april 2012

MAC SHOP MAC COOK MAC - KISSABLE LIPCOLOUR

Jeg tror Mac kom først ut med disse leppeproduktene året 2011 med Peacocky kolleksjonen. Hadde veldig lyst til å prøve dem ut da, men hadde ikke penger til å ta meg råd. Men nå har jeg endelig skaffet meg to av dem i Flaunting It og Scan-delicious.So far I am really liking what I see and feel! De er virkelig gode å ha på leppene. Ikke er de klissete, for shiny og heller ikke tørre for leppene.
Flaunting it er en mer nøytral hverdagsfarge som er lett å ta på. Det er en farge som passer både mørke og lyse hudfarger. Med lysere hudfarger blir den en "mindre" nøytral farge, men passer fortsatt fint til en "everyday colour". Er du lysere i hudfargen og er ute etter en litt mer nude farge er kanskje Woo Me eller So Vain en å se nærmere på?

Men i det siste har jeg blitt mer og mer glad i sterke og litt mer knall farger og finner meg selv strekke mer mot Scan-delicious fremfor Flaunting It. En utrolig fin rødlig rosa farge. I am just loving it. Nedenfor er et bilde med Scan-delicious på leppene.

Har du prøvd noe fra denne kolleksjonen?

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

4, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits