januar 2009

Latskap + penger + byen

I dag har jeg som nevnt tidligere vært lat, nå er det kveld og skal snart ta meg en dusj og stikke i lallen ;)
 har fått gjort fransk innleveringen, men ikke noe annet, får håpe at vi ikke hadde så mye annet i lekse..

Jeg og min kjære mor har i dag bestemt oss for å gå på salat diett dammen *NAM!* jeg bare elsker salat, det er så nam, for meg er det den ultimate snaxen, kan raskt velge det framfor en pose med potetgull for å si det slik.. det er bare slik at jeg som er det absolutt late mennesket orker ikke å hakke og klippe alt i små biter for å si det sånn.. så da ender det opp at jeg enten betaler 70 kr for en boks med salat eller at jeg dropper det og lager meg heller en enkel skive..
ok, det der var vel utgreiing om meg og salat x''D haha

I dag var jeg som nevnt på shopping etter skolen, prøvde å holde meg unna den massive pengebruken og må si jeg er ganske stolt.. kjøpte meg to topper fra GinaTricot (var ikke langt i fra at jeg og venninna mi holdt nesten på å kjøpe hele butikken xp) og så kjøpte jeg meg et nytt sett med øyenskygge fra Isadora + en ny kam og børste ^^
Jeg hadde sykt lyst til å kjøpe meg nye sko, men siden jeg er flink (a) klarte jeg å motsi, men kjenner jeg meg rett tar det nok ikke så lang tid før jeg stikker bort til DNA og kjøper de skoa jeg så..

Hva har dere gjort denne torsdagen?
btw. er det noen som har lyst til å dele noen tips om gode rettetanger og/eller varembeskyttere?

@ schooooool..zzzzz!

Jupp, nå sitter jeg her på skolen og gjør absolutt ingenting.. er så kanon trøtt nå at jeg ikke gidder noe.
Har faget sosiologi der vi skal sitter å skrive en oppgave.. siden den ikke skal leveres inn gidder jeg akkurat nå å ikke gjøre noe med den..
Etter på skal jeg ha markedsføring og ledelse, et kanon kjekt fag.. men igjen: giddalause på ekte stavangersk...
men så er jeg ferdig for dagen.. slutter heldigvis tidlig i dag :D
så skal jeg gå litt shopping, siste salgsinnspurt !! skal hamstre inn med klær og kanskje noen nye sko :D vi får se..

hvordan har dagen din vært så langt?

HJELP! RETTETANG?!

Jeg trenger virkelig noen gode tips til rettetang og varmebeskyttelse, er det noen av dere snille folk der ute som har noe å anbefale til meg.. en rettetang som rette bra og er litt rund slik at man kan bruke den til å lage krøller også, og en virkelig god vamrbeskyttelse å spraye på slik at håret ikke blir skadet når jeg retter :D
kjære kjære folk! I'm begging!
har dere evt. link med bilde av hvordan produktene ser ut hadde jeg også satt stor pris på :Den liten konkuranse fra ei søt blogger:
3128571232983616987

En verden full av makt.. både lite og stort

Hun sitter der, helt alene i mørket, inn i den dype kroken, vekk fra alt som skjer. Hun lukker øynene, kan ikke tro det, har det virkelig skjedd, nei, det må ha vært et mareritt!
Noe smått, vått og blankt dannes i øyenkrokene, det blir større,og renner sakte nedover. Etter som sekundene flyr triller dem raskere og raskere, en liten foss nedover ei jentes ansikt.
Noen gutter med svære bukser og gensre, hetter over hodene springer forbi henne syngende, etterfulgt av lettkledde jenter som går knisende bak dem. de ser ut til å ha ingen bekymringer, livet er vel perfekt for dem! de har penger, et hus å bo i, foreldre som bryr seg, alt en trenger om ikke mer.

One world!

I dag hadde vi fagdag i sosiologi, et utrolig interessant fag.
Her lærer man alt om kultur, kultur forskjeller, toleranse, samfunn.. hørres kanskje litt kjedelig ut slik.. men vi går inn på det... nesten som psykologi, som da handler om enkelt menneske.. mens sosiologi handler mer om tankegangen og tolkning av en gruppe med mennesker... vet ikke om det fikk det til å virke mer interessant.. men det er virkelig et utrolig kjekt fag :D
Uannsett, back on track, dagen startet med at vi fikk besøk fra LO's ungdoms(panel) leder.. han snakket litt om LO og LO's historie... så langt har jeg selv ingen mening om LO er bra eller ikke.. noen områder virker dem ganske.. som når det gjelder å skaffe arbeidere sine rettigheter å trå i kraft med dem, der synes jeg dem er bra... men når det gjelder hva de prøver å gjøre for verden utenfor (norsk folkehjelp)..tjaa.. der er jeg ganske usikker.
Siste halvdel av dagen så vi en film... og det var litt av "reality check".. teksten over er da fra filmen, eller mine tanker rundt det..
Filmen heter "lilja 4-ever" og siden jeg selv ikke gidder å skrive handlingen i filmen.. er copy and paste ganske greit (:

In the former Soviet Union, sixteen year old Lilja (Oksana Akinshina) is very happy, because her mother is moving to the USA with her boyfriend. However, Lilja is left alone, without money or family in a very poor apartment. She spends her time with her only friend, the rejected boy Volodya (Artyom Bogucharsky). Lilja begins to prostitute in a nightclub to survive, and she meets a young man, Andrei (Pavel Ponomaryov), who seduces her and invites Lilja to move with him to Sweden with a promise of a job and lodging. When she arrives in Sweden, reality is not exactly as dreamed.

fra imdb

Filmen er ganske trist og ekkel, men får deg virkelig til å tenke over saker og ting. Noen lever et godt liv og stresser med at foreldrene ikke lar deg være ute lenger til 00.00 - 01.00.. men tenk hvor mye værre det er for denne jenta å bli dumpet av sin egen mor, å bo helt alene i et fattigstrøk, ha ei tante som jager deg ut av leiligheten til en enda værre leilighet slik at hun selv skal få bo i den, tante som ikke gidder å hjelpe deg når hun skal være den som forsørger deg.. bli lurt gang på gang at du skal få et bedre liv, men ender opp med å prostituere seg for å ha nok penger til å leve..
sterk film.

CHILLAX!

Dagen i dag har vært ganske avslappende faktisk :D Har ingen lekser eller prøver til i morgen, så det er jo bare ekstra avslappende, jeg har fått sovet litt, spist god mat, lest litt i Twilight og ryddet rommet litt ^^ that is relaxing on a normal day 8)
Resten av dagen går til å se CSI, spise enda mer med god mat, musikk og rydde ferdig rommet mitt ^^

good for your ears:
Celine Dion - Because you loved me


Adder på en liten konkuranse, for å være med i konkuransen er det eneste du er nøtt til å gjøre å legge inn dette bilde på bloggen din ; )

didsssbrungrnhorz

Ukens Blogg

æææh, glemte å legge ut om ukens blogg...

Ukens Blogg denne uken er:

Hege Kristiansen (www.hegekristiansen.com)

hege

Dette er ei søt jente som blogger om alt mulig herlig stuff.. rett og slett daglig livet ^^
i tillegg gir hun mange gode tips og blogger om outfits og har en masse med konkuranser :D
akkurat nå har hun en konkuranse der du kan vinne gavekort på "sol - brun og blid"
en lett å like blogg, kanskje også en typisk klassiker som du finner mange plasser.. men det er
for det meste slikt jeg liker å lese :p

sooo... check it out 8)

Søndag ^^

Da var det søndag, slutten på uken eller slutten på helgen...
Jeg savner de gode tider, tidene der man ikke trengte å stresse med lekser i helgen, helgen var fra fredag-søndag, du kunne bare slappe av, være med venner, ta en shopping tur etc.. men nå går fredagen til skole, og når man endelig har kommet hjem er man utslitte og trøtte, så kommer lørdagen, den kan man nyte, kose seg med venner eller bare slappe av helt alene, den dagen går utrolig raskt.. men så kommer søndagen.. skrekkens dag... gjør ikke noe annet enn å stresse med lekser evt. prøver/innleveringer... er alt på plass.. rydde huset/rommet... så me andre ord, så har den klassiske helgen (fredag-søndag) krympet seg så liten at man har bare lørdagen..

Noen andre som har det lignende?
Hva har dere gjort i helgen?

Dagens sang:

Journey - someday love will find you

(ok, siden det er noe gale med html, så er det opp til dere å søke den opp og hørre den :p)
Denne sangen er litt rocka, men ikek noe harsh stemme eller skrike stemme som noen vil kalle den for, jeg liker den svært godt.. første gangen jeg hørte den var når jeg gikk i 10. klasse som nå begynner å bli en stund siden, og fant den igjen ved å bla gjennom Itunes, og er nå hekta igjen :p hehe

NY HEADER

Da har jeg laget meg en  ny header (igjen xD)... fortell meg hva dere synes?
Ble i grunnen veldig fornøyd med det.. det eneste problemet er at kvaliteten blir så dritt når jeg lagrer det som JPG -.- jeje

18-års dag

I kveld skal man ut på 18-års dag til ei god venninne :D
Det blir full fest og masse med kos ^^
akkurat nå slapper man av før man på begynne på den evig lange finpussingen av seg selv xD altså finne klær, dusje, håret, sminken og alt det der xD kjekt.. men akkurat nå tenker jeg bare latskap x''D
anyways..hva er deres lørdagplaner?

KORT OG GODT

Da er det snart helg ;D en dag igjen og så er man klar til å slapp av og nyte lørdag og søndag :D
Jeg må dessverre på skole og jobbe på fredag, så den dagen blir så å si borte på en to tre.. men men.. lørdag blir litt mer avslappa, først må jeg bake kake (eller skal jeg gjøre det på fredag? hmm..) og så ta meg en liten hjemmespa før jeg må ut med foreldrene mine til en eller annen plass xP og etter en liten stund stikker jeg ut i 18-årsdag til venninna mi :D og det blir skoye saker :D
så er det søndag, som er en blanding av masse med "last minute homework" og der man prøver å slappe av xD
Kort og godt om mine planer for helgen..

hva er deres planer?

Ny kategori!

Jeg tenkte at jeg kunne ha en kategori som heter "tips og anbefalinger"... for tror jeg har masse jeg kan dele med dere kjære folk ^^
siden nettet mitt er klikk i dag kommer det ikke så mye med tips akkurat nå..

men jeg lurer på...
hva synes dere om dette?
Er det noe spesielt dere lurer på?

JOBBINTERVJU!

ok folks.. wish me luck.. skal på jobbintervju i morgen "/ gruer meg litt, og håper inderlig at jeg får jobben :)
jeg taper jo i grunnen ikke noe om jeg ikke får jobben, siden jeg allerede har jobb, men har virkelig lyst på denne jobben : ) så peeps.. wish me luck for tomorrow!
så skal jeg komme tilbake og fortelle hvordan det gikk (:

me tatlast!

Meg:

haha, neida, jeg bare tuller x'D er ikke så nervøs.. ikke enda i hvert fall :p

Ukens Blogg!

Nå har jeg tenkt å starte med å si hver søndag den bloggen jeg har vært mest innom og likt ganske godt :D

Denne ukens blogg Blir Camilla Didriksen:
www.cdidriksen.blogspot.com
camilla

Hun oppdaterer veldig ofte og har konkuranser som alle kan være med på ^^
Hun skriver om mote, gir tips og anbefalinger, musikk og film og så å si alt mulig :D
Er blitt helt forelsket i den bloggen og er innom den så å si hver dag ^^

People! you should check it out (H)

HAPPY HAPPY HAPPY... AND STRESSED!

ååh, jeg fikk nettopp vite noe helt fantastisk nydelig om venninna mi :D :D og jeg er så sinnsykt glad på hennes vegne... but I shall not mention anything right now :p dette er noe hun fortjenerr :DD
og det er det som er den store overdosen av happieness (sikkert skrivefeil der, men pytt pytt)
men så er jeg stresset for jeg har så sinnsykt mye med lekser igjen, masse som skulle egentlig være gjort i dag, men så har jeg vært litt opptatt, og jeg får heller ikke tid til å gjøre det i morgen (som egentlig er i dag) siden jeg er borte hele dagen oO HELP! dette kan seriøst ikke være godt... for jeg er opptatt helt frem til torsdag.. så jeg må øve til prøver og gjøre lekser som er før det..egentlig i dag (som egentlig er i går), men så har jeg ikke fått gjort det.. og nå har jeg ikke tid Oo HJELP!

Noen som har noen gode avslapningstips!!?? for det trenger jeg virkelig!!! SOS!
helst noe som får meg til å slappe av og fått gjort noe.. for nå er tanken at jeg ikke får gjort en Jævla shiit! -.-

Meg akkurat nå!

Vinn Mamma Mia!

Denne søte svenske blogger jenta har da satt opp en konkuranse der du kan vinne filmen :D

Reglene og alt kan du lese på bloggen hennes: miss0.blogg.no

Good Luck!

188...

...dager igjen :D er ikke hver dag man blir 18, myndig og fri :D gud for en herlig følelse det er :D Gleder meg noe innigranskauen til den dagen, da skal man kose seg å ha det kjekt :D
jeje, fortsatt mange som har 18 års dag før meg da :p men det får nå være, blir jo kjekt å feire dems dag også :D
skal allerede til en 18-års dag om en uke.. men er litt usikker på hva jeg skal gi i gave til personen "/ For det er jo ikke hver dag en blir 18, så man må jo gi noe litt spesielt (: men hva?! Noen som har noen gode tips til å gi i 18-års gave til ei jente? :D

Helg, Twilight og Klikk PC

Noe jeg hater er når jeg er midt i noe jeg skriver og så skal pc'en klikke helt :@ that frustrates me..
uannsett var jeg da litt smart og tok print screen før det klikke totalt, så jeg slipper å skrive det ned igjen x''D latskap eller? haha

innlegg p blogg

Slenger også inn et redigert bilde fra filmen :D
twilight

Gym Teori prøve

Auch! Nei takk! nå er jeg lei prøver -,- men det er jo nå aldri lærerne -.- jaujau, dette er ikke den værste prøven heldigvis..det. er en avkrysningsprøve.. men det som er så irriterendes med de prøvene er at du gidder liksom aldri å øve til dem, siden du tenker at det blir en lett prøve uannsett... men så viser det seg at du kunne nesten ingenting oO
jaujau, jeg får nå gå tilbake tl øvinga..wish me luck peeps

Gossip Girl...

...og One Tree Hill er noen av de beste seriene jeg har sett. Absolutt elsker de seriene :D
Begge episodene denne uken var kanon gode :D
One Tree Hill episoden var kanon søt, alt var bra på en måte fredelig uten konflikter og handler kun om dates og romantikk, litt greit å ha slike episoder inni mellom alle konfliktene :D
Gossip Girl var egentlig grunn slik som de alltid er :p men likevel kjekk.. pågrunn av avslutningen på denne episoden er jeg veldig nysgjerrig på neste episode og hva som kommer til skje med Serena og Dan aka. "lonley boy"

Noen andre som ser på disse seriene?
Hva er dine tanker rundt dem?

Ny Header?

tjaa.. jeg har litt lyst på nye header, men er på en måte helt tom for ideer...(jeg bruker ikke bilder av meg selv)
er det noen av dere kjære folk der ute som har noen gode ideer til hvordan den kan være? evt. lyst til å prøve dere? seff blir det full creds til deg og link til din blogg ^^
men hvis dere ikke orker/vil/kan, har dere noen gode tips til kjære meg? eller burde jeg bare beholde den jeg allerede har?

Dagens sang:
A sunday - Jimmy Eat World

Allergisk nett ?!

Nå er jeg lei ass, lei av dette dritt nettet. skulle nesten trodd den hadde en eller annen form for allergi eller noe...
De 3/4 siste dagene har den ikke fungert i det hele tatt, noe som gjør meg utrolig irritert, spesielt når en har svarfrist på å levere inn oppgaver via nettet og nettet ikke vil fungere -,-
Det er alltid slik, den bestemmer seg helt plutselig for å ikke være på, mens den funker helt fint på pc'en til foreldrene mine -,- what is that all about?
*irritert*

Mandag, tv og kos

Har nå kommet hjem fra jobb og sitter foran tv'en og ser på David Letteman show mens jeg spiser en god sjokolade :D Yummi!!
David Letterman er morsom, han har så mange geniale kommentarer av og til x''D

anyways, så var det på ann igjen, ny uke, skole og jobb.. eller jeg slipper å tenke på jobb resten av uken siden jeg skulle bare jobbe i dag :D wihuuu! :D

Idag hadde da venninna mi 18-års dag ^^ lucky her! Feiringen blir om 2 uker :D gleder meg, det blir skikkelig gøy å samles en hel haug med jenter å bare have much fun together :D

Dagen min har med andre ord vært grei nok :D litt stress, but thats life.. ;D

Hvordan har din start på uken vært?


Pro David Letterman style 8)

Lære deg å redigere?

Hvis du vil lære deg å redigere har jeg det perfekte nettstedet for deg! eller til og med om du vil dele dine erfaringer og skills, I got the place for you :D
Her kan du stille spørsmål om det er noe du lurer på og noen der vil svare deg om mulig, det finnes tutorialer, linker til tutorialer, scripts, linker til forskjellige galleryer, basics, tips, du kan vise frem dine skills og du kan også snakke om masse annet som film, musikk og bøker ^^) og ikke minst bli kjent med mange fantastiske mennesker : D

Jeg kunne absolutt ingenting innenfor redigering og har lært meg tonnevis der ; ) anbefales på det sterkeste.

www.bilderedigering.diskusjonsforum.no

Anbefales på det sterkeste!

NOEN eksempler på hva folk der redigerer:

MartineK:


Meg:


Anne:


and this is just a few...

WeekEND!

oh yeah baby 8) Endelig er det helg og avslapping :D
Det blir en herlig helg med overnatting og masse med jentekos ^^) Girls night out er alltid fun :D
Snart kommer folka så jeg må nesten stikke...

Hva skal dere til helgen?

GOD HELG FOLKS!

Var det Hamas som startet?

Mange plasser kan du lese at det var Hamas som startet krigen, men er det faktisk slik? det ligger alltid noe mer bak..

I går var det et møte i "the UN security congression", der sier "the Arab UN security" at det var Israel som startet 5 måneder etter våpenhvile avtalen med å bombe områder til civile palestinere, ikke de store bombene som vi hører om i dag, men likevel bomber, så slo Hamas tilbake mot Israelske soldater. Dette sier "The Arab Un security" og Israel nektet ikke for det etter de fortalte om det.

Nå nettopp på engelske nyheter kommer det ut at Israel fryktet at palestinere prøvde å lage seg tunneler for å komme seg vekk fra Gaza, derfor bestemte de seg for å bombe og drepe 60 civile palestinere, Hamas slo tilbake på noen soldater, og Israel slår tilbake uten stopp med massive bomber som til nå har drept 763 civile palestinere. og de har enda ikke tenkt å stoppe.

Altså at det ikke var Hamas som offisielt startet den.

Dette er samlet informasjon fra alle mulige kilder som bbc, aljazeera english etc.

AljazeeraFun With Photoscape... or boredom

jaujau, når man har masse med lekser og innleveringer og prøver, men føler likevel at  det ikke er noe å gjøre.... ender man opp på... PHOTOSCAPE!!
thaha, bruker sjeldent det programmet til å redigere bilder, men fikk litt dilla på det som kalles "page" eller noe i den duren... skal legge ut noen eksempler på hva det e slik at dere kan se (kjedsomheten min xD)

OTH (denne ble litt dårlig siden bildene var egentlig i en liten størrelse)
page

Chris Brown
page cb

jaujau, hva synes dere om kjedsomhetens "kreative" side? :p thaha

Just Dance Dilla

jupp,  har jeg dilla på den.. blir i sånn skikkelig godt humør av sangen ^^
Har dere ikke hørt den bør dere det ^^ faller kanskje ikke i smak første (/andre) gang, men etter det kan det hende.. falt i hvert fall ikke i smak hos meg første gang.. just take a try

Lady Gaga - just dance


Soooo.... what'ya think? : )

en annen kjent sang er Poker Face if you wanted to know  ; )

En stund siden..

Nå er det en god stund siden jeg har blogget her, og eneste grunnen er at jeg har vært veldig opptatt i det siste og har hatt mye å gjøre...
Nå er vi da kommet litt inn i 2009, hva synes du m det nye året så langt? positivt/negativt? hvorfor?
Selv synes jeg det har vært (mildt sagt) jævlig piss å begynne på skolen igjen... haugevis med prøver, innleveringer og lekser, alt på en gang! -,- Men ellers kan man vel si at livet er helt ok ;)

btw. andre her som har hørt om bloggen til Ulrikke oO Hun skal slutte å blogge oO det blir trist, for jeg er innom bloggen hennes så å si hver dag, til og med enda i håp om at hun skal blogge mer... men men, jeg kan forstå henne litt i hvert fall og hun får gjøre hva hun selv vil ^^

R.I.P Bloggen til Ulrikke

Anyways, blir nok ikke mye blogging i dag, for nå må jeg stikke og øve til matteprøven som er om 3 dager (og vi fikk vite i dag at vi skal ha den!) SOS!

WISH ME LUCK!

Og VELKOMMEN INN TIL DET NYE ÅRET!
Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits