januar 2011

EYE OUTFIT: TOO FACED NATURAL EYE KIT

Til dagen look har jeg brukt too faced natural eye kit. Shimmer, men passe nøytral til hverdags :DNARS PURPLE RAIN

En av lakkene som kom med mini settet fra nars er purple rain. Utrolig fin og dyp lilla farge. Er litt uvanlig med slike små mini lakker, det vil jo også si at kosten er utrolig mini. Men det er vel bare noe jeg er nødt til å jobbe med ;-)

UNII PALETTE I POSTEN

jeeeij, endelig fikk jeg unii paletten i posten!
Jeg bestilte paletten i svart, men har også veldig lyst på paletten i den dype lilla fargen de har.

Jeg bare elsker måten de har pakket inn paletten :D


Jeg setter også pris på at det følger med en stor magnet plate!Kommer til å skrive om denne paletten senere :D

Klikk her om du vil kjøpe en slik palett selv

U MUST HAVE THISJeg har virkelig undervurdert neglelakkene til H&M. Da jeg var i London anbefalte kusinen min denne fargen til meg. U must have this, h&m nail polish. Fargen er så knall og pigmentert at jeg kunne klart meg med kun ett lag, men jeg liker alltid å ha 2 lag med neglelakk. Kjøpes på h&m til 49 kr.

COLLECTIVE NARS HAUL

Jeg er en stor favoritt av Nars og i den siste tiden har det drøsset ned en del pakker som inneholdt produkter fra Nars.

Dette er det jeg har fått samlet den siste tiden:


Blushes: Exhibit A & Torrid


Blushes: Lovejoy & Desire


Nars duo eyeshadow: Mediteranee


Nars single eyeshadow: coconut groove


Precious mini nail polish set


Smudge proof eyeshadow base


Lipstick: Corinthe (discontinued)


Multiple: Sumatra (discontinued)


foundation pump (endelig tok Nars hintet og laget en pump til sine foundations!! wiii!)

Noe av dette har jeg hatt en liten stund og begynt å bruke. Forhåpentligvis er omtalene ikke så langt unna :D
Noen spesielle dere vil høre om først?

PS! Flash fra kamera har gjort noen av fargene lysere enn det de er.

CHINA GLAZE - FOR AUDREY

For audrey er en av de nyeste fargene lagt til i neglekolleksjonen, en absolutt nydelig turkis-blå/grønn farge. Dette er også en av CG mest omtalte farger, der den skal være lik tiffany&co's profil farge. Jeg har dessverre ingen slik boks å sammenligne med, men for meg liker jeg fargen anyhow :D

btw. noe litt morsomt med denne fargen er at på rommet mitt er fargen litt mer turkis-grønn, mens på badet er den mer turkis-blå.. noen andre som har lagt merke til det samme med denne fargen?hihi, for morroskyld la jeg over litt av isadora sin svarte graffitti lakk. Hadde ikke brukt den på en stund og følte for å dra den frem igjen :D

Har du CG for audrey?

BEAUTY REVIEW: SHU UEMURA EYELASH CURLER

Nå tenkte jeg å skrive om den høyt elskede vippetangen blant de fleste kosmetikk elskere, nemlig vippetangen fra Shu Uemura.Denne vippetangen er ikke lett å få kjøpt, eneste plassen jeg vet om på nett er ebay (eller amazon). Selv kjøpte jeg min i London.

Jeg har gledet meg en stund til å endelig få teste denne vippetangen ettersom jeg har hørt bare skryt om den. Derfor hadde jeg også store forventninger.

Jeg er ikke skuffet over vippetangen, men jeg synes deffinitivt at den er skrytt opp til skyene litt-sånn-alt-for-mye, i hvert fall for min egen del.
De eneste vippetangene jeg har prøvd før er de som kan kategoriserer som "drugstore" vippetang. Den ene er fra h&m og den andre er fra John Lewis (London).
Når jeg testet denne vippetangen så jeg på 3 ting:

- Hvordan krøll vippene fikk.
- Satt huden seg lett fast i tangen.
- Holdebarheten etter å ha brukt vippetangen.

Jeg er veldig fornøyd med det jeg så etter, vippene fikk en naturlig krøll og holdt seg slik ganske så lenge. Hvis jeg skulle kun sammenlignet denne med den jeg kjøpte fra h&m hadde jeg nok også skrytt denne opp til himmelen, for den bommet noe stort på alle disse 3 punktene. Av den fikk jeg vipper som ble formet som en "v", eller den fikk i hvert fall en spiss hakk slik at det så ut som om vippene gikk rett opp. Huden rundt øynene satt seg nesten alltid fast i vippetangen og i tillegg så varte v-vippene i sånn kun en halv-time.
Men så har jeg også den fra John Lewis, og for meg gjør de nesten samme gode jobb. Det er kun 2 ting jeg ville hakket ned på når det gjelder JL-tangen. Det ene er at holdbarheten ikke er like god som Shu Uemura, men deffinitiv 10 ganger bedre enn H&M sin. Det andre er at refillsene til JL er mye svakere en SU i tillegg til at de er flate (noe jeg helst vil unngå). SU har litt mer rundere kanter, noe som deffinitivt trekker opp.

Alt-i-alt utfører vippetangen fra Shu Uemura en kjempe bra vippetang-jobb, og er nok den beste av de 3 jeg har prøvd. På den måten er jeg ikke skuffet, men kanskje litt mer forvirret. Jeg forventet nok at den skulle gi noe ala. "det lille ekstra", vet ikke hva det skulle vært, men med så mye skryt forventet jeg noe som skulle virkelig overraske meg.

Kommer jeg til å kjøpe dette produktet på nytt? hmm, jeg er litt usikker. Jeg tror at jeg kommer til å først prøve andre vippetanger som er billigere og har ganske godt rykte (har blant annet hørt mye bra om vippetangen fra elf?), og om de er like crappy som h&m sin så går jeg nok tilbake til Shu Uemura.

Jeg vil deffinitivt anbefale denne vippetangen videre til de med vipper som er vonde å jobbe med, vipper som går rett ned eller vipper som ikke vil holde på krøllen.

Hva er dine erfaringer med vippetanger?

PAKKE FRA COASTAL SCENTS

Jeeeij, endelig fikk jeg hentet pakkene som ventet på meg på postkontoret! Er en stund siden jeg har bestilt noe fra Coastal Scents, men i romjulstiden hadde noe salg på diverse paletter og da måtte jeg ty til. Der kjøpte jeg forever natural palette og smokey palette:

forever natural kommer med magnetiske pans som du fyller i selv. Det jeg syntes var litt spennende med disse skyggene var at selve pan'sen (?) var magnetisk, ikke at de hadde klistret en magnet på slik som du finner hos bl.a. mac.

edit! Jeg testet disse i MAC paletten min, men der var de ikke like magnetiske, så det er noe med disse pans'ene og CS paletten. Ikke vet jeg hva.. men noe er det der :p

Jeg satt sammen paletten på samme måte coastal scents har gjort, men du kan jo selvfølgelig gjøre slik du selv vil.
Denne paletten inneholder mange nøytrale og naturlige øyenskygger som er fine til hverdagen.
Og jeg må si, Coastal Scents burde investere i å ha finere bilder av palettene sine på nettsiden. For fargene er så mye mer finere i virkeligheten. Jeg håper bare de er like fine på som i pans :-)

I tillegg til forever natural palette kjøpte jeg også 36 smokey eye palette.
Ååh så mange fine farger den har :D

En ting jeg reagerte på var størrelsen på paletten. Fra nettsiden fikk jeg inntrykket av at paletten var mye større, tenkte meg noe i størrelsen av 88 paletten ± der en plass....

men den gang ei:


Nederst: 88 warm palette Midten: 36 smokey palette Øverst: forever natural palette

Som dere ser på bildet er de ganske små i forholde til en 88 palett.
For meg så gjør det absolutt ingenting at den er så pass liten. Gjør den egentlig bare mye mer praktisk å ta med seg, i tillegg kommer jeg aldri til å bruke opp alle øyenskyggene, så da er det like så greit at den er mindre (for ikke å glemme at palettene er så sinnsykt billige fra før av at størrelsen ikke betyr alt for mye). Ble bare litt overrasket når jeg så den lille paletten i den store boksen.

Jeg kjøpte også en del koster fra coastal scents, men de er vasket og holder nå på å tørke. Derfor ble det ingen bilder av dem.

Du kan kjøpe forever natural palette til $21.95 og 36 smokey palette $22.95

OPI THE SHOW MUST GO ON

Jeg hadde helt glemt ut at jeg hadde tatt dette bildet.

For en stund siden kjøpe jeg masse med neglelakker, blant disse neglelakkene kjøpte jeg OPI the show must go on. En neglelakk som var mye diskutert for å være en dupe av MAC sin bad fairy som kom ut med disney kolleksjonen. På den tiden hadde jeg ikke et godt nok kamera som fanget opp fargen skikkelig og skrev derfor aldri om disse 2 neglelakkene.


Dessverre så har jeg ikke noe bilde av bad fairy swatchet, men skal prøve å huske å ta bilde og poste det sammen i dette innlegget ved en senere anledning hvis det er noe som blir etterspurt.

Etter det jeg ser av disse 2 neglelakkene er OPI sin ikke noe dupe til MAC. Personlig synes jeg OPI sin er mye finere enn MAC sin. The show must go on er mye mer rødere og knall i fargen, mens Bad fairy er mer mørk-burgunder-rød-mot-lilla farge. But don't get me wrong, begge to er kanon fine farger, men om jeg skulle valgt kun én av disse to ville det ha vært OPI the show must go on.

NAIL POLISH HAUL

Det begynner å bli en stund siden jeg sist fikk pakker i posten, men den nyeste pakken jeg fikk inneholdt noen herlige neglelakker.

I pakken lå det en del farger fra China Glaze:

Disse fargene er fra CG sin kolleksjon "fight like a woman" for breast cancer awarness. Ville egentlig ha alle 3, men den siste fargen (encouragement) hadde de ikke mer igjen av.

Disse 2 fargene er fra kolleksjonen "poolside" som består av 6 neon farger. Jeg valgte kun den gule og grønne rett og slett for jeg likte dem best.

Så kjøpte jeg endelig den alltid omtalte "for audrey" som som skal være ganske lik profil fargen til tiffany & co.

I tillegg kjøpte jeg meg 2 farger fra essie, er en stund siden jeg har kjøpt farger fra Essie og på ønskelista stod disse 2 mint/pastel grønnefargene.

Jeg begynte å gå tom for base coaten jeg hadde fra depend. Var ikke noe super fan av den, så bestemte meg for å gå for base'en til CND.

BEAUTY REVIEW: TOO FACED SHADOW INSURANCE

Jeg har tidligere skrevet om Urban Decay Primer Potion som du kan lese her.

Jeg har lenge hatt denne primeren fra too faced, har bare aldri skrevet noe om den, men nå kommer det.

Som dere ser, i motsetning til Urban Decay, kommer denne primeren i en praktisk tube. På denne måten er det mye lettere å få ut produkt uten å måtte depotte.

Påføring av primer: Du trenger kun størrelsen til den minste erten for hver påføring. Bittelitt går en lang vei. Og som dere ser fra bilde blendes den inn med huden uten å gi noe farge fra seg.

Påføring og blending av skygge: Jeg har lest en del plasser der noen mener at det er lettere å blende skyggene ved bruk av TFSI, mens andre mener det er lettere ved bruk av UDPP. For meg la jeg ikke merke til noen forskjell akkurat det. Jeg la heller ikke merke til forskjell på intensiteten til skyggen ved bruk av disse primerene (TFSI/UDPP), begge fikk frem fargen i skyggen bedre enn om den var alene.

Holdbarhet av skygge: Det er her jeg mener at TFSI ikke levde helt opp til UDPP. UDPP kunne holde skyggen på plass nesten en hel dag, det eneste som hadde skjedd i løpet av den dagen var at intensiteten til skyggen hadde falnet litt i løpet av dagen. Men med TFSI hadde skyggen begynt å stripe seg i løpet av ettermiddagen. Det at den holder ut en gjennomsnittlig dag er jo ganske så greit, men når jeg vet at UDPP holder skyggen på plass mye lengre foretrekker jeg heller den.
Jeg tror at grunnen til stripingen kan være fordi jeg har fete/oljete (?) øyelokk, og utifra konsistensen på kremen føltes det ut som om det kunne være grunnen. Men merk at jeg ikke er 100% sikker på det.. hva er dine erfaringer rundt akkurat det?

Noe annet jeg vil også nevne om denne primeren er at hvis du ikke bruker den på et jevnt basis vil basen begynne å skille seg. Slik at når du da skal skvise ut litt produkt vil ikke basen være det første som kommer ut.

Oppsummert vil jeg si at TFSI er en helt grei primer, men ikke noe for meg og kanskje ikke noe for de med fete/oljete (?) øyelokk.

Too faced shadow insurance kan du kjøpe på beauty bay til 83 kr for en enkel pakke eller 158 kr for dobbel pakke.

edit: fikk nettopp en mail fra beautybay hvor du kan få 10% rabatt hvis du skriver inn "NEWYOU10"

ÅRETS FAVORITTER 2010

haha, snakk om å kunne holde sine løfter (A)
Men i mitt forsvar startet 1. nyttårsdag kl. 17.00 ettersom øynene mine våget ikke å åpne seg før da. På den måten har det jo ikke helt enda gått 24 timer (A)

jaujau, her kommer i hvert fall favoritter for året 2010! :D


Jeg måtte ta med Too faced natural eye kit som favoritter! Jeg har blitt helt forelsket i fargen sexpresso fra det kittet, både til øyenbryn og til globallinjen. I tillegg er jeg stor favoritt av de matte fargene som er med i kittet, samtidig som det finnes mange fine shimmrende øyenskygger som gir en fin naturlig hverdagslook.


Benefit Powderflage er en must hver gang jeg tar i bruk en undereyeconcealer, jeg elsker resultatet den gir.


Denne var en favoritt ifjor og beholder fortsatt sin plass. Den fjerner absolutt alt rundt øynene. Det jeg liker å gjøre er å dyppe en q-tip og fjerne eyeliner og maskara rester som ikke ble fjernet ved bruk av sminkeserviett/Mac cleanse off oil.


Denne erstattet lett Lush Ultra Bland som var fjorårets favoritt. Var mye lettere å jobbe med samtidig slapp jeg geasy fingre.


MSF natural er en storfavoritt og er det pudderet jeg bruker til hverdags om jeg vil gjøre noe med ansiktet.
Den har en medium dekkevne og blir ikke for mye for hverdagen. Jeg liker fortsatt ID pudderet, men av en eller annen grunn strekker jeg meg oftere mot dette. Derfor ble det naturlig nok denne med i favorittene, men jeg er fortsatt glad i ID pudderet.


For en stund siden kom det ut omtaler av disse concealerne fra glominerals (både undereye og camouflage) på en god del blogger. Av det jeg så på bilder virket concealerne ganske myke og creamy, og det var akkurat det jeg trengte. Makeupstore sin concealerwheel var alt for tykk for min tørre hud, og passet derfor i hvert fall ikke til under øynene. Mac sin studiofinish concealer var litt for tykk til under øynene og blendet ikke helt inn med huden der.
Denne derimot er akkurat perfekt i konsistens og sammen med powderflage får jeg et supert resultat.


Når det gjaldt lipgloss valgte jeg den jeg strekker meg mest mot. Det er denne fargen fra TheBodyShop som jeg fikk i en bursdagsgave fra ei venninne. Er en fin lipgloss som ikke gir alt for mye farge, men mer shimmer til leppene. Bruker den oftest om jeg skal ut en plass.


Jeg var veldig usikker på om jeg skulle ta med denne maskaraen som en favoritt.
I det siste har jeg vært mer på utsikt etter en maskara som gir mer lengde enn volum. Det med lengde var det eneste som manglet ved Maxfactor false lash effect (og Covergirl lashblast.. har ikke klart å bestemme meg for hvilken jeg liker best). Den er fortsatt en favoritt når jeg vil ha vipper med volum.
Da gikk jeg tilbake til en gammel favoritt som er L'oreal telescopic. Jeg liker godt resultatet jeg får, men er ikke helt 100% fornøyd.


Ikke noe big surprise her. Nars Taj Mahal må være min favoritt blush! Den gir den fineste gløden jeg noen gang har sett og jeg får mange komplimenter når jeg bruker denne!
Du kan lese omtalen her.


Jeg er forelsket i Blacktrack fluidline. Jeg synes det er veldig lett å ta i bruk en gelliner på øyelokket fremfor dipliner. Og blacktrack er min favoritt rett og slett for den er svart og tørker ikke ut like raskt som den jeg har fra Coastal Scents.


Det er i året 2010 at jeg oppdaget hvor fantastisk paintpots er. De kommer i så mange fine farger og om jeg skal ut en kveld kan jeg godt bruke denne alene uten primer under. Coral Crepe er en nydelig koral farge som ser fint ut alene og med øyenskygge, noe som gjorde denne til en favoritt for dette året.


Jeg ble introdusert til denne kremen via bloggen til Heidi, og angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte denne. I disse vintertider er dette en hånd-livredder. Hendene blir så fantastisk myke av denne. En must-have i vesken.


Til årets favoritter 2010 kunne jeg ikke velge kun en favoritt.
Jeg tok her med en sommerfavoritt og en vinter-/kveldsfavoritt. Sommefavoritten er Miss Dior Chérie, den gir en frisk og sommerlig duft.
Vinterduften er YSL parisienne, litt tyngre duft, noe som gjør at den passer til mørker vinterdager og sene sommerkvelder. Jeg klarer ikke helt å beskrive hvordan den lukter utenom at den lukter fantastisk ?!

Jeg vil også nevne at per i dag er fortsatt Urban Decay Primer Potion favoritt primeren til øynene, jeg glemte bare å ta bilde av den.

Hvis du vil lese om fjorårets favoritter kan du klikke her.

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

3, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits