Lush Cosmetics

LUSH REVIEW: SEX BOMBmmmm! Elsker lukten av denne! Lukten er ganske sterk (sjasmin), men yummi!
Dette er en av Lush sine badebomber, og nei, det betyr ikke at den eksploderer i vannet, men går i sakte oppløsning ved kontakt med vann.
Med Sex bomb blir vannet en herlig rosa farge, og for meg som er  i en rosa periode er dette absolutt elsk!
Den vil ikke gi noen bobler, og hvis jeg vil ha bobler bruker jeg gjerne denne sammen med creamy candy bubble bar eller the comforter bubble bar.
Denne badebomben er blant de store i størrelsen, så jeg pleier å dele den i 2 slik at jeg får mer bruk ut av den.

Den kan kjøpes på lushnorge til 45,- eller LushUK til 27.5,-

REVIEW: LUSH BUBBLEGUM LIP SCRUB

Det er første gang jeg tester en "ferdig laget" leppe skrubb.

Det første jeg har å si er at den lukter herlig. Skikkelig sukkeraktig lukt, men likevel ikke alt for sterk!
Den er liten og søt i fargen rosa, det alene er helt awesome!

Det å bruke produktet er ikke noe vanskelig sånn egentlig.
Du tar litt produkt på fingeren og skrubber leppene dine med det.For meg er dette produktet litt for tørr, jeg foretrekker at den er bittelitt mer kremete (denne er som å kun ha sukker), på den måten blir det lettere å skrubbe leppene, hvis ikke føler jeg nesten alt bare faller av fingeren før jeg får skrubbet leppene.
Med andre ord så føler jeg ikke denne gjorde jobben sin godt nok. Hvis jeg skulle si i prosent hvor godt den funker på meg ville jeg sagt 65%.
Den er veldig grei å bruke om morningen for å virkelig friske opp leppene til en ny dag. Men for en dyp skrubb og virkelig fjerne alle døde hudceller er den ikke sånn super god.
På pakningen står det "rub a little gently...".. Det vil ikke hjelpe deg i det hele tatt, gently er ikke ordet som passer dette produktet, men du trenger heller ikke å hardbanke leppene .. men noe midt i mellom og produktet vil virke ;)
Jeg personlig foretrekker heller hjemmelaget leppeskrubb fremfor denne. Det er nå i hvert fall min mening.

Jeg kjøpte min på Lush butikken i Oslo, men den kan også kjøpes her til 74kr.

---- EDIT! ----

Burde kanskje ha fått med oppskriften til den hjemmelagde:
Det er intet mindre enn sukker og olivenolje (sukker for å skrubbe og olivenolje for å gi fukt til leppene), hvor mye du vil bruke av disse ingrediensene er opp til deg, avhengig om du hvor kremet/tørr du vil ha den ;)
Vil anbefale å starte minst mulig av hver, og øke kvantiteten etter hvert.

LUSH REVIEW: BLUE SKIES AND FLUFFY WHITE CLOUDS


Denne og "the comforter" er veldig lik i størrelse og fasong.
Den er på størrelsen med handa, så du får brukt denne en del ganger. Og når det gjelder bubblebars så trenger du absolutt ikke mye for å få boblene.

Det du må gjøre er å brekke av en liten bit, smuldre det i dusjen og så skrur du på vannet. Jo mer du smuldrer jo mer bobler får du.

Når det gjelder lukten av denne er den ikke noe super god, men ikke noe alvorlig gale heller, til tross for dette ble jeg positivt overrasket, for etter det jeg hadde hørt fikk jeg inntrykk av at den skulle lukte mye værre.
Ikke føles det som om den gjør noe særlig for kroppen heller.
Pågrunn av fargen blir selvfølgelig vannet også litt blå, noe som jeg alltid synes gjør hele "opplevelsen" litt bedre.

Til syvende og sist tror jeg ikke at jeg vil kjøpe den igjen, er glad for at den kom i en gratis goodie bag slik at jeg i hvert fall fikk prøvd den.

REVIEW: LUSH ULTRA BLANDLush Ultra Bland  er en av de mange cleanserne Lush har.

Dette er hva det står om cleanseren på den norske nettsiden:
Den mest skånsomme rengjøringskrem som noen gang er laget, ja den fineste som finnes i hele universet. Bring tilbake et ritual til dine baderomsvaner, og glem alt lettvint og raskt. Dette må du altså gjøre: Smelt noen dasher av denne peanøttolje og bivoksen mellom håndflatene. Så må du smøre den inn i ansiktshuden for at rose- og benzoinoljene skal gi fukt til huden og honningen mykgjør den. Så må du skru på varmt vann, væte en bommulspad eller klut og forsiktig vaske av Ultra Bland nøye. Og, i tillegg, så må du altså stryke over din deilige myke hud og studere hvor ren den ser ut. Passer til alle hudtyper.

Pris: 100g - 175kr

Det jeg har å si om denne cleanseren er at jeg er amazed over hvor rent ansiktet mitt faktisk blir etter å brukt denne "kremen". Jeg hadde faktisk ikke de største forventningene til akkurat denne, så jeg ble virkelig positivt overrasket.
De første gangene var det litt uvant å bruke denne fordi det første jeg la merke til er hvor oljete den føles. Dette hørres nok ikke noe herligt ut, men den føltes faktisk ut som om det var smør som smeltet mellom fingrene mine.

Det jeg gjør når jeg bruker denne er at først bruker jeg en sminkeefjerner serviett, så tar jeg litt mellom fingrene (du trenger absolutt ikke masse) og 'smelter' kremen mellom fingrene. Deretter masserer jeg det inn i ansiktet i sirkelbevegelser.. Så tar jeg en bomullspad og fukter den litt, helst ikke gjør den helt våt, da får du ikke samme effekten ut av sminkefjerneren, og begynner sakte å fjerne produktet vekk fra ansiktet.
Etter dette føles ansiktet mykt og godt, og viktigst av alt, ansiktet ser rent ut.

Jeg vil virkelig anbefale dette produktet til de med tørr hud, tror ikke jeg vil anbefale denne til folke med fet hud eller som får lett kviser. Konsistensen trekker dessverre litt ned, men utenom det er den ganske god.
Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits