mai 2010

SATC2

På fredag er det premier på sex and the city 2, dessverre får jeg ikke sett den på selve premieren.. men men, ser den bare en annen dag.
Jeg er utrolig glad for at Aden er med i filmen og er UTROLIG nysgjerrig på hva som kommer til å skje der! :D

Noen andre som har tenkt å se sex and the city 2?

iiik, I can't wait!

LUSH REVIEW: SEX BOMBmmmm! Elsker lukten av denne! Lukten er ganske sterk (sjasmin), men yummi!
Dette er en av Lush sine badebomber, og nei, det betyr ikke at den eksploderer i vannet, men går i sakte oppløsning ved kontakt med vann.
Med Sex bomb blir vannet en herlig rosa farge, og for meg som er  i en rosa periode er dette absolutt elsk!
Den vil ikke gi noen bobler, og hvis jeg vil ha bobler bruker jeg gjerne denne sammen med creamy candy bubble bar eller the comforter bubble bar.
Denne badebomben er blant de store i størrelsen, så jeg pleier å dele den i 2 slik at jeg får mer bruk ut av den.

Den kan kjøpes på lushnorge til 45,- eller LushUK til 27.5,-

REVIEW: L'OCCITANE HAND CREAM

Denne kremen har jeg lenge hatt lyst på, og da jeg leste om den på bloggen til Heidi bare måtte jeg kjøpe den!Håndkremen lukter helt fantastisk og er utrolig drøy i bruk, less is more, right?
Denne kremen er egentlig tilegnet tørre hender, selv har jeg ikke super tørre hender, men om vinteren kan hendene bli litt tørre enn ellers. For meg funker kremen helt fint, og jeg er stor fornøyd! Kommer deffinitivt til å kjøpe denne kremen igjen :D

Som dere kan se på bildet er kremen ganske godt brukt (både av meg og folk rundt meg), men likevel er det utrolig masse igjen! Det liker jeg ;D

Anbefaler den sterk, spesielt til dere som sliter med tørre hender!

Den koster 154 ,- på feelunique ink. frakt

CONGRATULATIONS GERMANY!

Da var MGP over for denne gang. Gikk glipp av halve showet, men det får nå være.

Gratulerer til Tyskland og Lena med sangen Satellite!
Å være 19 år og vinne Eurovision må jo være litt av en opplevelse :)Er du fornøyd med vinneren?
Hvem var din favoritt?

REVIEW: MAC CLEANSE OFF OILMAC cleanse off oil er en trofast venn. Det er denne jeg bruker for å fjerne sminken etter en lang dag.
Måtte prøve den etter at både lollipop26 og tiffanyd anbefalte den, og det ble ikke et angrekjøp.

Dette er hva som står på flasken:Verre er det ikke.. Det jeg gjør er å ha helt tørre hender, tar 2 pumper av denne og masserer det inn på ansiktet. Før jeg så tar enda en pumpe og masserer det forsiktig rundt øyet og på øyelokket. Så tar jeg vann og vasker vekk alt.

Den er super på å fjerne sminken og jeg liker systemet med en pumpe, mindre stress.
Pumpen har også en sånn åpner/lukker, altså ved å vri den til en side vil den låses og tilbake igjen så åpnes den. Det er utrolig greit å ha, spesielt med tanke på å ta den med på reise.
Det eneste som irriterer meg er at den delen ikke funker. Altså, det er mulig å snu den en vei for å låse den. Men hvis jeg skulle tatt den med på en reise kan jeg ikke garantere at den holder seg låst.
Vanligvis har slike ting en slags "click"-lyd, slik at hver gang den lager den lyden vet du at nå er den låst/åpnet. Men denne kan man bare vri frem og tilbake uten "garanti"... uff, dårlig forklart, men håper dere forstod?Utenom akkurat den delen så er alt med denne sminkefjerneren perfekt i mine øyne. Det jeg kommer mest sannsynlig til å gjøre på reiser er å sette den på lås og bruke teip eller noe for å holde den på plass. Skulle ønske at det ikke var nødvendig, men verdensende er det heller ikke.

Den har i hvert fall erstattet Lush Ultra bland, kosistensen til denne er ikke så fet og dermed litt mer behagelig å bruke enn Ultra Bland og i tillegg trenger du ikke noe annet enn fingrene.

Jeg husker ikke helt prisen på den (tror det var 150,- ?), men den kan i hvert fall kjøpes hvor de selger MAC. I Norge kan du finne MAC i Oslo, Bergen og Stavanger som jeg vet om.

FASHION FACEOFF

Hvem passer kjolen best?

Tyra Banks eller Kim Kardashian?


TYRA VS. KIM photo | Tyra Banks

NAIL OUTFIT: LILACISM

Nå har det godt en stund siden jeg gjorde noe med neglene, men de trenger en god pause en gang i blant.
Til slutt ble jeg lei av mine vanlige negler og tenkte det var på tide å gå tilbake til neglelakker :D

Denne gangen ble det "Lilacism" fra Essie sin  vår-kolleksjon. Jeg liker fargen virkelig godt, og har fått en del komplimenter for fargen ;D
Lilacism er ganske lik China Glaze sin "light as air", men det er fortsatt litt forskjell. Kanskje jeg skal poste et innlegg med swatches fra begge?!

Jeg elsker pasteller!

INNKJØP FRA THE BODY SHOP

I går tok jeg turen innom the body shop, var på tide å kjøpe nye ansiktsprodukter.
Jeg har en stund nå hatt lyst til å prøve flere produkter fra the body shop, så dette er hva som ble med meg hjem:Jeg kjøpte reisesettet fra Aloe Vera serien, hovedsaklig pågrunn av at jeg vil prøve ut litt produkter før jeg går til innkjøp av "fullsize".
Jeg trengte også en ny skrubb til ansiktet derfor ble "Honey & oat 3-in-1 scrub" også med meg hjem, pluss en ganske mørk lipliner i fargen "mahogany".
Gleder meg til å teste ut produktene etter hvert :)

Har du gjort noen kjekke kjøp i det siste?

FÅ FYLDIGERE LEPPER

.. uten å bruke lipliner.
Er det noe jeg liker, så er det å unngå bruken av lipliner hele tiden for å få "perfekte lepper".
Jeg tenkte å dele med dere noen tips jeg har lært.

* Første punkt vil være å ikke ha tørre lepper, husk derfor å tilføre fuktighet til å leppene og skrubbe/exfoliere dem i ny og ne.

* Ved å bruke concealer/foundation litt mer presist rundt leppene vil du automatisk få mer rette og fine linjer.

* For å unngå at leppestiften sklir vekk fra leppene utover dagen kan du pudre rundt leppene.

* Påfør litt shimmerpudder eller et produkt med shimmer (f.eks. benefit high beam) på amorbuen over leppene (den lille v-formen på overleppen) og gjerne på de to naturlige linjene under nesen. Dette vil gi mer definisjon til overleppen.* Bruk en kost for å påføre leppestiften. En kost vil gi mye mer kontroll over påføringen av leppestiften.
Bruk kanten av kosten for å få de rette linjene rundt leppen.

* Til slutt kan du ta frem shimmer pudderet igjen og påføre litt på midten av underleppen. Dette vil gi mer dybde til leppene. Avslutt gjerne med lipgloss, men pass på mengden (spesielt i de innerste hjørnene av leppene).


* Hvis du vil ha fyldige lepper, men litt mer naturlige lepper. kan du hoppe over punktet med leppestift og gå rett til shimmer og lipgloss.

bildene er funnet på google

DEN GANG DA... BACK TO THE 90sNå er det full gang med forberedelser til matte eksamen her i huset.
Derfor bestemte jeg meg for å kose meg med musikk fra de gamle tider :D haha, høres ut som om jeg er utrolig gammel. Anywho, ville bare dele denne videoen her som gir klipp av sanger som en gang pleide å være på topplisten :D

Have Fun! og ønsk meg lykke til med eksamen ;D cause I need it..This ain't that fun, derfor trenger man litt god musikk :D

INSPIRASJON: LINDA

Tusen Takk til Heidi Larsen, en ny amazing skjønnhetsblogg er lagt til favoritter!

Jeg blir inspirert og amazed hver gang jeg ser en ny look av henne.
Ta en tur innom bloggen hennes og bli inspirert du også.

REVIEW: MAC VIVA GLAM - LADY GAGA & CINDY LAUPER

Hva er MAC viva glam?

Dette er hva som står på nettsiden til Maccosmetics.com:

"Established in 1994 to support men, women and children living with and affected by HIV/AIDS globally, VIVA GLAM I, II, III, IV, V and VI, were launched as continuous shades and have achieved tremendous success over the years. Spring 2010 sees two new VIVA GLAM shades introduced as limited life for 12 months on counter. Ladies and gentlemen, we give you the sensational Cyndi Lauper and the electric Lady Gaga!"


Med andre ord vil 100% av pengene MAC tjener på Viva Glam kampanjen gå til støtte mot HIV/AIDS. Så når du bruker pengene på disse leppestiftene vil du sitte igjen med en god samvittighet.

For ca. 4 dager siden fikk jeg kjøpt Viva Glam Gaga, og Viva Glam cyndi har jeg hatt en stund nå. Jeg elsker begge fargene, og siden begge er av formulaen lustre er det lett å jobbe med dem.Signaturene er også med, gir en litt spesiell touch :)Lustre leppestiftene til MAC gir ikke mye farge ved første strøk, men jo flere lag du legger på jo sterkere blir fargen.
Disse to leppestiftene er perfekte hvis du er litt redd for sterke farger på leppene.Viva Glam Gaga
Fra venstre: ett strøk, tre strøk, flere strøkViva Glam Cyndi
Fra venstre: ett strøk, tre strøk, flere strøk

Jeg elsker begge to fargene, det eneste som er litt minus (med Viva Glam Gaga) er at for folk med mørk hud slik som min kan fargen bli lett for lys om du legger for mye. Har du en mørkere lip liner under derimot, kan fargen bli utrolig nydelig! Det gjelder å prøve og feile, finn ut hva som passer best for deg ;)
Viva Glam Cyndi vil jeg tørre å påstå passer alle uannsett hvor mørk eller lys du er, og er en absolutt nydelig rød farge.

Jeg vil virkelig anbefale disse to leppestiftene, nydelige farger der pengene går til en god sak ^^

Har du prøvd en av disse leppestiftene?

PÅ ØNSKELISTA - MULBERRY BAYSWATER LEATHER BAG
True Love!
?700 på
www.net-a-porter.com

IKKE LA DEG LURE AV UDPP..

Som jeg har nevnt før er jeg utrolig glad i UDPP, men jeg misliker sterkt innpakningen.
Når du komme til et punkt der du føler du ikke får ut noe produkt i det hele tatt, må du ikke la deg lure.
På grunn av den runde formen øverst vil ikke applikatoren ha mulighet til å få ut alt.

Dette er det du trenger for å få ut produktet:


Urban decay primer potion, en liten boks/krukke og en skarp kniv.
Vær obs på at det ikke er så lett å skjære i urban decay primer potion, så hvis du ikke er flink med skarpe gjenstander vil jeg anbefale deg å spørre om hjelp.

Et lite tips før du begynner vil være å desinfisere krukken og kniven før du begynner. For å desinfisere kan du bruke litt isopropanyl (alkohol).

Så er det bare  til å begynner å skjære rundt pakningen.
Som dere ser på bildet under er det utrolig masse produkt igjen.For å ta ut produktet bruker jeg applikatoren som følgte med UDPP.
Du vil bli overrasket over hvor mye produkt du faktisk har igjen ..

MAC COSMETICS - LADY GAGA & PRÊT-À-PAPIER

Håper alle koste seg på selveste nasjonaldagen i går :)
Jeg storkoste meg og nøt den siste dagen som Russ, skal være ærlig å si at det er litt rart å gå i normale klær igjen, samtidig som det er ganske herlig.

I dag var jeg innom Esthetique på Kvadrat for å kjøpe Lady Gaga leppestiften som var holdt av for meg. Planen var å kjøpe kun den:Men endte opp med dette:Den nye kolleksjonen "Prêt-à-papier" kom ut i norske butikker 15. mai, og jeg ble lett forelsket i en del produkter kan man trygt si.
Det er i slike tilfeller jeg er utrolig glad for at Mac ligger helt ute på Esthetique, kvadrat. Hadde blitt lett blakk om det var enda nærmere Oo

Produktene jeg kjøpte er:Viva glam Gaga, made to order og KraftFold and Tuck lipglass, Coral creep paint potTissueweight, cut to fit

I am in love <3

PS! Kolleksjonene pleier å komme til Norge den 15. måneden etter de har blitt lansert i USA.
Jeg fikk vite i dag at kolleksjonen "to the beach" fra MAC vil komme til Norge den 1. juni IKKE 15. juni.

CORAL ER HOT !

Coral er deffinitivt Hot denne sommeren! Jeg elsker det, og her er 2 looks som jeg absolutt elsker.

Makeupartisten er makeupbytiffanyd.
Og her er makeupartisten Heidi Larsen


Nydelig! Jeg bare elsker slike looks!

Linkesystemet funker ikke:
Bloggen til makeupbytiffanyd: www.makeupbytiffanyd.blogspot.com
Bloggen til Heidi Larsen: www.heidilarsen.blogg.no

Liker du Coral looken? :)

THE BALM - SHADY LADY LOOK

Jeg vil på forhånd si at kameraet vasker vekk en god del av fargen i sminken.

Dette er produktene jeg har brukt:Husk å alltid starte med en primer over hele øyelokket og i dette tilfellet tar du litt under våtkanten også.

Det neste steget er å ta på en grønn base over øyelokket. Ikke påfør basen lenger enn til globallinjen.


Ta en tynn liten blyant kost og påfør den lyseste grønn fargen innerst i øyekroken.


Ta så den "mellomste" grønn fargen og påfør over hele øyelokket, over der du påførte den grønne basen.


Legg en papirlapp i en rett linje fra den ytterste øyekroken til den ytterste delen av brynet. Ta en tjukk og myk kost med den mørke grønnfargen og påfør det i en ytre halvdelen av øyet. Ta vekk papiret og dus ut fargen. 


Helt til slutt tar de den tynne blyant kosten i den mørske fargen og påfører fargen under våtkanten ca. 1/3 inn.
Blendc den mørke fargen sammen med den lyse slik at du ikke får en sterk skille mellom disse to fargene.For å avslutte looken tar du og påfører mascara og eyeliner og vips så har du looken :D

REVIEW: LUSH BUBBLEGUM LIP SCRUB

Det er første gang jeg tester en "ferdig laget" leppe skrubb.

Det første jeg har å si er at den lukter herlig. Skikkelig sukkeraktig lukt, men likevel ikke alt for sterk!
Den er liten og søt i fargen rosa, det alene er helt awesome!

Det å bruke produktet er ikke noe vanskelig sånn egentlig.
Du tar litt produkt på fingeren og skrubber leppene dine med det.For meg er dette produktet litt for tørr, jeg foretrekker at den er bittelitt mer kremete (denne er som å kun ha sukker), på den måten blir det lettere å skrubbe leppene, hvis ikke føler jeg nesten alt bare faller av fingeren før jeg får skrubbet leppene.
Med andre ord så føler jeg ikke denne gjorde jobben sin godt nok. Hvis jeg skulle si i prosent hvor godt den funker på meg ville jeg sagt 65%.
Den er veldig grei å bruke om morningen for å virkelig friske opp leppene til en ny dag. Men for en dyp skrubb og virkelig fjerne alle døde hudceller er den ikke sånn super god.
På pakningen står det "rub a little gently...".. Det vil ikke hjelpe deg i det hele tatt, gently er ikke ordet som passer dette produktet, men du trenger heller ikke å hardbanke leppene .. men noe midt i mellom og produktet vil virke ;)
Jeg personlig foretrekker heller hjemmelaget leppeskrubb fremfor denne. Det er nå i hvert fall min mening.

Jeg kjøpte min på Lush butikken i Oslo, men den kan også kjøpes her til 74kr.

---- EDIT! ----

Burde kanskje ha fått med oppskriften til den hjemmelagde:
Det er intet mindre enn sukker og olivenolje (sukker for å skrubbe og olivenolje for å gi fukt til leppene), hvor mye du vil bruke av disse ingrediensene er opp til deg, avhengig om du hvor kremet/tørr du vil ha den ;)
Vil anbefale å starte minst mulig av hver, og øke kvantiteten etter hvert.

NÅR BLÅRUSSEN EIER RØDRUSSEN


see, now this is just sad for them! Sad to be a kongsgård elev! haha, neida, er ikke det, men morsomt er akkurat denne opplevelsen xD

Vet ikke hvem som filmet det, men er glad for at det ble filmet!! Awesome memories :-)

Haha, slike øyeblikk er kjekt å se gjennom mens jeg graver meg ned i matte ;-)

Gleder meg til å nyte å være russ litt (merk det skjulte ordet MYE) mer enn jeg gjør akkurat denne helgen!

Kos dere denne lørdagskvelden alle sammen :-)

FASHION FACEOFF

Hvem passet kjolen best?

Blake Lively eller Georgina Chapman?


BLAKE VS. GEORGINA photo | Blake Lively, Georgina Chapman

EYESHADOW PRIMER

Å ha en eyeshadow primer er noe av det viktigste du vil trenge i sminkesettet!
Og nå som det er salg har dere en stor mulighet til å spare penger på noe veldig essensielt.
beautybay kan du kjøpe en dobbelpakning av den originale til under 200-lappen! Det er et KUPP det!!
Du kan også få kjøpe Primer Potion i fargen sin, som skal være litt mer sjampagnefarget!

Du kan også få kjøpt too faced shadow insurance shadow insurance, dobbelpakning til under 200-lappen!
Denne har jeg ikke testet enda, men den er på vei snart.

En dobbelpakning er i originalpris under 200-lappen, ved å bruke koden MAYDAY20 ved checkout vil du få den enda billigere! Totalen med rabatt og frakt vil faktisk være billigere enn totalen for selve dobbelpakningen ;-D
Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

4, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits