juni 2010

SMINKEKOSTER TIL FERIEN

Det er ikke alltid lett å vite hvilke sminkekoster man skal ta med på ferie.
Derfor liker jeg veldig godt travel-settet fra Sigma Makeup. Den inneholder de mest essensielle kostene.
Den er grei å ha om en skal reise en liten tur vekk en plass eller til og med på jobb. Hvis du skal rett ut etter jobb er denne veldig grei å ha med om en skal gå fra dag-til-natt sminke.

Ganske essensielt til sommeren :)Den kommer i en liten brushroll som vil ta bedre vare på dem enn å bare slenge dem sammen med sminkesakene.
De er ikke store i størrelsen, så hele denne brushrollen vil passe bra i vesken.
I tillegg har den en liten lomme, som er perfekt til de dagene du går fra dag-til-natt sminke.

Du kan kjøpe den i svart eller rosa hos sigma makeup til $49.

EBAY KUPP

En perfekt plass å kjøpe random accessories er på Ebay, og det har nemlig jeg gjort! Billig og fint er to gode stikkord!

De kom i de mest søte små pappeskene! :-)


Me likey!

Slangeringen var kjøpt hos Jewelleryplaza, du kan få kjøpt så utrolig masse fint av accessories her.
Ugleringene og resten av ringene var kjøpt hos selfcreative.

Har du gjort noen kjekke ebay kupp i det siste?

REVIEW: MAC MARINE LIFEMarine Life var den stor hit'en til årets sommer kolleksjon fra MAC, det produktet de fleste stresser med å få tak i.

Da jeg leste om denne kolleksjonen ville jeg faktisk ikke kjøpe dette produktet, men etter hvert som jeg leste og hørte mer om produktet fra andre fikk jeg åpnet øynene for den igjen.

Grunnen til at jeg ikke ville kjøpe dette produktet  var faktisk pågrunn av all glitteret. Jeg liker highlightere, men ikke når det er så pass mye glitter. Når det gjelder glitteret her, så er det kun på det øverste laget. Glitteret forsvant ved første touch.

Jeg vil dele denne review'en i to deler, mest pågrun av at mine tanker om dette produktet er delt på denne måten, og det vil da kanskje bli mindre forvirrende.

Utseende:

Når jeg snakker om utseende, så sikter jeg til selve produktet, ikke pakningen.
Dette produktet har uten tvil et helt nydelig utseende med sjøhesten. For meg så er også glitteret en stor del av utseende. Så når glitteret forsvinner, føler jeg at litt av skjønnheten med produktet forsvinner. I tillegg vil hele sjøhesten forsvinne etter hvert som produktet blir brukt.

Produktet:

Når jeg først skulle bruke dette produktet var det altfor mye glitter for min del, til og med når jeg så vidt rørte produktet. Men etter hvert forsvant jo som sagt glitteret, noe som gjorde det lettere å bruke det som en highlighter.
Jeg forventet egentlig at det skulle være noe glitter gjennom hele produktet, ikke så mye som på sjøhesten, men noe i hvert fall. Som dere sikkert kan se på bildet under helt til høyre forsvant også glitteret helt, og det begynner å bli mer og mer som en blush. Siden fargen er så pass nydelig går det helt fint for meg at jeg kan bruke det om en blush, men samtidig er det litt dumt med tanke på at det egentlig skal være en highlighter.
Den lyse delen kan bli brukt som en highlighter hvis du bruker en lett hånd og jeg tror den delen er bedre som highlighter på mørkere hudtoner. For begge disse to fargene er ganske pigmenterte.
Jeg kommer i hvert fall til å bruke dette produktet som en blush etter hvert som all glitteret forsvinner.

I bunn og grunn ender jeg opp med å bruke dette produktet som en blush i stedet for en highlighter, altså jeg bruker den til noe den egentlig ikke er ment å brukes til.
Selv om dette kan være dumt anbefaler jeg fortsatt dette produktet (hvis det enda er mulig å få tak i). For det er virkelig en nydelig blush du får. Siden denne har en lysere farge og en mørkere farge vil jeg tørre å påstå at denne vil passe alle hudtoner. Det er bare å mikse og matche alt etter hvor lys eller mørk hud tone du har.

Er ikke et bomkjøp til tross for den endringen!

MATT HUD TIL SOMMEREN MED MINERAL VEIL!

Jeg liker virkelig ikke når ansiktet skal begynne å skinne som en disco kule om sommeren. Så når Heidi skrev om bareminerals mineral veil, og der hun blant annet nevnte at denne matter ned huden, bare måtte jeg kjøpe den!

Mitt første inntrykk var i hvert fall ikke skuffende. Jeg gledet meg til dette produktet og jeg ble overrasket over hvordan den overgikk alle forventningene! Dette produktet kommer til å være mitt "hellige produkt" til sommeren!Den gir ikke noe farge ved påføring så den passer alle hudfarger. Jeg påfører denne på t-sonen og den matter ned huden med en gang! Hvis jeg bruker flytende foundation påfører jeg den noen ganger over hele ansiktet.
Så langt har den ikke fremhevet de tørre områdene i ansiktet. Men hvis du er en av dem som har utrolig tørr hud og opplever lite at du blir blank kan du hopper over dette produktet. Hvis du kjenner deg igjen i å bli en skinnende disco-kule en gang i blant vil jeg anbefale denne til deg.
Jeg reiser snart ned til Asia (Asia = Fuktig klima), så jeg satser virkelig på at dette produktet skal være min reddende engel mens jeg er der nede!

Denne kan du kjøpe på feelunique til £16.15

MAKEUP HAUL: MAKEUPSTORE +

Etter å ha begynt å lese bloggen til Linda har jeg virkelig blitt dratt inn i makeupstore sminke verden. Har kun noen neglelakker fra der, så i dag gikk jeg til innkjøp av litt mer sminke produkter.Kjøpte i samme sleng nye sminkekost-holdere, de andre begynte å bli litt for små.
Og siden det er helg har vi kommet til den o-so-store-sminke-kost-vasken :p Som dere ser trenger disse kostene en god rengjøring, og ikke kun spot-cleaning.Jeg kjøpte også inn en ny blistex etter som den andre begynte å bli tom. Og det jeg liker med disse er at de har spf, noe som alltid er bra. Jeg kjøpte også inn en "cherry lipbalm", som jeg gleder meg til å prøve.Her kommer makeupstore produktene. 3 øyenskygger, en concealer wheel og en fan brush.Har du kjøpt inn noe fint i det siste?

SOMMER - DET ER DET SOM ER BRA!

Sommer - det er det som er bra! Sommer - det er det jeg vil ha!
Haha, den sangen og jenta er så skjønn!

Hver gang jeg får lyst til å synge en sang om sommer, så er det den som popper opp =)
Herlig med sommer og fint vær i hvert fall. Og nå er det ikke alt for lenge til jeg reiser på ferie ned til Asia sammen to herlige jenter =D I'm glede me so mye! Jupp - EngWegien eier!

Noen som husker denne sangen?

FASHION FACEOFF

Hvem passet Trench coat'en/frakken/kåpen best?

Fru Beckham eller Rihanna?


VICTORIA VS. RIHANNA photo | Rihanna, Victoria Beckham

OPI: JAPANESE ROSE GARDEN W/ ESSIE MATTE ABOUT YOU

Med eller uten Essie "Matte About You"?

MAKEUP LOOK: TONED DOWN AND FUN

Denne looken er ganske wearable om du er litt redd for masse farger midt på dagen, men fortsatt har lyst til å prøve deg frem.

REVIEW: NARS SHEER GLOW FOUNDATION

I mai-favoritter innlegget ble jeg spurt om å skrive en omtale av Nars sheer glow foundation, og det kan jeg selvfølgelig gjøre :)Jeg bruker sheer glow foundation i fargen Macao, bittelitt mørk for meg akkurat nå (er en NC45 i Mac foundation), men ikke så alt for gale at jeg ikke kan bruke den.

Jeg er ikke fan av å bruke flytende foundation hver dag, men når jeg bruker det er det denne jeg strekker ut til.

Swatch


Først av alt vil jeg si litt om produktet i forhold til navnet: sheer glow foundation.
Sheer: Den er ikke så sheer som jeg forventer når den skal være en "sheer foundation", denne dekker ganske mye for å kunne ha ordet sheer innebygd i navnet. Men det liker jeg. Når jeg bruker en flytende foundation er det for at den skal gi mer dekke enn pudder.
Glow: Den gir absolutt litt glød til ansiktet, ikke alt for mye. Men igjen, jeg er ikke ute etter å skinne som en discokule. Den gir nok glød til hverdagen, men til kvelden kan det være litt greit å bruke litt highlighting pudder for den ekstra gløden.

Til tross for at den ikke er sheer gir den fortsatt en naturlig look, en naturlig look med akkurat passe dekke.

Jeg liker best å bruke denne med en flat foundation kost, flat kabuki kost eller en stor duo-fiber kost. Strekker meg oftest ut til en flat kabuki kost.


Denne fikk jeg av min kjære venninne Nina som kjøpte det da hun var i London. Så jeg aner ikke hva prisen for denne var der, men vet at den kan kjøpes på kissandmakeupny til $42 eller på HQhair til $44,25 (begge prisene er uten frakt).

Klikk her hvis du er usikker på hvilken farge foundation du bør bruke!

MAC COSMETICS: TO THE BEACH

I dag fikk jeg endelig telefonen jeg har ventet på. Det var Mac - artistene på esthetique som ringte for å fortelle at To the beach kolleksjonen hadde kommet inn og ble lagt ut i dag. Da tok jeg turen rett etter jobb for å kjøpe det jeg ville ha fra der. I tillegg kjøpte jeg 2 øyenskygger fra den permanente linjen.
Highlighter: Marine Life


Blush: Hippness


Lustre Drops: Sun Rush


Eyeliner: Rosemary and Thime


Øyenskygger fra den permanente linjen: Sable og naked lunch

Det jeg la merke til var at de ikke hadde fått inn hele kollesjonen, Mac-jenta sa noe om det, men siden jeg var i sånn utrolig hastverk fikk jeg ikke med meg hva hun sa "/

Hvis du er i nærheten og har lyst på noe fra denne kolleksjonen vil jeg anbefale deg å ta en tur innom så fort du har tid ;D Hvis du har lyst på solpudder fra denne kolleksjonen, vil jeg si at du ikke har noe hastverk med det samme, siden det var noe av det om manglet...

SIGMA MAKEUP KOMMER UT MED NYE KOSTER!

Jeg elsker Sigma kostene! Kostene er helt fantastiske til utrolige priser!
Nå nettopp fant jeg ut at Sigma skal kommer ut med 20 nye koster!! Jeg gleder meg til å se hvilke koster som kommer ut, og tviler sterkt på at jeg blir skuffet! excitement, excitement!weee! Bare måtte dele dette med dere, vet at det er utolig mange Sigma elskere der ute! Så nå har vi masse å glede oss til :D

PAKKE I POSTEN: NARS COSMETICS

HeiHei Blogglesere :D

Siden det å lage "pakke i posten"-innlegg ble godt tatt imot tenkte jeg at å poste enda et innlegg med noe jeg fikk for en liten stund siden.
Jeg bestilte en pakke fra kissandmakeupny med produkter fra Nars. Pakken inneholdt en bronzer (Casino) og to blushes (taj mahal og cactus flower).
Jeg må si at jeg ble mektig imponert over frakten til denne siden, jeg bestilte på mandag og pakken var i posten på fredag, now that is impressing!Nars har noe av de mest herligste pakningene ever, har hørt om det før, men ante ikke hva det var snakk om før jeg selv fikk ta i et.

Jeg bestilte en pudder blush og en krem blush.
Til høyre: Pudder blush - Taj Mahal $26
Til venstre: krem blush - cactus flower $26

Jeg vet at fargene kan virke skremmende, thrust me, tok meg en lang tid før jeg bestemte meg for å kjøpe disse. Men tro meg når jeg også sier at de ikke er så skremmende ved riktig bruk.Nars Casino bronzer $30
Her var jeg også usikker. For min mørke hudtone kan det være ganske vanskelig å finne en god bronzer som vil gjøre jobben sin. Men denne er jeg ganske fornøyd med så langt :D

ESSIE: LAPIS OF LUXURY
Ignorer at jeg ikke "ryddet" rundt neglene før jeg tok bilde.

Jeg elsker denne fargen! Baby Blå <3
Minner meg utrolig mye om stranden :)

HVORDAN FINNE FOUNDATION FARGE?

Jeg er vel ikke alene når det gjelder å handle produkter på nettet?
Men noen ganger kan det være vanskelig å handle over nettet spesielt når det gjelder foundation, for da er man avhengig av å finne en foundation som passer din hudfarge.Takket være sminkeblogg ble jeg introdusert til det som heter foundation matrix.
Det er noe helt genialt som at folk skriver hvilken farge i en foundation passer til en annen.
F.eks. så er jeg en NC45 når det gjelder MAC sine foundationer. Ved å vite det kan jeg gå til fanen der det står NC45 og bare scrolle nedover til jeg kommer frem til det merket jeg er ute etter å vite hva som passer meg.
Hvis jeg er ute etter å finne ut hvilken farge jeg passer best når det gjelder Benefit hello flawless, scroller jeg ned til der det står "benefit hello flawless". Der ser jeg at under NC45 står det Hazelnut. Dermed vil det mest sannsynlig være at det er den fargen jeg passer.

Du kan også være med å hjelpe til med denne listen ved å fylle ut selv. F.eks. hvis du mener at det er en annen farge utenom det som står så kan du skrive det inn, derfor vil det også stå noen plasser flere forskjellige farger.

Jeg synes dette er helt genialt og er så glad for at jeg ble introdusert til denne siden :)

Håper dette vil hjelpe dere også!

NYE NEGLELAKKER I POSTEN

Mine nye herligheter! Fikk dem for en stund siden, har bare ikke orket å poste et innlegg før nå :p
btw. liker dere slike "pakke i posten"/"innkjøp" innlegg? Vet liksom ikke helt hva dere liker å lese best?
Anywho, jeg har allerede testet ut 3 av fargene og skal teste en ny i kveld. LOVE IT!finefinefine farger, ikke sant?

SIGMA MAKEUP KOSTER I POSTEN

I dag fikk jeg 2 sigma koster i posten  Jeg er absolutt forelsket i Sigma kostene :D
Denne gangen fikk jeg den "retractable kabukien" og "flat top synthetic kabuki".
Jeg bestilte den røde kabukien "something about Marilyn", på hjemmesiden kan du velge mellom rød, svart og rosa. Og som dere sikkert ser på den flate kabukien så har den fått et lengre navn pluss og et litt mer ukjent tall enn det vi er vandt til. Sigma koster pleier vanligvis å ha et navn noe ala. SS219, det samme nummeret som MAC sine koster har, bare at Sigma har satt SS foran sine koster. De er nå i prosessen der de holder på å endre navnene på kostene sine. Alle ansiktskoster får F (for face) + et nytt nummer og kostene for øynene får E (for eyes) + et nytt nummer.
Denne kosten har da blitt kalt for (flat top synthetic kabuki) F80.


Sett fra ovenfra er det slik den flate kabuki kosten ser ut.


Det jeg har å si er at denne vil være perfekt til reising som også er grunnen til at jeg kjøpte denne :)

Er spent på å prøve disse kostene :D

AND THE WINNER IS...

Tina Mari er nå den heldige vinneren av 2 neglelakker fra BarryM: shocking pink og mint green.Vennligst svar på mailen med fullt navn og adresse, så skal jeg sende ut premien så raskt som mulig!

Til dere som ikke vant, ikke mist håpet, følg med videre på bloggen og kanskje det kommer en ny konkurranse ^^

YOUTUBE = TRENINGSINSPIRASJON?

Youtube kan være inspirerende på mange andre måter en kun sminke.
Blant annet er det å trene :D Disse jentene synes jeg er ganske inspirerende!

Ikke bare når det gjelder trening, men også det å holde seg sunn samtidig kose seg med god mat =DStay tuned til senere i kveld, da trekker jeg nemlig vinneren av konkurransen ;D
Dere kan delta helt frem til da! =D


Nå stikker jeg straks avgårde på date med noen fantastiske jenter, vi snakkes enn så lenge ;-)

- tuddles <3

REVIEW: URBAN DECAY EYELASH PRIMER POTIONDette har blitt et produkt som jeg bruker nesten hver dag under maskaraen.

Det jeg liker best er at den gir både lengde og volum, noe det ikke alltid er like lett å få tak i.
I produktet er det mange små fibre, disse setter seg fast på børsten, og fra børsten overføres de til øyenvippene. På den måten får du både lengde og volum.
Jeg pleier ikke å bruke primer på vippene til vanlig, men denne er jeg blitt utrolig glad i.


De små "stripene" som stikker ut fra børsten er fibrene.

Jeg tenkte jeg kunne ta bilder for å vise det best mulig, dessverre er ikke kameraet mitt super god, men tror nå det fortsatt er mulig å se forskjell.


Venstre: med helt vanlig maskara
Høyre: med Urban Decay Eyelash Primer Potion og maskara.


Det eneste jeg ikke liker med dette produktet er at den er hvit, men det er nok slik alle vippe primere er, så jeg får bare leve med det..

Jeg kjøpte denne på beautybay.com til 84.60 ,-

*AVSLUTTET* KONKURRANSE: VINN BARRY M NEGLELAKKER

Siden jeg nå er offisielt ferdig med alle skriftlige eksamener tenkte jeg det var på tide med en liten feiring.
Og hva er vel bedre enn en liten konkurranse/giveaway?

Denne gangen kan du vinne to neglelakker fra Barry M, en litt knall rosa og en pastell grønn.

Utrolig fine farger begge to!

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar der du skriver ned dine to favoritt farger til sommeren!
Så vil jeg om noen dager trekke en vinner :) Sounds good?

nyt finværet enn så lenge!

NB! Husk å legge ved e-mailen din i kommentarfeltet!

Legg meg gjerne til på bloglovin :)
 bloglovin

NEW SHOES

I just love shoes!

På tirsdag tok jeg turen bort til Kvadrat, planen var faktisk å få kjøpt noe fra to the beach kolleksjonene til MAC, men den gang ei. Pågrunn av transport streiken har de enda ikke fått varene inn :( men nå skal de i hvert fall ringe når varene kommer inn. Skal prøve å gi lyd fra meg når jeg vet mer ;)

Anyways, som mange rundt meg (hint: Grete), vet at jeg har lenge vært på utkikk etter noen herlige wedges. Drømmeparet som jeg hadde tenkt å kjøpe var de utsolgt for, men jeg fant en liten erstatning.

Så da ble disse med meg hjem som trøst og motivasjon til markedsføringseksamen:
Skoene er fra DinSko (styled by shoes som de sier.. er det bare meg som irriterer seg over det?.. styled by shoes passer bare ikke, synes det heller burde vært styled by feet.. just sounds more logic :p)

Like them? I do <3

bloglovin

MAI FAVORITTER

En "oversikt" over produktene jeg har likt ekstra godt denne måneden :)Denne måneden har jeg vært på den late siden, pågrunn av eksamener orker jeg ikke å bruke så sinnsykt mye tid med sminke om morgenen.. og i tillegg har vi ikke trengt å møte opp på skolen i eksamenstiden. I tillegg så kommer varmen, da foretrekker jeg å ikke bruke så mye med produkter på ansiktet.


Mac mineralized skinfinish natural har vært det jeg strekker meg for om morgenen, den gir virkelig en fin skinfinish. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke brukte dette produktet før. Jeg bruker denne sammen med sigmakosten ss150 (sigma kostene har forresten fått nye navn).


Coral Creep paintpot er så utrolig nydelig! Elsker fargen og bruker ofte denne alene med en annen skygge i globalen. Hvis du fortsatt kan få tak i den og liker koral vil jeg anbefale deg å kjøpe den, paintpots er også veldig lett å påføre. Denne bruker jeg sammen med sigma ss252.
i tilfelle du lurte, så orket jeg ikke å vaske kostene kun for å ta bilde :p


Hvis jeg velger å påføre skygge over paintpoten er det Mac sin paradisco jeg bruker. Nydelig farge som er ganske lik paintpoten. Denne har da litt gull shimmer som gir en utrolig nydelig look til øynene.


Denne har jeg ikke brukt så utrolig mye denne måneden, men hvis jeg bruker en flytende foundation er det denne jeg bruker. Jeg inkluderte denne med mest pågrunn av at det er den herligste flytende foundation'en (?) jeg har prøvd.


De 2 siste produktene med her er UD eyelash primer potion og en lipgloss fra the body shop som jeg fikk fra venninna mi .
De fleste som har følgt denne bloggen vet at jeg elsker urban decay primer potion, og hadde derfor også lyst til å prøve denne ettersom jeg har hørt at UD er generelt ganske flinke med primere. Akkurat eyelash primeren har jeg ikke hært så mye om faktisk. But I am really liking it. Skal få prøve å få lagt ut en review av den senere en gang ;)
Lipglossen er (for meg) en herlig nude farge med litt shimmer, veldig enkel og grei on-the-go lipgloss. Fargen er i 02 om noen skulle lure ;)

Hva har vært dine favoritter for måneden Mai?

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

2, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits