november 2010

NYHET FRA SIGMA: BODY BRUSH

Sigma har nettopp kommet ut med en nyhet, nemlig en ny kost der metallet på kosten er av 18K gull.
Perfekt for oss jenter som liker det lille ekstra og litt luksus i livet! :D

Bare se hvor nydelig og søt den er da! Har så sykt lyst på den, men dessverre prioriteres London turen akkurat nå i tillegg til det faktum at det gikk ufattelig mye penger på speilrefleks kameraet. Men håper på å kunne kjøpe den når jeg er tilbake :D

For de interessert så kan den kjøpes hos Sigma til $42 ;-D

Noen andre som har lyst på den?

EYE OUTFIT: NEUTRAL ONCE AGAIN

Hellu mine kjære :D
I dag brukte jeg shimmer skygger fra Urban Decay naked palette. A fun and shimmery look :D

Hvordan sminket du deg i dag?

SMINKE TIL JULEBORDET: RED VELVET CAKE

Denne gang er sminke rød. Denne looken er veldig intens og passer perfekt til årstiden og sesongen vi er i nå.
Og om jeg kan si det selv, dette ble en look jeg likte veldig godt, og kommer nok til å bruke den selv senere ved en anledning :D
Dette er produktene jeg brukte til denne looken, ganske budsjett vennlig. Hvis du ikke har artifact paint pot fra mac så vil nyx jumbo pencil i Rust funke like bra!

NAIL OUTFIT: STARRY STARRY NIGHT

Da bestemte jeg meg for å endre på outfitet.

Da jeg var liten pleide jeg å elske kveldene på vinteren (det gjør jeg forsåvidt enda, så lenge jeg er inne). Utenfor huset har vi en lang bakke, om kveldene (eller når det var mørkt heter det vel) pleide det å være en hel haug med unger utenfor. Noen med ski, andre med sånn rund rumpe brett og de aller fleste med akebrett. Jeg gledet meg hver dag til å komme hjem og hoppe rett ut i snøen sammen med alle andre.

Jeg bestemte meg for å bli inspirert av disse minnene og overføre dem til neglene.
Nå er det slik at hver gang jeg ser på neglene tenker jeg tilbake til den tiden :D <3Hva er dine beste vinter minner?

PRØVER MEG PÅ WATER MARBLE

Jeg bestemt meg på å prøve meg på å lage en slik water marble design på neglene. Tanken var å være litt funky og dermed unngå sånn fast design slik det pleier å være.
tjaa, det ble ikke så gale med en slik forandring, helt ok.. tror jeg liker det best når det er ett fast design på alle neglene... men jeg har nå i hvert fall funnet meg noen andre design enn de vanlige :D

IF I WAS A RICH GIRL...

I would own a speedy 35 in Damier Ebene Canvas..
unfortunatly I am not that rich...

But hey: it's allowed to dream, right? :D

DAGENS EYE OUTFIT
SMINKE TIL JULEBORDET: CLEOPATRAS HEADBAND

Mange av dere har sikkert sett forskjellige kleopatra looks, slike med eyeliner etc. Jeg bestemte meg for å gjøre det litt annerledes og ta utgangspunkt i "hårbåndet" hun har på seg som er i gull.Produktene jeg brukte er:Mac eyeshadows: Amber lights, ricepaper, carbon, Gilt by association
Mac paint pot: quite natural
Stila Kajal eyeliner: Onyx

MAC DISNEY VENOMOUS VILLAINS EYESHADOW REVIEW

HeiHei mine kjære lesere :D

Jeg hadde helt glemt ut at jeg lovet å skrive omtaler på noen av tingene fra Disney kolleksjonen til MAC *skamme seg*. Her kommer i hvert fall første del som er av øyenskyggene.

Jeg kjøpte kun 3 av skyggene som kom ut, 2 i veluxe pearl og en mineralize.

I denne kolleksjonen kom det ut 2 stk mineralized øyenskygger, begge så ganske fine ut. Men jeg valgte å gå for kun denne: my dark magic. Den er delt inn i 2: en mer rosa og den andre mer lilla.
Jeg har fått en ny kjærlighet for mineralized øyenskygger! Denne er helt fantastisk nydelig og er kjempe fin å bruke på mørke vinter kvelder.

Over ser du swatches av øyenskyggen(e). De i midten er påført tørre, mens ytterst har jeg påført det med fix+.
(IRL ser du mer av den rosa/lilla fargen enn det du ser på bildet, søk gjerne på google eller gå inn på temtalia.com)
Forskjellen jeg legger merke til er at skyggen blir litt mer metallisk når den er påført våt og du får frem fargen bedre (rosa/lilla fremfor svart).

Hvis jeg skal påføre disse skyggene i globalen bruker jeg dem tørre. Om jeg skal bruke dem på øyelokket bruker jeg dem sammen med fix+

Denne er LE og derfor litt vanskelig å få kjøpt, men det vil alltid være noen selgere på ebay som selger. Bare vær obs på falske selgere ;-).
Hvis du har young punk fra style black kolleksjonen kan du skippe denne, de swatcher ganske likt.


Som nevnt kjøpte jeg kun 2 av de "vanlige" øyenskyggene. Begge fargene er utrolig nydelige, og det er fullt mulig å få lignende farger i den permanente linjen hos MAC.Her har jeg swatchet skyggene. Helt til høyre har jeg swatchet den lyse lilla fargen med en hvit base. Det er ofte slik at lyse skygger ikke swatcher så godt. Hvis du er en av de som stresser med å få frem lyse farger vil jeg anbefale deg å prøve med en hvit base under ;)

Om du gikk glipp av disse øyenskyggene kan du finne dupes i den permanente linjen. Hvis jeg ikke tar helt feil så har temptalia tatt bilder og skrevet om dupes til disse ;-D

SMINKE TIL JULEBORDET: THE PURPLE DRESS

Vi er nå midt i julebordsesongen, tenkte derfor å poste noen makeuplooks jeg kunne tenkt å gå med.
Nederst av dette innlegget vil du finne produktene jeg har brukt.
Om du vil gjøre den enda mer "dramatisk" kan du legge eyeliner både oppe og nede, jeg har valgt å kun ha på nedre våtkant :)

Produkter som ble brukt:

TOO FACED NATURAL EYE PALETTE

Too Faced er et sminkemerke som selger sine produkter i noen herlige innpakninger. Dette palettet er ikke noe unntak.
Den kommer med 9 øyenskygger, en kost og 3 instrukser.

Skyggene er delt inn i 3 kategorier: day, classic og fashion. Innenfor disse 3 kategoriene er det 3 skygger.
Som dere ser på bilde under kommer det også med instrukser, noe som for mange kan være veldig praktisk. Disse instruksene følger inndelingen av kategoriene.

For meg derimot liker jeg heller å bare blande litt i hytt og pine.
Day: heaven, velvet revolver & sexpresso

Alle disse 3 skyggene er matte og er nok mine favoritter. Sexpresso er skyggen jeg nå bruker til å fylle inn brynene mine og i globalen til en hverdagslig smokey eye. Mens de to andre liker jeg å bruke til highlight.


Classic: Silk teddy, push-up & Erotica

Disse 3 fargene har mer shimmer i seg, men ikke for mye til at de ikke kan brukes til hverdagen.
Utrolig fine og nøytrale farger en kan variere mellom.
Den jeg liker best av disse 3 må nok være erotica, rett og slett fordi det er en farge som er litt mer unik. 


Fashion: Nude beach, honey pot & cocoa puff

Disse fargene har mye mer shimmer og glitter i seg. Nude beach har etter min mening litt for mye. Glitteret i denne fargen er ikke bare for mye, men også veldig chunky, noe jeg ikke liker å jobbe med. De 2 andre derimot er litt mer lettere å jobbe med. Men er ikke akkurat noen unike farger.

Alt i alt er dette en utrolig fin palett. Mange fine farger å bruke.
Jeg anbefaler dette videre til dere som er ute etter kun noen få nøytrale farger som også er grei å bære med seg. Om du derimot har mange nøytrale farger, både med og uten shimmer, ville jeg ha skippet denne.
Som jeg nevnte er too faced produkter veldig søte, og det står jeg fast med. Men jeg synes at tykkelsen er litt unødvendig. Den kunne godt vært litt tynnere og dermed også lettere å bære med seg rundt.

Kan kjøpes på beautybridge til $34

EN PAKKE UTENOM DET VANLIGE...

I dag fikk jeg en veldig spennende pakke i posten. I denne pakken lå det noe som jeg aldri har hatt før, noe jeg har ønsket meg lenge... kan du gjette hva det er?

*trommevirvel*

 

Det er det etterlengtede speilrefleks kameraet! :D
Endelig kan jeg kalle meg en eier av et speilrefleks!
Den jeg kjøpte er Canon 550D. iiik! Det blir så herlig å kunne ta skikkelig fine bilder fremover :D

LONDON, HERE I COME ONCE AGAIN!!

wiii!

Da er det bekreftet: jeg skal til London i Desember!! Gleder meg vanvittig mye!
Har du tips om noen plasser jeg burde dra?
NY VINNER

Siden jeg ikke fikk svar fra den forrige vinneren av isadora gaffitti neglelakker er det nå på tide å melde en ny vinner.

Den nye vinneren som vil få 2 graffitti neglelakker er Nail it!, send meg en mail så raskt som mulig med navn og adresse så skal jeg få sendt ut premien til deg! :-D

306914-9-1286972889220.jpg

EYE OUTFIT: WINTER WONDERLAND
Produkter jeg har brukt:

Too faced shadow insurance
Nyx jumbo eyeshadow pencil: pacific
CS 88 shimmer palette
CS 88 matte palette
Urban Decay 24/7 eyeliner: electric
Maxfactor false lash effect mascara 
Nyx glitter eyeliner: candy

LADY GAGA FOR EN STUND SIDEN

Jeg kom over denne videoen på youtube nå nettopp. Jeg må innrømme at det er litt uvanlig å se henne  som "helt gjennomsnittlig"..

Litt morsomt å se at hun var en av de random peeps'ene en ser på slike stunts, der hun i tillegg kunne vinne $100. Nå er hun på MTV for å vinne awards og $100 betyr sikkert lite..

TOPP 5 PRODUKTER FOR OKTOBER

Det er lenge siden jeg har laget et slikt innlegg med favoritter for måneden, men nå kommer det en for Oktober.Mac blush: desert rose. Veldig pigmentert blush, skal ikke mye til før du får farge. En nydelig blush til høsten :-DUrban Decay naked paletten er en absolutt herlighet! de siste 2 helgene har jeg vært i Oslo og med denne slapp jeg virkelig å tenke og stresse over hvilke skygger jeg måtte ha med meg. I tillegg så følger det med 2-1 eyeliner, med de 2 mest brukte hverdagslige fargene: brun og svart.Dette er en lipgele fra disney kolleksjonen til Mac, en herlig liten dings å ha med seg. Mye glitter, men herlig for fest! Har blitt brukt mye i Oktober :-)Jeg har blitt veldig glad i undereye concelearen fra glominerals, abosolutt en must i min sminkepung!Jeg klarte meg fint uten denne, men nå som jeg har den jeg meg ikke uten.. it is a must-have! :-D

Dette er mine topp 5 produkter for måneden Oktober!
Hva er dine topp 5 produkter for Oktober?

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits