FIRST IMPRESSIONS: UD NAKED2

Tenkte jeg kunne dele mine first impressions tanker rundt Urban Decay Naked 2 paletten.Det første en legger merke til er at den kommer med en liten lipgloss fremfor en mini primer potion. For meg funker det helt perfekt, for det begynner raskt å samle seg mange mini primere i skuffen. For en som aldri har kjøpt en palett fra Urban Decay hadde det nok vært best med en mini primer. But I like it anyways.

Det neste man legger merke til er selve etuiet. Har ikke det samme myke stoffet som den første naked paletten. Personlig liker jeg det mye bedre. Den andre så kanskje mye bedre ut først, men den samler så raskt (og veldig synlig) støv.
Den første paletten har også en magnet-åpne-lukke-funksjon. Har aldri hatt noe problemer med den, men for de som har hatt det er definitivt denne mye tryggere der. Naked2 har en tydelig klikk funksjon som gjør at den ikke åpnes like raskt som magnet funksjonen.Med paletten kommer også en dobbelsidig kost. Det gjør det også nå med den originale paletten, men da jeg kjøpte den kom det med en eyeliner med svart på den ene siden og brun på den andre. Det går fint med kosten og jeg gleder meg til å prøve den. Men når jeg reiser rundt kommer jeg til å bytte ut kosten med eyelineren, funker bedre for meg. Det jeg ellsker med eyelineren er nettopp det at det er en blyant med brun på den ene siden og svart på den andre, perfection!

Når det gjelder øyenskyggene var det mange som sa at den hadde mange flere matte øyenskygger, men den kommer kun med 3 matte i stedet for 2 matte skygger. Jeg hadde håpet på mer, men det funker.
Den lyse matte vil funke til hverdags-highlight når det ikke skjer så alt for mye shimmer on the eyes. Vil også funke fint ellers på øyelokket.
Den nye obvious fargen er matt svart, me LOVE! Det var noe av det første jeg reagerte på med den originale naked paletten. Det som er greia for meg med paletter er å kunne reise med den uten å måtte bringe så mye mer annet. Nå slipper jeg å dra med en matt svart i hvert fall.
Den siste matte fargen er perfekt for meg til en all over eye colour. Jeg liker å bruke en lys brun matt farge på hele øyelokket før jeg begynner med selve øyesminken, for blending purposes.
Ellers i denne paletten er det betydelig mindre glitter øyenskygger, noe jeg liker bedre ved første inntrykk i hvert fall.
Skyggene er også mer cool toned, som vil si at det er mindre røde undertoner i skyggene.


Random swatches: Blackout, snakebite og Foxy

3 andre ting jeg kan nevne nå på slutten som for meg personlig ikke har noen stor betydning er .. følgende...
Det ene er et mye større speil for de som liker det. Det andre gjelder det å bøye flippen bakover, if you know what I mean. Det er mange som har kommentert på det med at Naked2 har en litt vanskeligere pakning. I see what they mean. Har ikke testet å bøye den helt bak, nettopp fordi jeg er redd den skal brekke av.. og siden det ikke er viktig for meg tok jeg ikke sjangsen.
Den siste er at Naked2 etuiet også gjør at paletten er litt tyngre enn den første paletten.

Om jeg per i dag skulle ha valgt kun én av palettene hadde det vært den siste paletten, nå har jeg ikke testet skyggene helt ut.. men slik jeg ser fargene er det akkurat det jeg kunne tenkt meg i en nøytral palett.

Grunnen til at jeg kaller det for first impressions er fordi jeg har ikke fått testet skyggene helt ut.
Hvis du vil lese en mer in debt review av paletten og skyggene anbefaler jeg dere å ta turen innom temptalia her. Har du lyst til å se sammenligning av skyggene fra naked 1 og 2 klikk her.

6 kommentarer

Holmeslet.

20.02.2012 kl.16:19

Åh, jeg ønsker meg den såååå mye! Men den var enda ikke gått ned i pris noe siden forje gang jeg var i england... noe som er kjipt.. får bare vente... :p

Makki - Kosmetikk

20.02.2012 kl.23:31

Holmeslet.: Naked 2 er nettopp lansert så den går nok ikke ned i pris med det første nei :-)

Renate

22.02.2012 kl.20:07

Har veldig lyst på denne paletten! Den første har litt for varme øyenskygger for min smak, så denne virker som midt i blinken ;)

Makki - Kosmetikk

23.02.2012 kl.00:14

Renate: Da tror jeg du kommer til å bli fort glad i denne paletten :-D

Monica

25.02.2012 kl.09:47

Har denne ventende på meg, så den blir min om en liten stund. Hurra for det ;) Den ser så fin ut!

Makki - Kosmetikk

26.02.2012 kl.16:46

Monica: Så kjekt! Den er kjempe fin :-D

Evelina

31.08.2013 kl.22:20

Det ser riktigt fint ut :)

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

4, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits