januar 2010

FASHION FACEOFF

Hvem passet kjolen best?

Elizabeth Hurley eller Alexa Chung?


ELIZABETH VS. ALEXA photo | Alexa Chung, Elizabeth Hurley

SIGMA MAKEUP REVIEW: SS224På tide å fortsette å fortelle litt om Sigma Kostene.
Denne gangen blir det sigma ss224, som kan sammenlignes med MAC 224.
Jeg absolutt elsker MAC 224 kosten, en av de beste kostene å bruke til å duse ut øyenskyggen!

ss224 er litt mer flatere på toppen enn det MAC 224 er, noe som jeg synes gjør Sigma sin kost et lite hakk bedre enn MAC sin. Jeg liker å bruke denne kosten mest til å duse ut skyggen enn å legge på farger. Hvis jeg da skal bruke den til å legge på farger er det når jeg skal legge farger i eller over globallinjen. I motsetning til ss239 som brukes kun til å legger farger på øyelokket, brukes denne til det motsatte.

Prisene til disse 2 kostene er derimot helt forskjellige fra hverandre.
MAC 224 koster  $28 (er sikkert dyrere i Norge) maccosmetics.com shipper ikke til Norge
Sigma ss224 koster $9
Det er uten tvil at jeg ville kjøpt Sigma sin for den prisen og for helt lik kvalitet om ikke litt bedre!

SIGMA MAKEUP TRAVEL KIT - NICE IN PINK

Sigma makeup hadde en deal på nettsiden sin for alle sine youtube følgere, og selvfølgelig tok jeg nytte av den.
Den dealen var en Sigma Travel kit (nice in pink) for -$10, better then nothing!

Hadde egentlig planlagt for en god stund siden å kanskje få tak i det svarte settet når det nærmet seg sommeren, men så kom denne dealen. And I must say, de rosa små kostene er virkelig søte!

Størrelsen i forhold til en vanlig størrelse.


Størrelsen i forhold til hånden


Den har en søt liten sidelomme der du kan ta med litt ekstra sminke og/eller ekstra små koster.


to ekstra koster - den rosa får du med som gave i dette settet uansett, mens 217 kosten er den del av youtube-dealen


Dette var også en del av youtube dealen - sigma makeup eyeshadow i indian girl


I love it! Perfekt størrelse til reising!

If you wanna check out the deal, klikk her.

PRODUCT REVIEW: IQQU BEAUTY ACNE SERUM

Som noen av dere sikkert husker fikk jeg for en god stund tilbake 2 kremer i posten fra IQQU beauty som er fra Michelle Phan sin kolleksjon

Jeg har nå fått testet IQQU acne serum ganske lenge og har tenkt å dele med dere hva jeg synes om produktet.

Acne Serum


Det som selv står på siden til IQQU om dette produktet er følgende:

A concentrated treatment that is designed to treat acne and redness.
Non-Comedogenic. No Fragrance. Paraben Free

This product is for you if...

You want to hydrate your skin
You want effective action to reduce acne
You want a skin detoxifying spot treatment
You want to brighten your skin while treating your acne
You want to sooth and renew your skin
You want to provide your skin with antioxidants without irritation
You want enzymatic complex to control oily skin

Når det gjelder det første punktet så funket det ikke på meg i det hele tatt. Jeg har tørr hud og merket ingen forskjell da jeg tok på kremen sånn sett. Men det var ikke det jeg forventet fra produktet uannsett, jeg kjøpte det pågrunn av at det skal hjelpe mot kviser.
Dette produktet er ikke noen mirakel kur mot kviser, på den måten at etter du har brukt det får du aldri kviser igjen. Men produktet hjalp virkelig å forhindre mer kviser. Da jeg begynte å bruke kremen hadde jeg et par, og de forsvant raskere enn det kviser på meg ellers gjør.
Kremen har også en litt rar lukt, vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive den, lukten var ikke akkurat vond, men heller ikke god. Heldigvis var ikke lukten ikke noe sterk, og så fort jeg smørte kremen på ansiktet forsvant lukten.
Siden jeg begynte med kremen har jeg ikke hatt så veldig mange kviser, har fått noen, men det er laangt mindre enn den mengden jeg pleide å få. Som jeg nevnte er ikke dette noen mirakel kur, men den funker på meg!

Etter hvert begynte å jeg å blande inn denne kremen med fuktighetskremen og føler at på den måten sparer jeg mer av kremen, men får like stor nytte av den.

Jeg har hørt at noen har hatt problemer med pumpen når de skal bruke den, det har da ikke jeg hatt. Var litt bekymret for at det skulle skje, men det gjorde det da ikke.

Produktet kan kjøpes her, og de har nå senket prisen til $25

MLIA!

Oi oi oi, gått en lang stund siden sist jeg skrev.. Hadde nesten glemt jeg hadde en blogg slik som mine dager er stappet med skole og jobb Oo that sucks! Anywho.. håper jeg får litt mer tid frem over..

I morgen blir det besøk fra England (eller egentlig Australia, men de er i England nå), haha viktig info.. men da kommer fetteren + familien hans på besøk, så det blir kos.. skal ikke være her så lenge, så den lille tiden de er her skal prioriteres til dem!

btw. fant ut i dag at det er kun 2 uker igjen til framføring av andre del av særemne, SHAITS!
Noen som tilfeldigvis har noen gode tips til meg? For jeg kunne virkelig trengt det akkurat nå!

uff uff, må beklage for at dette innlegget er like kjedelig som sist innlegg, I gotta skjerpe meg!

Jeg får avslutte dette innlegget med Fashion Faceoff!

Blake Lively eller Victoria Beckham?

BLAKE VS. VICTORIA photo | Blake Lively, Victoria Beckham

HEI OG HOPP

Hellu alle sammen!

Dette er bare en kort liten oppdatering fra meg :D tihi
Har nettopp kommet hjem fra en herlig fantastisk tur til London og det er jammen meg ikke noe herlig å komme hjem fra en så kort tur til London.
Anyways, jeg har shoppet masse og kost meg masse! Og jeg har enda mer shopping tips til dere der ute! Skal prøve å oppdatere det andre innlegget jeg skrev om shopping tips i London ;)

Kos dere enn så lenge så kommer det forhåpentligvis bedre innlegg senere (:

SHADY LADY - THE BALM

Bestilte denne herlige paletten fra Coverbrands. Har faktisk ønsket meg denne lenge, er perfekt å ha med når en reiser bort, så den passer perfekt til når jeg reiser til london om ikke lenge :) 3 av fargene kan også brukes som liner og paletten inneholder altfra farger med shimmer, glitter eller helt matte, mørke til lyse farger.

På Coverbrands har de tilbud på denne paletten for øyeblikket, check it out!

FASHION FACEOFF

Lenge siden jeg har hatt et slikt innlegg nå, so what do you think?

who pulls it off: Camilla Belle eller Katy Perry?


CAMILLA VS. KATY photo | Camilla Belle, Katy Perry

EN FIN FIN SMYKKEHOLDER

Det skal ikke alltid være lett å ta vare på smykker, ringer og armbånd hvis de ligger flytende rundt omkring.
For noen måneder siden kjøpte jeg dette smykkestativet og jeg absolutt elsker det. Det ser elegant ut samtidig som du har oversikt over alle smykkene dine. Dessverre er ikke den stor nok til å holde alt av accessories, så jeg bruker den kun til å henge opp det som brukes til hverdags.
Jeg anbefaler virkelig å ha noe lignende, å ha orden i saker og ting er alltid greit. My beautiful lady <3

ÅRETS SKJØNNHETSPRODUKTER (2009)

Dette har vært mine favoritt produkter gjennom hele året. Noen av disse produktene har jeg blitt introdusert til i løpet av 2009. Disse produktene er amazing og anbefales sterkt.id bare minerals spf foundation - er utrolig grei til hverdagsbruk for en naturlig look uten å trenge å se puddrete ut i ansiktet.Coastal Scents 88 warm palette og 88 color palette - Enten om du er nybegynner til makeup eller ikke er disse palettene amazing! Warm palette har mange nøytrale varme toner, noen er glittrende/shimmer, andre har en silkefinish og noen har en helt matt finish. Perfekt til nøytrale øyner i hverdagen og til kvelds. color paletten har da mange forskjellige farger i forskjellige toner, er du usikker på om du passer farger eller ikke er denne paletten perfekt til å eksperimentere med. Loves these <3Urban Decay primer potion - Helt amazing produkt! Holder øyenskyggen dagen ut.Stila Kajal Eye Liner - mykere eyeliner enn dette skal du lete lenge etter mener jeg. litt av dette produktet går en lang vei og slike eye linere som dette er perfekt til sotede øyner.MAC studio finish concealer - Når du skal bruke concealer er det  viktig at den gjør jobben sin, og det gjør denne for meg og i tillegg er ikke concealeren sånn skikkelig tykk.Sigma makeup kabuki (og generelt sigma kostene) - perfekt til ID pudderet, denne kabukien tar opp perfekt mengde med pudder og påfører det jevnt i motsetning til den andre kabukien jeg hadde.

Jeg glemte å ta bilde, men MAC 217 - Den kan brukes til nesten alt, den kan legge på skyggen perfekt og kan også brukes til å duse ut vonde linjer. Skal du investere i kun én kost for øyenskygge er dette definitivt kosten for å gjøre det.MAC brush cleanser - life saver i så mange situasjoner, for alle sminke interesserte er en brush cleanser en "must have" mener jeg.KMS flatout varmebeskyttende spray - Rett og Slett amazing! It does its job. og i tillegg lukter den godt synes jeg.GHD'en <3  - I have nothing more to say then I <3 GHDLush Ultra Bland cleanser - dette produktet har jeg skrevet en review på som du kan lese herKerastase hårkur -  Dette er noe av det mest amazing produktet jeg har prøvd. Ingen hårkur vil virkelig fikse håret, men den kan virkelig få håret til å føles mye bedre.Lush comforter bubblerbar - oh my! Lyst til å bade i herlig rosa bobler og føle intet annet enn komfort? prøv dette!Tigi S-factor smoothing shampoo og balsamMary Kay hydrating lotionMax Factor false lash effect maskara - har skrevet kort om denne herOPI (husker ikke navnet på den fargen, men er fra India kolleksjonen) - Var vanskelig å finne en favoritt farge, så da tok jeg den som er favoritt at the moment
seche vite fast dry top coat - Alle negleelskere eller dere som ikke har tålmodighet til å vente til neglelakken er ferdig tørket, dere må ha dette produktet!Lush Dream Cream body lotionMAC eye and lip makeup remover - Bruker dette oftest til øynene og den fjerner absolutt alt. Vil ikke anbefale å bruke dette hvis du skal kun fikse litt på sminken, men hvis du skal fjerne sminken. For den fjerner ALT med kun litt.Chanel sin Chance parfyme - herlig herlig duft! Visste ikke engang om parfymen før jeg fikk den av mamma. Nydelig!

Hva har vært dine favoritter gjennom året 2009?

GLITTERY SMOKEY EYES TUTORIAL

Trinn for trinn tutorial på hvordan du kan lage glittrende smokey eyes, håper det er til hjelp :)

Step 1:
Prime øynene dine! Veldig viktig steg hvis du vil at sminken skal holde seg dagen ut! Jeg bruker da Urban Decay Primer potion som jeg absolutt elsker!Step 2: Velg "hovedfargen din". I denne tutorialen er det glittrende sølv farge som gjelder, men du er selvfølgelig fri til å velge hvilken som helst farge selv. Bruk en flat kost og sett fargen over hele øyelokket.Step 3: Ta en helt matt svart øyenskygge og sett det i en v-form ytterst av øyelokket . Bruk en litt mer fluffy kost slik at fargen ikke blir helt konsentrert.Step 4: Bruk den sammen kosten eller en enda mer fluffy kost og blend ut den svarte fargen slik at kantene ikke er så skarpe, men mer myke.Step 5: Ta en øyenskygge som er nude, men litt lysere enn din naturlige hudfarge og bruk en fluffy kost for å blende den inn på øyenbrynsbenet for å highlighte.Step 6: Ta en eyeliner opp til din egen preferanse, jeg foretrekker gel liner (bilde), men du er seff fri til å bruke liquid eller blyant eller hva som helst som du føler deg komfortabel med. Ta det på "the upper lash line", og om du får det til kan du prøve deg på å lage en cat-eye-effect med lineren.Step 7: Beklager kvaliteten, men i hvert fall så gjelder det å ta eyelineren under også. Igjen er du fri til å bruke hvilken som helst type du vil, akkurat her foretrekker jeg å bruke blyant. Husk å ta øyenskygge over lineren slik at den holder seg lengre.Step 8: Krøll vippene.Step 9: Ta på maskara, både på de øverste vippene og nederste.Step 10: Fjern all utfallet av øyenskygge og maskara og alt annet, noe jeg da har glemt å gjøre på dette bilde.And you are now done with your eyes!

PS! Kameraet mitt skyller vekk litt farge med blitzen, derfor ser fargene ganske svake ut her, men er egentlig mye sterkere. Bare en sånn liten FYI fordi hvis du bruker coastal scents sine skygger er de ganske pigmenterte, og du trenger ikke å smøre inn kosten for å få farge ;)

Produkter brukt:
Øyenskygger - pallette fra coastal scents (warm pallette)
Eyeliner - gel liner coastal scents (true black) og Stila Kajal eyeliner (onyx)
Maskara - Maxfactor false lash effect maskara
Primer - Urban Decay primer potion

HAPPY NEW YEARS!

Da er vi endelig i 2010! Jeg ser frem til et nytt år med mange nye minner og spennende opplevelser!
Ikke gidder jeg å stresse med nyttårsforsett heller, har prøvd før i tiden, men jeg er litt sånn Rachel: helt med på tanken, dagen etter er det helt glemt! haha, så jeg gidder ikke å stresse med det!

Håper dere alle har hatt et fabelaktig år i 2009 og får et fabelaktig år i 2010. btw. sier dere tjueti eller totusenogti? jeg aner ikke hva jeg skal si, sier begge deler jeg ;D hehe
Jeg hadde i hvert fall en finfin feiring i går med noen herlige folk! Det håper jeg dere også hadde :)

Dessverre for meg har jeg ikke vært den som har  tatt kanon mange bilder det siste året og har derfor så og si nesten ingen bilder fra diverse hendelser, har liksom ikke giddet å bruke tiden til å ta bilder, men heller nyte the moment. men gode minner har jeg uannsett og det er det som teller :D

HAVE NICE YEAR IN 2010
og satser på et godt bloggår for alle ^^)

Tumblr_kvje5vncu31qzn34eo1_500_large
Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

1, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits