Beauty Reviews

MAC SHOP MAC COOK MAC - KISSABLE LIPCOLOUR

Jeg tror Mac kom først ut med disse leppeproduktene året 2011 med Peacocky kolleksjonen. Hadde veldig lyst til å prøve dem ut da, men hadde ikke penger til å ta meg råd. Men nå har jeg endelig skaffet meg to av dem i Flaunting It og Scan-delicious.So far I am really liking what I see and feel! De er virkelig gode å ha på leppene. Ikke er de klissete, for shiny og heller ikke tørre for leppene.
Flaunting it er en mer nøytral hverdagsfarge som er lett å ta på. Det er en farge som passer både mørke og lyse hudfarger. Med lysere hudfarger blir den en "mindre" nøytral farge, men passer fortsatt fint til en "everyday colour". Er du lysere i hudfargen og er ute etter en litt mer nude farge er kanskje Woo Me eller So Vain en å se nærmere på?

Men i det siste har jeg blitt mer og mer glad i sterke og litt mer knall farger og finner meg selv strekke mer mot Scan-delicious fremfor Flaunting It. En utrolig fin rødlig rosa farge. I am just loving it. Nedenfor er et bilde med Scan-delicious på leppene.

Har du prøvd noe fra denne kolleksjonen?

BLUSH REVIEW: NYX RAISIN

Tenkte mitt første sminke innlegg på en stund kunne være om en god favoritt de siste månedene. En liten rediscovery fra sminkesamlingen.Det er denne blushen fra NYX i fargen Raisin. Det er den fineste everyday fargen jeg har. Den er godt pigmentert, fargen du ser er fargen du får. Som om ikke det er nok har man jo prisen som er prikken over i'en, koset ikke mer enn $4.5 @ Cherryculture. You can't beat that!

Det jeg også liker er at den ikke har noe shimmer i seg, men er heller ikke matt der den fremhever tørre kinn.
Til min mørke hud gir den en fin "glød" til huden.
Samtidig som det er en farge jeg elsker til hverdagen, liker jeg også å bruke den til kvelder der jeg har kanskje litt tyngre øyensminke. Den drar da hele looken sammen med at det ikke skjer alt for mye på en gang.

Jeg vil si denne blushen vil passe best til de med medium til mørk hudfarge. Er du ganske lys vil denne passe bedre til å varme opp huden og kan brukes litt mer som en bronzer fremfor blusher :-)

BEAUTY REVIEW: SHU UEMURA EYELASH CURLER

Nå tenkte jeg å skrive om den høyt elskede vippetangen blant de fleste kosmetikk elskere, nemlig vippetangen fra Shu Uemura.Denne vippetangen er ikke lett å få kjøpt, eneste plassen jeg vet om på nett er ebay (eller amazon). Selv kjøpte jeg min i London.

Jeg har gledet meg en stund til å endelig få teste denne vippetangen ettersom jeg har hørt bare skryt om den. Derfor hadde jeg også store forventninger.

Jeg er ikke skuffet over vippetangen, men jeg synes deffinitivt at den er skrytt opp til skyene litt-sånn-alt-for-mye, i hvert fall for min egen del.
De eneste vippetangene jeg har prøvd før er de som kan kategoriserer som "drugstore" vippetang. Den ene er fra h&m og den andre er fra John Lewis (London).
Når jeg testet denne vippetangen så jeg på 3 ting:

- Hvordan krøll vippene fikk.
- Satt huden seg lett fast i tangen.
- Holdebarheten etter å ha brukt vippetangen.

Jeg er veldig fornøyd med det jeg så etter, vippene fikk en naturlig krøll og holdt seg slik ganske så lenge. Hvis jeg skulle kun sammenlignet denne med den jeg kjøpte fra h&m hadde jeg nok også skrytt denne opp til himmelen, for den bommet noe stort på alle disse 3 punktene. Av den fikk jeg vipper som ble formet som en "v", eller den fikk i hvert fall en spiss hakk slik at det så ut som om vippene gikk rett opp. Huden rundt øynene satt seg nesten alltid fast i vippetangen og i tillegg så varte v-vippene i sånn kun en halv-time.
Men så har jeg også den fra John Lewis, og for meg gjør de nesten samme gode jobb. Det er kun 2 ting jeg ville hakket ned på når det gjelder JL-tangen. Det ene er at holdbarheten ikke er like god som Shu Uemura, men deffinitiv 10 ganger bedre enn H&M sin. Det andre er at refillsene til JL er mye svakere en SU i tillegg til at de er flate (noe jeg helst vil unngå). SU har litt mer rundere kanter, noe som deffinitivt trekker opp.

Alt-i-alt utfører vippetangen fra Shu Uemura en kjempe bra vippetang-jobb, og er nok den beste av de 3 jeg har prøvd. På den måten er jeg ikke skuffet, men kanskje litt mer forvirret. Jeg forventet nok at den skulle gi noe ala. "det lille ekstra", vet ikke hva det skulle vært, men med så mye skryt forventet jeg noe som skulle virkelig overraske meg.

Kommer jeg til å kjøpe dette produktet på nytt? hmm, jeg er litt usikker. Jeg tror at jeg kommer til å først prøve andre vippetanger som er billigere og har ganske godt rykte (har blant annet hørt mye bra om vippetangen fra elf?), og om de er like crappy som h&m sin så går jeg nok tilbake til Shu Uemura.

Jeg vil deffinitivt anbefale denne vippetangen videre til de med vipper som er vonde å jobbe med, vipper som går rett ned eller vipper som ikke vil holde på krøllen.

Hva er dine erfaringer med vippetanger?

BEAUTY REVIEW: TOO FACED SHADOW INSURANCE

Jeg har tidligere skrevet om Urban Decay Primer Potion som du kan lese her.

Jeg har lenge hatt denne primeren fra too faced, har bare aldri skrevet noe om den, men nå kommer det.

Som dere ser, i motsetning til Urban Decay, kommer denne primeren i en praktisk tube. På denne måten er det mye lettere å få ut produkt uten å måtte depotte.

Påføring av primer: Du trenger kun størrelsen til den minste erten for hver påføring. Bittelitt går en lang vei. Og som dere ser fra bilde blendes den inn med huden uten å gi noe farge fra seg.

Påføring og blending av skygge: Jeg har lest en del plasser der noen mener at det er lettere å blende skyggene ved bruk av TFSI, mens andre mener det er lettere ved bruk av UDPP. For meg la jeg ikke merke til noen forskjell akkurat det. Jeg la heller ikke merke til forskjell på intensiteten til skyggen ved bruk av disse primerene (TFSI/UDPP), begge fikk frem fargen i skyggen bedre enn om den var alene.

Holdbarhet av skygge: Det er her jeg mener at TFSI ikke levde helt opp til UDPP. UDPP kunne holde skyggen på plass nesten en hel dag, det eneste som hadde skjedd i løpet av den dagen var at intensiteten til skyggen hadde falnet litt i løpet av dagen. Men med TFSI hadde skyggen begynt å stripe seg i løpet av ettermiddagen. Det at den holder ut en gjennomsnittlig dag er jo ganske så greit, men når jeg vet at UDPP holder skyggen på plass mye lengre foretrekker jeg heller den.
Jeg tror at grunnen til stripingen kan være fordi jeg har fete/oljete (?) øyelokk, og utifra konsistensen på kremen føltes det ut som om det kunne være grunnen. Men merk at jeg ikke er 100% sikker på det.. hva er dine erfaringer rundt akkurat det?

Noe annet jeg vil også nevne om denne primeren er at hvis du ikke bruker den på et jevnt basis vil basen begynne å skille seg. Slik at når du da skal skvise ut litt produkt vil ikke basen være det første som kommer ut.

Oppsummert vil jeg si at TFSI er en helt grei primer, men ikke noe for meg og kanskje ikke noe for de med fete/oljete (?) øyelokk.

Too faced shadow insurance kan du kjøpe på beauty bay til 83 kr for en enkel pakke eller 158 kr for dobbel pakke.

edit: fikk nettopp en mail fra beautybay hvor du kan få 10% rabatt hvis du skriver inn "NEWYOU10"

MAC DISNEY VENOMOUS VILLAINS EYESHADOW REVIEW

HeiHei mine kjære lesere :D

Jeg hadde helt glemt ut at jeg lovet å skrive omtaler på noen av tingene fra Disney kolleksjonen til MAC *skamme seg*. Her kommer i hvert fall første del som er av øyenskyggene.

Jeg kjøpte kun 3 av skyggene som kom ut, 2 i veluxe pearl og en mineralize.

I denne kolleksjonen kom det ut 2 stk mineralized øyenskygger, begge så ganske fine ut. Men jeg valgte å gå for kun denne: my dark magic. Den er delt inn i 2: en mer rosa og den andre mer lilla.
Jeg har fått en ny kjærlighet for mineralized øyenskygger! Denne er helt fantastisk nydelig og er kjempe fin å bruke på mørke vinter kvelder.

Over ser du swatches av øyenskyggen(e). De i midten er påført tørre, mens ytterst har jeg påført det med fix+.
(IRL ser du mer av den rosa/lilla fargen enn det du ser på bildet, søk gjerne på google eller gå inn på temtalia.com)
Forskjellen jeg legger merke til er at skyggen blir litt mer metallisk når den er påført våt og du får frem fargen bedre (rosa/lilla fremfor svart).

Hvis jeg skal påføre disse skyggene i globalen bruker jeg dem tørre. Om jeg skal bruke dem på øyelokket bruker jeg dem sammen med fix+

Denne er LE og derfor litt vanskelig å få kjøpt, men det vil alltid være noen selgere på ebay som selger. Bare vær obs på falske selgere ;-).
Hvis du har young punk fra style black kolleksjonen kan du skippe denne, de swatcher ganske likt.


Som nevnt kjøpte jeg kun 2 av de "vanlige" øyenskyggene. Begge fargene er utrolig nydelige, og det er fullt mulig å få lignende farger i den permanente linjen hos MAC.Her har jeg swatchet skyggene. Helt til høyre har jeg swatchet den lyse lilla fargen med en hvit base. Det er ofte slik at lyse skygger ikke swatcher så godt. Hvis du er en av de som stresser med å få frem lyse farger vil jeg anbefale deg å prøve med en hvit base under ;)

Om du gikk glipp av disse øyenskyggene kan du finne dupes i den permanente linjen. Hvis jeg ikke tar helt feil så har temptalia tatt bilder og skrevet om dupes til disse ;-D

TOO FACED NATURAL EYE PALETTE

Too Faced er et sminkemerke som selger sine produkter i noen herlige innpakninger. Dette palettet er ikke noe unntak.
Den kommer med 9 øyenskygger, en kost og 3 instrukser.

Skyggene er delt inn i 3 kategorier: day, classic og fashion. Innenfor disse 3 kategoriene er det 3 skygger.
Som dere ser på bilde under kommer det også med instrukser, noe som for mange kan være veldig praktisk. Disse instruksene følger inndelingen av kategoriene.

For meg derimot liker jeg heller å bare blande litt i hytt og pine.
Day: heaven, velvet revolver & sexpresso

Alle disse 3 skyggene er matte og er nok mine favoritter. Sexpresso er skyggen jeg nå bruker til å fylle inn brynene mine og i globalen til en hverdagslig smokey eye. Mens de to andre liker jeg å bruke til highlight.


Classic: Silk teddy, push-up & Erotica

Disse 3 fargene har mer shimmer i seg, men ikke for mye til at de ikke kan brukes til hverdagen.
Utrolig fine og nøytrale farger en kan variere mellom.
Den jeg liker best av disse 3 må nok være erotica, rett og slett fordi det er en farge som er litt mer unik. 


Fashion: Nude beach, honey pot & cocoa puff

Disse fargene har mye mer shimmer og glitter i seg. Nude beach har etter min mening litt for mye. Glitteret i denne fargen er ikke bare for mye, men også veldig chunky, noe jeg ikke liker å jobbe med. De 2 andre derimot er litt mer lettere å jobbe med. Men er ikke akkurat noen unike farger.

Alt i alt er dette en utrolig fin palett. Mange fine farger å bruke.
Jeg anbefaler dette videre til dere som er ute etter kun noen få nøytrale farger som også er grei å bære med seg. Om du derimot har mange nøytrale farger, både med og uten shimmer, ville jeg ha skippet denne.
Som jeg nevnte er too faced produkter veldig søte, og det står jeg fast med. Men jeg synes at tykkelsen er litt unødvendig. Den kunne godt vært litt tynnere og dermed også lettere å bære med seg rundt.

Kan kjøpes på beautybridge til $34

COSMOPHARMAS DEEP PENETRATING MOISTURIZER

Da jeg først fikk denne kremen var det om sommeren, og da funket den ikke for meg. Kremen ble litt for fet slik at den lå nesten alltid som et lag utenpå huden. Hvis jeg brukte den om natten kunne den funke sånn hallveis, da fikk den litt lengre tid å synke ned i huden uten at varmen skulle ødelegge noe. Men jeg vil helst unngå en krem som er kun for natten og den fullførte liksom aldri jobben helt, samtidig som den funket hallveis... jeg klarte liksom aldri å danne en konkret mening om den. Dermed ble den lagt bort en stund og byttet mot en annen (Clean&Clear).

Men nå som høsten er her og vinteren nærmer seg begynte clean&clear-kremen å bli litt for tynn. Jeg følte at jeg måtte påføre et tykkere unødvendig lag. Så fant jeg denne kremen igjen og bestemte meg for å se om den kanskje funket i et litt kaldere klima. Den funket nå bedre enn om sommeren, og det er den jeg bruker på en daglig basis nå!
Det er nå en fet krem kommer til nytte for meg. Jeg trenger ikke lenger å vente en hel dag før jeg faktisk kan sminke meg.Jeg er blitt veldig glad i denne kremen, det eneste som trekker ned er prisen (259 kr) i forhold til størrelsen på boksen. Den er ikke akkurat studentvennlig der for å si det slik. Jeg har snart kommet til bunnen av boksen og kommer nok til å kjøpe en ny hvis jeg ikke finner en annen som kan erstatte denne til en billigere krone.

Skal jeg gi den en stjernevurdering vil den få 3/5 stjerner fra meg.

Har du tørr hud og er ute etter en krem om vinteren vil denne kanskje funke for deg.
Du kan kjøpe den her til 259 kr.

 

****

Tusen takk for utrolig mange hyggelige kommentarer alle sammen :D
Det er bare å fortsette å kommentere :)

BEAUTY REVIEW: ANDREA MILANO LIPGLOSS (82)

For en stund siden mottok jeg noen produkter fra cosmopharmas.
Blant dem var denne lipglossen i fargen 82.


Først vil jeg si at dette er en ganske frosted/metallisk farge. Noen ganger får jeg det til å funke på meg, andre ganger ikke. Denne var blant de gangene det ikke helt funket. Hvis du ikke liker slike farger på leppene kan jeg allerede nå si at da er ikke denne noe for deg.

Det jeg liker med denne lipglossen er at i stedet for den klassiske "svamp applikatoren", så får man en kost til påføring.
Jeg føler at med en kost får jeg en mer presis påføring enn det jeg får med en svamp.
Men til tross for denne kosten fikk jeg aldri et jevnt lag når jeg påførte lipglossen. Det ble alltid veldig stripet/skjoldet. Jeg prøvde til og med å bruke en annen leppekost, men fikk fortsatt samme resultat.

Jeg ble nok ikke fornøyd med denne. Er ikke helt verdt å bruke 209 kr på den.
Hadde fargen vært litt mindre frosted og formulaen litt mer lettere å jobbe med hadde jeg nok kanskje blitt litt mer fornøyd.

Den får 1 1/2 stjerne fordi jeg likte virkelig godt kost-applikatoren :D

If you still wanna give it a try, så kan den kjøpes på cosmopharmas til 209 kr.

BEAUTY REVIEW: DIORSHOW

Denne maskaraen her hadde jeg store forventninger til, men er lenge siden jeg kan huske å ha blitt så pass skuffet over en maskara.

Det første jeg ble overrasket over var fargen. Første gang jeg åpnet den fikk jeg nesten litt panikk, trodde jeg hadde klart å kjøpe den i brun i stedet for svart. Men nope, hadde kjøpt rett farge. Da gikk jeg til et rom med enda sterkere lys, der fant jeg ut at den ikke var brun, men mer en grå-svart farge. Den var så pass grå-svart at den så liksom aldri svart ut uannsett lys. For meg som har så pass mørke vipper fra før av, trenger jeg det mørkeste av mørke.

Det andre som overrasket meg var konsistensen, den hadde en utrolig(!) tørr/tykk konsistens/formula.
Vanligvis for meg liker jeg maskaraene når de har fått litt tykkere konsistens enn da jeg først åpnet den (sånn etter 1-2 uker). Men akkurat denne skulle jeg nesten trodd hadde vært åpnet og glemt i 4 måneder eller noe.
Den var ikke umulig å påføre, for noe fikk jeg jo på vippene. Men den jobben skulle jammen meg ikke være lett.

Til slutt ble jeg jo selvfølgelig skuffet over resultatet.
Jeg ble til og med spurt en gang om jeg hadde glemt å ta på meg maskara (?!)


Resultatet etter påføring av diorshow

Nei,off, dette var rett og slett bortkastet penger! Sånn sett er jeg glad for å ha kjøpt den i England, fikk i hvert fall spart noe. Når er det også 2 til maskaraer i denne serien, men etter dette bomkjøpet skal det nok en del til før jeg tørr å bruke penger igjen på en annen diorshow maskara. Spesielt med tanke på at kvinnen bak disken anbefalte meg denne av alle 3 "/

Den får 0 poeng fra meg!

NARS CASINO BRONZERJeg har det ofte vanskelig med å finne solpudder for hudfargen min. Jeg trodde jeg skulle vrenge meg selv mens jeg hold på å bestemme meg for å kjøpe denne. Nars produkter er som kjent ikke billige, og når jeg da skal kjøpe over nettet uten å få prøvd det på først, da er det jammen meg ikke lett.

Men nå er jeg glad for at jeg kjøpe denne. Jeg liker virkelig godt effekten av solpudder om du bruker det riktig, det å bruke solpudder riktig mener jeg avhenger også av produktet. Med solpudder kan du raskt se ut som om du har hevet sand i ansiktet om det ligger feil og er av feil farge.
Dette pudderet setter seg fint på huden og gir en fin og formet glød til ansiktet. Som dere sikkert ser har dette solpudderet shimmer, så om du er av typen som liker matt-(sol)pudder er ikke denne noe for deg.

For meg så er den ikke helt mørk nok, og jeg må dermed bruke litt mye produkt hver gang jeg påfører. Akkurat det vil jeg helst unngå...
Jeg er en NC45 hos MAC, hvis du også er en kan jeg anbefale denne til deg. Om du derimot er mørkere vil jeg nok anbefalt deg å teste produktet før kjøp. Denne vil nok også passe lysere hudfarger, men da med en mye lettere hånd. Ellers selger også Nars et lysere solpudder ved navnet Laguna, som er nok den fargen folk flest forbinder med Nars solpudder.

Jeg trekker den én stjerne for jeg skulle ønske denne, som skulle være den mørkeste de hadde, var bittelitt mer mørkere.Du kan kjøpe den hos kissandmakeupny til $30

NYX JUMBO EYESHADOW PENCILSNYX jumbo eyeshadow pencils er så utrolig kjekke å ha.
For det første er disse super billige, ta turen innom ebay og du vil finne mange selgere som har tilbud hvor du kan selv velge hvilke 3/6/10/12 farger du vil kjøpe til de forskjellige prisene.

Disse er utrolig gode å bruke som fargebase under øyenskygger. De vil virkelig bringe frem fargen(e) i skyggen(e).
Hvis du ikke har råd til f.eks. paint pots fra MAC er disse like greie å ha. Det eneste minuset er at disse vil stripe seg om du ikke bruker en primer under. Litt dumt og unødvendig er det, men siden de er så pass billige betyr det ikke så mye.

De får minus et halvt poeng pågrunn av dårlig hold uten primer.


Til dere lesere, foretrekker dere med eller uten stjerne-vurderinger på produktene jeg skriver om?

NARS TAJ MAHALJeg ELSKER denne blushen! Nummero 1!!
Den gir den mest fantastiske gløden noensinne!! Blushen er veldig pigmentert, en trenger så vidt å komme borti før du har for mye på kosten. Så pigmentert som denne er, kommer den til å vare en hel evighet.
Det at fargen er oransje kan virke skremmende, men etter du har påført den er den så utrolig nydelig.
Jeg vil anbefale denne for de med tan hudfarge og mørkere, noe som også vil si at dette er et perfekt sommer produkt!

Denne blushen får fullpott fra meg!Du kan kjøpe denne på kissandmakeupny til $26.

REVIEW: MAC MARINE LIFEMarine Life var den stor hit'en til årets sommer kolleksjon fra MAC, det produktet de fleste stresser med å få tak i.

Da jeg leste om denne kolleksjonen ville jeg faktisk ikke kjøpe dette produktet, men etter hvert som jeg leste og hørte mer om produktet fra andre fikk jeg åpnet øynene for den igjen.

Grunnen til at jeg ikke ville kjøpe dette produktet  var faktisk pågrunn av all glitteret. Jeg liker highlightere, men ikke når det er så pass mye glitter. Når det gjelder glitteret her, så er det kun på det øverste laget. Glitteret forsvant ved første touch.

Jeg vil dele denne review'en i to deler, mest pågrun av at mine tanker om dette produktet er delt på denne måten, og det vil da kanskje bli mindre forvirrende.

Utseende:

Når jeg snakker om utseende, så sikter jeg til selve produktet, ikke pakningen.
Dette produktet har uten tvil et helt nydelig utseende med sjøhesten. For meg så er også glitteret en stor del av utseende. Så når glitteret forsvinner, føler jeg at litt av skjønnheten med produktet forsvinner. I tillegg vil hele sjøhesten forsvinne etter hvert som produktet blir brukt.

Produktet:

Når jeg først skulle bruke dette produktet var det altfor mye glitter for min del, til og med når jeg så vidt rørte produktet. Men etter hvert forsvant jo som sagt glitteret, noe som gjorde det lettere å bruke det som en highlighter.
Jeg forventet egentlig at det skulle være noe glitter gjennom hele produktet, ikke så mye som på sjøhesten, men noe i hvert fall. Som dere sikkert kan se på bildet under helt til høyre forsvant også glitteret helt, og det begynner å bli mer og mer som en blush. Siden fargen er så pass nydelig går det helt fint for meg at jeg kan bruke det om en blush, men samtidig er det litt dumt med tanke på at det egentlig skal være en highlighter.
Den lyse delen kan bli brukt som en highlighter hvis du bruker en lett hånd og jeg tror den delen er bedre som highlighter på mørkere hudtoner. For begge disse to fargene er ganske pigmenterte.
Jeg kommer i hvert fall til å bruke dette produktet som en blush etter hvert som all glitteret forsvinner.

I bunn og grunn ender jeg opp med å bruke dette produktet som en blush i stedet for en highlighter, altså jeg bruker den til noe den egentlig ikke er ment å brukes til.
Selv om dette kan være dumt anbefaler jeg fortsatt dette produktet (hvis det enda er mulig å få tak i). For det er virkelig en nydelig blush du får. Siden denne har en lysere farge og en mørkere farge vil jeg tørre å påstå at denne vil passe alle hudtoner. Det er bare å mikse og matche alt etter hvor lys eller mørk hud tone du har.

Er ikke et bomkjøp til tross for den endringen!

MATT HUD TIL SOMMEREN MED MINERAL VEIL!

Jeg liker virkelig ikke når ansiktet skal begynne å skinne som en disco kule om sommeren. Så når Heidi skrev om bareminerals mineral veil, og der hun blant annet nevnte at denne matter ned huden, bare måtte jeg kjøpe den!

Mitt første inntrykk var i hvert fall ikke skuffende. Jeg gledet meg til dette produktet og jeg ble overrasket over hvordan den overgikk alle forventningene! Dette produktet kommer til å være mitt "hellige produkt" til sommeren!Den gir ikke noe farge ved påføring så den passer alle hudfarger. Jeg påfører denne på t-sonen og den matter ned huden med en gang! Hvis jeg bruker flytende foundation påfører jeg den noen ganger over hele ansiktet.
Så langt har den ikke fremhevet de tørre områdene i ansiktet. Men hvis du er en av dem som har utrolig tørr hud og opplever lite at du blir blank kan du hopper over dette produktet. Hvis du kjenner deg igjen i å bli en skinnende disco-kule en gang i blant vil jeg anbefale denne til deg.
Jeg reiser snart ned til Asia (Asia = Fuktig klima), så jeg satser virkelig på at dette produktet skal være min reddende engel mens jeg er der nede!

Denne kan du kjøpe på feelunique til £16.15

REVIEW: NARS SHEER GLOW FOUNDATION

I mai-favoritter innlegget ble jeg spurt om å skrive en omtale av Nars sheer glow foundation, og det kan jeg selvfølgelig gjøre :)Jeg bruker sheer glow foundation i fargen Macao, bittelitt mørk for meg akkurat nå (er en NC45 i Mac foundation), men ikke så alt for gale at jeg ikke kan bruke den.

Jeg er ikke fan av å bruke flytende foundation hver dag, men når jeg bruker det er det denne jeg strekker ut til.

Swatch


Først av alt vil jeg si litt om produktet i forhold til navnet: sheer glow foundation.
Sheer: Den er ikke så sheer som jeg forventer når den skal være en "sheer foundation", denne dekker ganske mye for å kunne ha ordet sheer innebygd i navnet. Men det liker jeg. Når jeg bruker en flytende foundation er det for at den skal gi mer dekke enn pudder.
Glow: Den gir absolutt litt glød til ansiktet, ikke alt for mye. Men igjen, jeg er ikke ute etter å skinne som en discokule. Den gir nok glød til hverdagen, men til kvelden kan det være litt greit å bruke litt highlighting pudder for den ekstra gløden.

Til tross for at den ikke er sheer gir den fortsatt en naturlig look, en naturlig look med akkurat passe dekke.

Jeg liker best å bruke denne med en flat foundation kost, flat kabuki kost eller en stor duo-fiber kost. Strekker meg oftest ut til en flat kabuki kost.


Denne fikk jeg av min kjære venninne Nina som kjøpte det da hun var i London. Så jeg aner ikke hva prisen for denne var der, men vet at den kan kjøpes på kissandmakeupny til $42 eller på HQhair til $44,25 (begge prisene er uten frakt).

Klikk her hvis du er usikker på hvilken farge foundation du bør bruke!

REVIEW: URBAN DECAY EYELASH PRIMER POTIONDette har blitt et produkt som jeg bruker nesten hver dag under maskaraen.

Det jeg liker best er at den gir både lengde og volum, noe det ikke alltid er like lett å få tak i.
I produktet er det mange små fibre, disse setter seg fast på børsten, og fra børsten overføres de til øyenvippene. På den måten får du både lengde og volum.
Jeg pleier ikke å bruke primer på vippene til vanlig, men denne er jeg blitt utrolig glad i.


De små "stripene" som stikker ut fra børsten er fibrene.

Jeg tenkte jeg kunne ta bilder for å vise det best mulig, dessverre er ikke kameraet mitt super god, men tror nå det fortsatt er mulig å se forskjell.


Venstre: med helt vanlig maskara
Høyre: med Urban Decay Eyelash Primer Potion og maskara.


Det eneste jeg ikke liker med dette produktet er at den er hvit, men det er nok slik alle vippe primere er, så jeg får bare leve med det..

Jeg kjøpte denne på beautybay.com til 84.60 ,-

REVIEW: L'OCCITANE HAND CREAM

Denne kremen har jeg lenge hatt lyst på, og da jeg leste om den på bloggen til Heidi bare måtte jeg kjøpe den!Håndkremen lukter helt fantastisk og er utrolig drøy i bruk, less is more, right?
Denne kremen er egentlig tilegnet tørre hender, selv har jeg ikke super tørre hender, men om vinteren kan hendene bli litt tørre enn ellers. For meg funker kremen helt fint, og jeg er stor fornøyd! Kommer deffinitivt til å kjøpe denne kremen igjen :D

Som dere kan se på bildet er kremen ganske godt brukt (både av meg og folk rundt meg), men likevel er det utrolig masse igjen! Det liker jeg ;D

Anbefaler den sterk, spesielt til dere som sliter med tørre hender!

Den koster 154 ,- på feelunique ink. frakt

REVIEW: MAC CLEANSE OFF OILMAC cleanse off oil er en trofast venn. Det er denne jeg bruker for å fjerne sminken etter en lang dag.
Måtte prøve den etter at både lollipop26 og tiffanyd anbefalte den, og det ble ikke et angrekjøp.

Dette er hva som står på flasken:Verre er det ikke.. Det jeg gjør er å ha helt tørre hender, tar 2 pumper av denne og masserer det inn på ansiktet. Før jeg så tar enda en pumpe og masserer det forsiktig rundt øyet og på øyelokket. Så tar jeg vann og vasker vekk alt.

Den er super på å fjerne sminken og jeg liker systemet med en pumpe, mindre stress.
Pumpen har også en sånn åpner/lukker, altså ved å vri den til en side vil den låses og tilbake igjen så åpnes den. Det er utrolig greit å ha, spesielt med tanke på å ta den med på reise.
Det eneste som irriterer meg er at den delen ikke funker. Altså, det er mulig å snu den en vei for å låse den. Men hvis jeg skulle tatt den med på en reise kan jeg ikke garantere at den holder seg låst.
Vanligvis har slike ting en slags "click"-lyd, slik at hver gang den lager den lyden vet du at nå er den låst/åpnet. Men denne kan man bare vri frem og tilbake uten "garanti"... uff, dårlig forklart, men håper dere forstod?Utenom akkurat den delen så er alt med denne sminkefjerneren perfekt i mine øyne. Det jeg kommer mest sannsynlig til å gjøre på reiser er å sette den på lås og bruke teip eller noe for å holde den på plass. Skulle ønske at det ikke var nødvendig, men verdensende er det heller ikke.

Den har i hvert fall erstattet Lush Ultra bland, kosistensen til denne er ikke så fet og dermed litt mer behagelig å bruke enn Ultra Bland og i tillegg trenger du ikke noe annet enn fingrene.

Jeg husker ikke helt prisen på den (tror det var 150,- ?), men den kan i hvert fall kjøpes hvor de selger MAC. I Norge kan du finne MAC i Oslo, Bergen og Stavanger som jeg vet om.

REVIEW: MAC VIVA GLAM - LADY GAGA & CINDY LAUPER

Hva er MAC viva glam?

Dette er hva som står på nettsiden til Maccosmetics.com:

"Established in 1994 to support men, women and children living with and affected by HIV/AIDS globally, VIVA GLAM I, II, III, IV, V and VI, were launched as continuous shades and have achieved tremendous success over the years. Spring 2010 sees two new VIVA GLAM shades introduced as limited life for 12 months on counter. Ladies and gentlemen, we give you the sensational Cyndi Lauper and the electric Lady Gaga!"


Med andre ord vil 100% av pengene MAC tjener på Viva Glam kampanjen gå til støtte mot HIV/AIDS. Så når du bruker pengene på disse leppestiftene vil du sitte igjen med en god samvittighet.

For ca. 4 dager siden fikk jeg kjøpt Viva Glam Gaga, og Viva Glam cyndi har jeg hatt en stund nå. Jeg elsker begge fargene, og siden begge er av formulaen lustre er det lett å jobbe med dem.Signaturene er også med, gir en litt spesiell touch :)Lustre leppestiftene til MAC gir ikke mye farge ved første strøk, men jo flere lag du legger på jo sterkere blir fargen.
Disse to leppestiftene er perfekte hvis du er litt redd for sterke farger på leppene.Viva Glam Gaga
Fra venstre: ett strøk, tre strøk, flere strøkViva Glam Cyndi
Fra venstre: ett strøk, tre strøk, flere strøk

Jeg elsker begge to fargene, det eneste som er litt minus (med Viva Glam Gaga) er at for folk med mørk hud slik som min kan fargen bli lett for lys om du legger for mye. Har du en mørkere lip liner under derimot, kan fargen bli utrolig nydelig! Det gjelder å prøve og feile, finn ut hva som passer best for deg ;)
Viva Glam Cyndi vil jeg tørre å påstå passer alle uannsett hvor mørk eller lys du er, og er en absolutt nydelig rød farge.

Jeg vil virkelig anbefale disse to leppestiftene, nydelige farger der pengene går til en god sak ^^

Har du prøvd en av disse leppestiftene?

SIGMA MAKEUP PROFESSIONAL KIT REVIEW

Her kommer enn full omtale av Kostene fra Sigma fra det første kittet som de selger: Sigma professional brushes complete kit.
Jeg startet med å skrive en og en omtale for hver kost, men har i ettetid lagt merke til at det er bedre å ha alle samlet under ett innlegg.

SIGMA MAKEUP PROFESSIONAL BRUSHES

ss150: Dette er en stor og myk kost, større enn en blush-kost. Jeg bruker denne kosten hovedsaklig til pudder for ansiktet. Jeg bruker den sammen med ID pudderet, når jeg vil ha et lettere dryss enn det kabukien gir.
Helt ok kost, men ikke den mest nødvendige for meg i hvert fall.

ss190: En av to flytende foundation koster Sigma tilbyr i dette kittet. Denne er myke mykere enn de 2 som er til samme bruk fra TheBodyShop og coastal Scents, som er et stort pluss i min bok. Pågrunn av at den er så myk slipper jeg slike striper som disse kostene kan etterlate etter påføring. Etter å ha påført foundation i hele ansiktet pleier jeg å buffe produktet inn sirkel bevegelser ved å presse toppen av kosten.ss187: Dette er den andre kosten som også kan brukes til foundation. Den er kjent for å brukes til å få the flawless face.
Jeg har lagt merke til jeg trenger mye mindre foundation og får en litt mer naturlig glød ved å bruke denne kosten. Derfor foretrekker jeg å bruke denne til litt mer hverdags foundation hvis jeg skal bruke flytende foundation.
Påføring: Ta litt foundation på hånden, få produktet over til kosten. Begynn å "dotte" ansiktet før du så buffer det inn med sirkelbevegelser.ss168: Dette er en skrå kost og en av mine favoritter. Siden den er skrå en den godt egnet til bruk av highlighting og skyggelegging (facecontouring).Su følger bare den skrå formen slik at du påfører produktet presis der du vil ha det.
I tillegg til dette liker jeg å bruke den til blush. Bare være obs på at du spot clean/vasker kosten, for her varierer du fra mørk til farget til lys, Dette kan lett føre til rot i ansiktet og ikke noe fint resultat.
ss194: Concealer kost.... helt ærlig så vet jeg ikke hva jeg skal si om kosten. Den er god som concealer kost, ikke noe gale med det. Men jeg foretrekker å bruke fingrene til concealer. Hvis du derimot skal bruke sminke på andre enn deg selv, vil denne kosten være absolutt verdt. Eneste er at denne kosten er liten, og derfor vil være best til bruk av å dekke kviser og andre slike småting. Men når det komme til de mørke sirklene under øyene er denne litt for liten etter min mening.
ss275: Med en gang jeg så denne kosten og kjente hvor myk den var, ble jeg helt forelsket. Denne er fantastisk til bruk av øyenskygge for å lage den ytre V'en, spesielt hvis du er nybegynner eller har hastverk. Den tar ikke til seg så alt for mye produkt og kan lett bygges opp for en sterkere farge.
ss266: Før jeg fikk kittet var dette en av kostene jeg gledet meg mest til. Men selve kosten var litt tykkere enn det jeg hadde sett for meg. Jeg liker godt å bruke disse type skrå koster til gel/fluid/cream liners.Men for meg er kosten litt for tykk til det. Da foretrekker jeg heller å bruke den som kom i et kit fra coastal scents.
Men hvis du er en av dem som bruker pudder for å fylle inn brynene funker denne helt fint.ss252: Denne kosten er super til krem produkter for øyene. Du kan bruke denne til å påføre øyenskygge primer, paintpots, nyx jumbo pencils og alt som har en litt kremet konsistens. Det er i hvert fall det jeg foretrekker å bruke den til, egentlig så foretrekker jeg fingrene til dette også, men det kan lett bli rot med en gang du kommer til utenfor øyelokket med produktet. Denne kosten er derfor ganske grei å ha.
ss219: Denne kosten er ganske spiss og liten, derfor også kalt for Pencil Brush. Den er ypperlig for presis påføring av øyenskygge under våtkanten og til den ytre V'en. I motsetning til ss275 så trekker denne til seg ganske mye produkt, så hvis du bruker denne til den ytre V'en må du huske å bruke en lettere hånd når du påfører produktet.
Ellers er denne kosten også veldig bra for å duse ut eyelinere for å få en skikkelig smokey eye effekt.

                                             ss224: Les om denne kosten ved å klikke her..ss209: En annen eyeliner kost. Jeg er ikke så stor fan av å bruke slik typer koster til eyelinere. I hvert fall ikke så langt, så for meg er denne kosten ikke så nødvendig.
Men til sin funksjon så fungerer den som den skal, så det er ikke noe problem med kosten, er bare ikke jeg som liker å bruke slike koster.
Det er også en grunn til at jeg ikke liker så godt diplinere..


                        
                                               ss239: Les om denne kosten ved å klikke her...Dette kittet kan du kjøpe på Sigmamakeup.com
Du kan kjøpe den med og uten brushroll.
Skal du kjøpe den med
koster settet $89 og uten brushroll koster den $69.
Du kan også få kjøpte et sett som inneholder kun kostene til
øynene og et sett til kun ansiktet.
Du kan ikke kjøpe alle kostene hver for seg, men noen kan du ved å klikke deg inn på
individual brushes.
Ellers kan du få kjøpt en og en kost hos
allcosmeticswholesale.com
(du kan også få tak i en og en kost fra premium kittet på ACWS)

BEAUTY REVIEW: URBAN DECAY PRIMER POTION


Først må jeg bare si at en primer/base til bruk av øyenskygger er et must have.
Det finnes en del forskjellige baser/primere ute på markedet og urban decayprimer potion er en av dem.
Før jeg kjøpte denne hadde jeg allerede hørt ganske mye om den fra før av via youtube og diverse blogger. Den jeg har er den originale, men du kan også få denne i fargen "sin" som etter det jeg har hørt gir mer glød til øyenskyggen.
Fargen er en lys brun/beige farge, men når den påføres vil den ikke gi noe farge.

Jeg absolut elsker denne primeren, konsistensen er ikke for tykk eller tynn, og den holder virkelig på øyenskyggen dagen ut. Det jeg absolutt hater med øyenskygger er når det etter en liten stund samles opp til en strek i globallinjen, det er ikke fint i det hele tatt. Denne primeren vil hindre dette fra å skje.
Når jeg har brukt denne primeren har øyenskyggen holdt seg på fra klokken 6 om morgenen når den påføres til klokken 23 om kvelden etter jobb og skal vaske det vekk.
Ikke minst har det et søtt utseende synes nå jeg.

Før jeg kjøpte den hadde jeg hørt at den vil også forsterke fargen til øyenskyggen.
Min mening er at den ikke forsterker fargen utrolig, men du vil ikke trenge å påføre så mange lag med øyenskygge som du måtte ha gjort uten for at fargen skal synes.
Hvis du virkelig vil at fargen skal vises på et sterkt nivå ville jeg brukt en farget base mellom primer og øyenskygge. Her gjelder det også å ha i bakhodet hvor pigmentert øyenskyggen er fra starten av.

Det jeg ikke liker med denne er at det raskt vil føles ut som om du har godt tom for den, og det er her pakningen ikke kommer til noen god nytte. Pågrunn av formen vil at samles opp på siden og du må da begynne å skjære den opp for å få ut alt av produkt, og du vil raskt se hvor mye du egentlig har igjen.

Jeg kjøpte min mens jeg var i London til £11, men jeg har sett at du kan få tak i den på hqhair.com til samme pris ellers vil nok ebay også ha den.

Dette er et absolutt must-have-produkt og anbefaler den til alle!

SIGMA MAKEUP REVIEW: SS224På tide å fortsette å fortelle litt om Sigma Kostene.
Denne gangen blir det sigma ss224, som kan sammenlignes med MAC 224.
Jeg absolutt elsker MAC 224 kosten, en av de beste kostene å bruke til å duse ut øyenskyggen!

ss224 er litt mer flatere på toppen enn det MAC 224 er, noe som jeg synes gjør Sigma sin kost et lite hakk bedre enn MAC sin. Jeg liker å bruke denne kosten mest til å duse ut skyggen enn å legge på farger. Hvis jeg da skal bruke den til å legge på farger er det når jeg skal legge farger i eller over globallinjen. I motsetning til ss239 som brukes kun til å legger farger på øyelokket, brukes denne til det motsatte.

Prisene til disse 2 kostene er derimot helt forskjellige fra hverandre.
MAC 224 koster  $28 (er sikkert dyrere i Norge) maccosmetics.com shipper ikke til Norge
Sigma ss224 koster $9
Det er uten tvil at jeg ville kjøpt Sigma sin for den prisen og for helt lik kvalitet om ikke litt bedre!

PRODUCT REVIEW: IQQU BEAUTY ACNE SERUM

Som noen av dere sikkert husker fikk jeg for en god stund tilbake 2 kremer i posten fra IQQU beauty som er fra Michelle Phan sin kolleksjon

Jeg har nå fått testet IQQU acne serum ganske lenge og har tenkt å dele med dere hva jeg synes om produktet.

Acne Serum


Det som selv står på siden til IQQU om dette produktet er følgende:

A concentrated treatment that is designed to treat acne and redness.
Non-Comedogenic. No Fragrance. Paraben Free

This product is for you if...

You want to hydrate your skin
You want effective action to reduce acne
You want a skin detoxifying spot treatment
You want to brighten your skin while treating your acne
You want to sooth and renew your skin
You want to provide your skin with antioxidants without irritation
You want enzymatic complex to control oily skin

Når det gjelder det første punktet så funket det ikke på meg i det hele tatt. Jeg har tørr hud og merket ingen forskjell da jeg tok på kremen sånn sett. Men det var ikke det jeg forventet fra produktet uannsett, jeg kjøpte det pågrunn av at det skal hjelpe mot kviser.
Dette produktet er ikke noen mirakel kur mot kviser, på den måten at etter du har brukt det får du aldri kviser igjen. Men produktet hjalp virkelig å forhindre mer kviser. Da jeg begynte å bruke kremen hadde jeg et par, og de forsvant raskere enn det kviser på meg ellers gjør.
Kremen har også en litt rar lukt, vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive den, lukten var ikke akkurat vond, men heller ikke god. Heldigvis var ikke lukten ikke noe sterk, og så fort jeg smørte kremen på ansiktet forsvant lukten.
Siden jeg begynte med kremen har jeg ikke hatt så veldig mange kviser, har fått noen, men det er laangt mindre enn den mengden jeg pleide å få. Som jeg nevnte er ikke dette noen mirakel kur, men den funker på meg!

Etter hvert begynte å jeg å blande inn denne kremen med fuktighetskremen og føler at på den måten sparer jeg mer av kremen, men får like stor nytte av den.

Jeg har hørt at noen har hatt problemer med pumpen når de skal bruke den, det har da ikke jeg hatt. Var litt bekymret for at det skulle skje, men det gjorde det da ikke.

Produktet kan kjøpes her, og de har nå senket prisen til $25

SIGMA MAKEUP REVIEW: SS239

Kanskje det er på tide å fortelle litt om hva jeg synes om Sigma kostene.
Jeg kommer ikke til å ta for meg alle kostene i ett innlegg, men heller ta en og en, så slipper det å bli så sinnsykt mye å lese. I tillegg så har jeg ikke brukt alle kostene like mye helt enda, og jeg føler det er bedre å gi en review etter å ha brukt de en viss del ganger.
Men en ting jeg kan si om alle kostene nå er at de er sinnsykt myke, noe jeg synes er helt fabelaktig!


Når det gjelder denne kosten har jeg 2 andre som er veldig like i form: en fra coastal scents og en fra nyx.
Om jeg sammenligner denne med de 2 kan jeg si at den er mykere enn den fra coastal scents, men stivere enn den fra nyx. Det at den er mykere enn coastal scents sin synes jeg er bare positivt, for den stive kosten er ikke noe behagelig mot øyelokket. Hvorvidt det er mer positivt at den er stivere enn nyx er vanskelig å si, her vil jeg si at jeg liker følsomheten til begge kostene ganske godt. (Btw. det at den er stivere vil ikke si at ss239 er stiv, bare at nyx sin er utrolig myk).

Om vi derimot skal snakke om hvordan påføringen av øyenskygger er ss239 en klar vinner!
Den tar opp perfekt mengde skygge på kosten, ikke for mye og ikke for lite, og den påføres jevnt over hele øyelokket.
Denne kosten er så pass stor og flat at den passer best som en kost for påføring av hele øyelokket og ikke som en kost til å blende vekk sterke linjer i plasser slik som global linjen. Den kan derimot  fungere greit å blende overgangen til 2 farger på selve øyelokket.

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

4, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits