet like mye om jeg ikke brukte det til spesielle anledninger.

 

2. How did you get into makeup?

Den store interessen for sminke som jeg har i dag kom snikende inn på meg for et par år siden.
Det var faktisk via youtube at jeg begynte å bli helt hekta. Det startet med at jeg skulle ut en kveld og ville gjøre noe nytt med sminken. Jeg hadde lenge hatt interessen for smokey eyes, så jeg tenkte jeg skulle finne noen tips til hvordan jeg kunne sminke meg slik. Det var slik jeg ble introdusert til sminke-miljøet på youtube, og fra der økte interessen.

 

3. What are some of your favorite brands?

Jeg har stor interesse for MAC og Urban Decay, men ikke langt under de kommer også Nars, too faced og benefit.

 

4. What does makeup mean to you?

For meg er sminke først og fremst en hobby, rett og slett. Jeg synes det er kjempe kjekt å eksperimentere med farger og lære meg nye teknikker hele tiden.

 

5. If you could only wear 4 products on your face what would they be?

- Pudder (mac mineralized skinfinish)

- Blush (mac coygirl)

- mascara (maxfactor false lash effect)

- Leppepomade (Blistex)

 

6. What is your favorite thing about makeup?

Det jeg elsker med sminke er å eksperimentere med farger, og det å bare bli bedre for hver gang. Thrust me når jeg sier at øvelse gjør mester. Jeg er ikke noe mester enda, men kan trygt si at jeg har vært en amatør.

 

7. What do you think about drugstore makeup vs high end makeup?

Jeg bruker nok mest high end makeup i dag, eller det som er midt i mellom, men mer mot det dyrere slaget. Men det er mest fordi de "vanlige" merkene er latterlig dyre i Norge og merker slik som chanel, dior ++ er enda mer latterlig dyre både i Norge og utlandet (Savingtips: tax free/duty free). De sist nevnte merkene er for meg mer av typen luksus vare, hvis jeg vil unne meg det lille ekstra kan jeg godt gå for det.
Da vil jeg heller gi noen ekstra kroner på nettet for det jeg vet er et godt produkt med god pigmentasjon. Det er dessverre ganske vanskelig å finne de vanlige "drugstore" merkene på nett. Men Cherry Culture selger NYX som er utrolig billig, og jeg er blitt veldig glad i de single  øyenskyggene fra NYX.
Ellers foretrekker jeg mascara fra de "vanlige merkene", får mye bedre resultat.

 

8. What is one tip of advice you can give to a beginner?

øv, øv, øv!! og Invester i gode koster!! Det har så utrolig mye å si på resultatet. Ellers må du ikke være redd for å prøve deg frem med både farger og forskjellige merker og finne ut hva du selv liker best.

 

9. What is one makeup trend you never understood?

Den der jenter smører seg inn med en foundation som er 5 ganger mørkere enn hudtonene og bruker en leppefarge (ofte er det concealer) som er 5 ganger for lys.

 

10. What do you think about the beauty community on YouTube?

Som nevnt var det der hele sminke interessen startet for meg. Men jeg må si at sminke samfunnet på youtube i dag er noe helt annet enn da jeg startet å se på. Og i dag foretrekker jeg å kun se på tutorials, når det gjelder omtaler holder jeg med de jeg stoler på. 
Vær veldig obs på de som basicallu sier jeg-vet-jeg-sa-jeg-hatet-produktet,-men-så-fikk-jeg-den-tilsendt-på-nytt-og-nå elsker-jeg-det ;-)

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

2, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits