Beauty Tutorials

THE BALM - SHADY LADY LOOK

Jeg vil på forhånd si at kameraet vasker vekk en god del av fargen i sminken.

Dette er produktene jeg har brukt:Husk å alltid starte med en primer over hele øyelokket og i dette tilfellet tar du litt under våtkanten også.

Det neste steget er å ta på en grønn base over øyelokket. Ikke påfør basen lenger enn til globallinjen.


Ta en tynn liten blyant kost og påfør den lyseste grønn fargen innerst i øyekroken.


Ta så den "mellomste" grønn fargen og påfør over hele øyelokket, over der du påførte den grønne basen.


Legg en papirlapp i en rett linje fra den ytterste øyekroken til den ytterste delen av brynet. Ta en tjukk og myk kost med den mørke grønnfargen og påfør det i en ytre halvdelen av øyet. Ta vekk papiret og dus ut fargen. 


Helt til slutt tar de den tynne blyant kosten i den mørske fargen og påfører fargen under våtkanten ca. 1/3 inn.
Blendc den mørke fargen sammen med den lyse slik at du ikke får en sterk skille mellom disse to fargene.For å avslutte looken tar du og påfører mascara og eyeliner og vips så har du looken :D

GLITTERY SMOKEY EYES TUTORIAL

Trinn for trinn tutorial på hvordan du kan lage glittrende smokey eyes, håper det er til hjelp :)

Step 1:
Prime øynene dine! Veldig viktig steg hvis du vil at sminken skal holde seg dagen ut! Jeg bruker da Urban Decay Primer potion som jeg absolutt elsker!Step 2: Velg "hovedfargen din". I denne tutorialen er det glittrende sølv farge som gjelder, men du er selvfølgelig fri til å velge hvilken som helst farge selv. Bruk en flat kost og sett fargen over hele øyelokket.Step 3: Ta en helt matt svart øyenskygge og sett det i en v-form ytterst av øyelokket . Bruk en litt mer fluffy kost slik at fargen ikke blir helt konsentrert.Step 4: Bruk den sammen kosten eller en enda mer fluffy kost og blend ut den svarte fargen slik at kantene ikke er så skarpe, men mer myke.Step 5: Ta en øyenskygge som er nude, men litt lysere enn din naturlige hudfarge og bruk en fluffy kost for å blende den inn på øyenbrynsbenet for å highlighte.Step 6: Ta en eyeliner opp til din egen preferanse, jeg foretrekker gel liner (bilde), men du er seff fri til å bruke liquid eller blyant eller hva som helst som du føler deg komfortabel med. Ta det på "the upper lash line", og om du får det til kan du prøve deg på å lage en cat-eye-effect med lineren.Step 7: Beklager kvaliteten, men i hvert fall så gjelder det å ta eyelineren under også. Igjen er du fri til å bruke hvilken som helst type du vil, akkurat her foretrekker jeg å bruke blyant. Husk å ta øyenskygge over lineren slik at den holder seg lengre.Step 8: Krøll vippene.Step 9: Ta på maskara, både på de øverste vippene og nederste.Step 10: Fjern all utfallet av øyenskygge og maskara og alt annet, noe jeg da har glemt å gjøre på dette bilde.And you are now done with your eyes!

PS! Kameraet mitt skyller vekk litt farge med blitzen, derfor ser fargene ganske svake ut her, men er egentlig mye sterkere. Bare en sånn liten FYI fordi hvis du bruker coastal scents sine skygger er de ganske pigmenterte, og du trenger ikke å smøre inn kosten for å få farge ;)

Produkter brukt:
Øyenskygger - pallette fra coastal scents (warm pallette)
Eyeliner - gel liner coastal scents (true black) og Stila Kajal eyeliner (onyx)
Maskara - Maxfactor false lash effect maskara
Primer - Urban Decay primer potion
Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits