desember 2009

FOR NEW YEARS EVE - OCEAN GREEN-BLUE

Denne looken består av masse shimmer på øynene, jeg brukte shimmer palletten fra coastal scents der jeg brukte en sterk grønn og en litt mindre sterk blå farge og en helt matt svart øyenskygge fra MAC. Nyttår går jo ut på alt det skinnende og glittrendre, so why not make your eyes glitter! Bare vær litt obs på fargene på nyttår, du vil jo helst at øynene skal gå litt i tone i hvert fall med resten av kroppen, spesielt når du bruker så pass sterke farger.


Kameraet mitt er flink til å gi skygge hver gang jeg tar bilde som kan være utrolig irriterende, sorry about that.


I dag var jeg litt lat, men på selve dagen vil jeg nok bruke et par falske øyenvipper og fikset litt bedre på maskaraen.

Bare for å sette prikken over i'en vil jeg bruke noe ala dette (fra nyx):


De har noen lignende, superfine fra ardell som de har/hadde på salg hos Cubus til -25%, kanon lekre. Når jeg tenker meg om er det nok disse jeg vil bruke i morgen. Skal se om jeg rekker å ta bilde av dem til i morgen, kan ikke garantere, but I will try, if you want that is ;)

TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART

Helluen folks!

Har dere alle hatt en kjekk julefeiring? I hope so atleast ^^)
Nå er det de gode romjulstider som vil si masse salg! Salg er et godt ord! haha
Bruk det!


Nå gleder jeg meg kjempe masse til en kanon kjekk nyttårsfeiring med noen av de beste folka! What could be better? (kanskje at jeg hadde sluppet å jobbe den dagen kan gjøre det bedre) haha, nei, jeg skal ikke klage. Jeg gleder meg virkelig!

I gotta share some music with you guys!


348350919_c81d4914d4_large


Language-of-love-1_large_large

LILLEJULAFTEN

Nå stikker jeg straks avgårde på jobb, der jeg må vende meg til å si god jul til alle som går forbi meg i motsetning til det jeg er vandt til å si på jobb som er så spesielt som: God Helg! haha.
Heldigvis jobber jeg kun rushtid i dag, eller det er ikke så heldigvis med tanke på at det er jo den tiden det er mest stress, men da jobber jeg i hvert fall ikke frem til klokken 23.00 i kveld.

Kos dere alle sammen!

4191586216_a1be358512_large

PRAKTFULLT

SIGMA MAKEUP REVIEW: SS239

Kanskje det er på tide å fortelle litt om hva jeg synes om Sigma kostene.
Jeg kommer ikke til å ta for meg alle kostene i ett innlegg, men heller ta en og en, så slipper det å bli så sinnsykt mye å lese. I tillegg så har jeg ikke brukt alle kostene like mye helt enda, og jeg føler det er bedre å gi en review etter å ha brukt de en viss del ganger.
Men en ting jeg kan si om alle kostene nå er at de er sinnsykt myke, noe jeg synes er helt fabelaktig!


Når det gjelder denne kosten har jeg 2 andre som er veldig like i form: en fra coastal scents og en fra nyx.
Om jeg sammenligner denne med de 2 kan jeg si at den er mykere enn den fra coastal scents, men stivere enn den fra nyx. Det at den er mykere enn coastal scents sin synes jeg er bare positivt, for den stive kosten er ikke noe behagelig mot øyelokket. Hvorvidt det er mer positivt at den er stivere enn nyx er vanskelig å si, her vil jeg si at jeg liker følsomheten til begge kostene ganske godt. (Btw. det at den er stivere vil ikke si at ss239 er stiv, bare at nyx sin er utrolig myk).

Om vi derimot skal snakke om hvordan påføringen av øyenskygger er ss239 en klar vinner!
Den tar opp perfekt mengde skygge på kosten, ikke for mye og ikke for lite, og den påføres jevnt over hele øyelokket.
Denne kosten er så pass stor og flat at den passer best som en kost for påføring av hele øyelokket og ikke som en kost til å blende vekk sterke linjer i plasser slik som global linjen. Den kan derimot  fungere greit å blende overgangen til 2 farger på selve øyelokket.

GREYS ANATOMY IS MY FRIEND

In days like these it is good to have a friend..

haha, ok, dagene mine er kanskje ikke så dramatiske som akkurat den setningen beskriver.
Men uff, noen ganger kjenner jeg det virkelig tærer på med både jobb og skole, og i hvert fall nå som jeg kommer hjem 1 og 1/2 time senere enn det jeg pleide. Da er det godt med noe litt ekstra..

I hvert fall så har jeg forelsket meg helt i serien Greys Anatomy. Den serien anbefales virkelig!
Men nå har jeg kommet til det problemet at jeg ikke har tilgang til flere episoder. Jeg har sett frem til midt i sesong 5 en plass, men så har det seg slik at sesong 5 dvd'ene mine har visst bestemt seg for å ikke ha mer enn halvparten av innholdet. And that sucks big time!! :(
For nå er jeg så giret og låst inn i serien at jeg trenger virkelig å se resten..
Somebody give me some painkillers!!

Noen som har lyst til å låne meg Greys anatomy fra sesong 5 og utover om dere har det (A) ?Hoho, jeg la faktisk ikke merke til hvordan den saksen så ut før jeg så bildet ... og legg merke til at det står "a FILM by.." <3

FASHION FACEOFF

Hvem passet kjolen best?

Anne Hathaway eller Chanel Iman?


ANNE VS. CHANEL
photo | Anne Hathaway, Chanel Iman

IQQUBEAUTY I POSTEN

Acne Serum Advance Sunscreen


På mandag fikk jeg 2 hentelapper og de to hentelappene var til disse 2 produktene. Igjen tok jeg nytte av "black friday" og fikk kjøpt disse produktene billigere, har alltid hatt lyst til å prøve disse produktene, men er liksom så dyrt for kun et produkt.

Disse produktene er fra hudpleie-kolleksjonen til youtube beauty guru: Michelle Phan, og som jeg har fått inntrykk av er hun veldig obs på hudpleie og hvordan man behandler huden, så jeg gleder meg til å få teste ut disse produktene :D
Jeg kjøpte Acne Serum og Advances sunscreen.

SWEET STUFF

Tumblr_ktzic6ough1qzhkd8o1_500_large

Tumblr_ks14kefdif1qzqhlyo1_500_large

Tumblr_kqkmz5byvl1qzfmqlo1_500_large

4162609583_9b506728d0_o_large

STRIPED TIGHTS

H&M Polkadots Blouse, Gemstone Belt, Taobao High Waist Skirt, Stripe Silk Stockings

Shoulder Pad Top from Topshop, Bubble Skirt from H&M, Stripey Tights from Topshop, Patent Court Heels from New Look

MASQUERADE

Tumblr_ks2vk9uukt1qza6uyo1_400_large

13732_358834680045_694985045_10006979_7017485_n_large

Tumblr_kthdvwhgrh1qzbddzo1_400_large

Bw_mask_woman_black_and_white_deviant_emotive-61469987dabe20e84fc0d2b47ae59bf2_h_large

SPEILREFLEKS SOS?!

Jeg trenger virkelig hjelp med å finne en god speilrefleks.
Nå har det seg slik at jeg lever nesten av eget budsjett, men har jo klart å spare inn en del også.
og jeg har så sinnsykt lyst på speilrefleks, men jeg trenger hjelp til å finne en som er god som koster liksom ikke så mye som 10 000 kr. Jeg er åpen for alt, før var jeg bestemt på at skulle være nikon, men nå er jeg faktisk åpen for hva som helst. Vil egentlig ikke ha sånn superfancy kamera der jeg må klikke på alt mulig før jeg endelig får tatt et bilde, if you know what I mean.

Men nå trenger jeg virkelig hjelp av dere der ute som har en selv, eller har hørt om en.. eller hva som helst :p

JEG BLI DENNE IPHONE

Vet dere hva jeg ikke kan fordra, virus på msn.
Sånne meldinger som popper opp av personer som sier "klikk her blablabla" men selvfølgelig så er det ikke annet enn virus som kommer når du gjør det.
Jeg husker godt første gang det skjedde meg, det var faktisk flere år siden, da jeg var nylig introdusert til hva virus på PC'en er kan man vel si.
Da poppet det opp en melding fra ei god venninne av meg som jeg treffer kun i noen ferier fordi vi bor i 2 helt forskjellige land. Så når jeg så denne meldingen:

"klikk på linken for å se bilder av oss to sammen + en link"

tenker jeg ikke annet enn "wiiii! så kjekt" og klikker meg innpå.
Selvfølgelig skjedde jo ingenting sånn sett med en gang jeg klikket, kom bare opp en eller annet side med noe ubetydelig, of course...

og så begynte jo jeg etter hvert å sende denne beskjeden rundt. Men det som skjer med disse beskjedene er jo at vi ikke vet at vi sender dem ut! ARGH, jeg hater virus, ikke er antivirus noe særlig bedre uannsett.

Nå har jo jeg lært at jeg aldri skal trykke når slike meldinger kommer opp! men jeg hater at de fortsatt kommer opp!!

aah, godt å få ut litt sånn frustrasjon :D haha, yeah I got a life ;P

jeg bli iphone

XTRAVAGANT FASHION

THROUGH SICKNESS AND HEALTH ...

Nå er jeg fanken meg lei av å være syk! Jeg orker ikke lenger å ligge i sengen og hoste slik at verker i hele kroppen! Jeg er lei! men jeg heller ikke dra ut og begynne å smitte folk rundt meg, så hva skjer med meg da? jo jeg er fortsatt nøtt til å holde meg i sengs.
Jeg har holdt meg så pass lenge i sengs at jeg har klart å se sesong 1,2,3 OG begynt på sesong 4 i tillegg til å se 1 film... i tillegg til dette har jeg faktisk klart å få i meg søvn... omg! I am desperate for some air to breath!

jaujau, noen gode nyheter har jeg jo også til meg selv, får trøste meg med dem inntil videre og se litt mer greys anatomy.. -_-
btw. då kan jeg ikke fordra Meredith lenger! I hvert fall ikke slik hun er så langt!

Hvordan har uken deres fått så langt?

106313_0226_pre_large
Hadde ikke sagt nei til litt søtt love ved siden av meg 8) haha

REVIEW: LUSH ULTRA BLANDLush Ultra Bland  er en av de mange cleanserne Lush har.

Dette er hva det står om cleanseren på den norske nettsiden:
Den mest skånsomme rengjøringskrem som noen gang er laget, ja den fineste som finnes i hele universet. Bring tilbake et ritual til dine baderomsvaner, og glem alt lettvint og raskt. Dette må du altså gjøre: Smelt noen dasher av denne peanøttolje og bivoksen mellom håndflatene. Så må du smøre den inn i ansiktshuden for at rose- og benzoinoljene skal gi fukt til huden og honningen mykgjør den. Så må du skru på varmt vann, væte en bommulspad eller klut og forsiktig vaske av Ultra Bland nøye. Og, i tillegg, så må du altså stryke over din deilige myke hud og studere hvor ren den ser ut. Passer til alle hudtyper.

Pris: 100g - 175kr

Det jeg har å si om denne cleanseren er at jeg er amazed over hvor rent ansiktet mitt faktisk blir etter å brukt denne "kremen". Jeg hadde faktisk ikke de største forventningene til akkurat denne, så jeg ble virkelig positivt overrasket.
De første gangene var det litt uvant å bruke denne fordi det første jeg la merke til er hvor oljete den føles. Dette hørres nok ikke noe herligt ut, men den føltes faktisk ut som om det var smør som smeltet mellom fingrene mine.

Det jeg gjør når jeg bruker denne er at først bruker jeg en sminkeefjerner serviett, så tar jeg litt mellom fingrene (du trenger absolutt ikke masse) og 'smelter' kremen mellom fingrene. Deretter masserer jeg det inn i ansiktet i sirkelbevegelser.. Så tar jeg en bomullspad og fukter den litt, helst ikke gjør den helt våt, da får du ikke samme effekten ut av sminkefjerneren, og begynner sakte å fjerne produktet vekk fra ansiktet.
Etter dette føles ansiktet mykt og godt, og viktigst av alt, ansiktet ser rent ut.

Jeg vil virkelig anbefale dette produktet til de med tørr hud, tror ikke jeg vil anbefale denne til folke med fet hud eller som får lett kviser. Konsistensen trekker dessverre litt ned, men utenom det er den ganske god.

GRATULERER

Et kort lite innlegg for å så skreket ut til min venninne:

GRATULERER!!


Du kom inn på universitetet!! Gratulerer så mye!! Du fortjener dette så absolutt!
og jeg gleder meg allerede til å kunne komme besøke deg i England, det bli fun det :D
Og tenk deg dette: Du er så heldig at du trenger faktisk ikke å stresse med å søke neste år i tillegg til skolen og alt det der! Now that is great stuff!

Du skulle bare sett gliset mitt da jeg fikk meldingen din :D That is big stuff, og du har ventet på dette lenge ^^) :*

I'm so freaking proud of you!
Keep up the good work, and someday I might not be able to contact you, cause you are world-known dancer busy all the time ;D thihi

<3 <3 <3 tre hjerter for masse lykke til videre med studiene ;D

BEAUTY RUSH

Dette er akkurat hva som passer en syk pasient. Det å få en liten pakke i posten, always a pleasure!

Jeg må si, aldri har jeg kost meg så pass mye av å handle på nettet enn når det var "black friday sale", håper virkelig mange av dere der ute tok også stor nytte av den ;D

Uannsett, dette er hva jeg fikk i den lille pakken min i dag:

MAC shadowy lady quad og 3 Victoria Secret cream eyeshadow

img3885

VS cream eyeshadows er i disse fargene:

img3887

Har aldri testet krem øyenskygger fra VS før, så det blir spennendes å få prøvd ut :)

MAY HER SOUL REST IN PEACE

RIP REGINE <3

Det er utenkelig at et så ungt menneske er nøtt til å ofre livet til noe så forferdelig, og jeg aner absolutt ikke hvordan familien og venner rundt henne må ha det. Men jeg sender mine gode tanker til dem nå, og håper på at Regine har det mye bedre og avslappet nå. Takket være henne og bloggen har hun klart å åpne menneskets øye til livet, og også klart å tjene inn masse til kampen mot kreft.

Mey her soul rest in peace.

bilde 114

DEDIKERT INNLEGG

Som tittelen sier dedikerer jeg dette innlegget til min gode venninne Meriem.

Hun skal nemlig på audition i London til Kingston University på fredag.
Jeg vil ønske henne all lykke til!!

"A winner is someone who recognizes his god-given talents, works his tail off to develop them into skills, and uses these skills to accomplish his goals"

I know you can do this! Keep faith and remember that we are all cheering for you!


Mange gode og varme klemmer fra meg <3


 

3889579583_93378d1381_large

Tumblr_kty1oazjg61qzoaqio1_500_large

Tumblr_kqlks92evv1qz78y7o1_500_large

Tumblr_ksvcvfnomu1qa6fsyo1_500_large

Wish her good luck ;D
Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits