BEAUTY REVIEW: SHU UEMURA EYELASH CURLER

Nå tenkte jeg å skrive om den høyt elskede vippetangen blant de fleste kosmetikk elskere, nemlig vippetangen fra Shu Uemura.Denne vippetangen er ikke lett å få kjøpt, eneste plassen jeg vet om på nett er ebay (eller amazon). Selv kjøpte jeg min i London.

Jeg har gledet meg en stund til å endelig få teste denne vippetangen ettersom jeg har hørt bare skryt om den. Derfor hadde jeg også store forventninger.

Jeg er ikke skuffet over vippetangen, men jeg synes deffinitivt at den er skrytt opp til skyene litt-sånn-alt-for-mye, i hvert fall for min egen del.
De eneste vippetangene jeg har prøvd før er de som kan kategoriserer som "drugstore" vippetang. Den ene er fra h&m og den andre er fra John Lewis (London).
Når jeg testet denne vippetangen så jeg på 3 ting:

- Hvordan krøll vippene fikk.
- Satt huden seg lett fast i tangen.
- Holdebarheten etter å ha brukt vippetangen.

Jeg er veldig fornøyd med det jeg så etter, vippene fikk en naturlig krøll og holdt seg slik ganske så lenge. Hvis jeg skulle kun sammenlignet denne med den jeg kjøpte fra h&m hadde jeg nok også skrytt denne opp til himmelen, for den bommet noe stort på alle disse 3 punktene. Av den fikk jeg vipper som ble formet som en "v", eller den fikk i hvert fall en spiss hakk slik at det så ut som om vippene gikk rett opp. Huden rundt øynene satt seg nesten alltid fast i vippetangen og i tillegg så varte v-vippene i sånn kun en halv-time.
Men så har jeg også den fra John Lewis, og for meg gjør de nesten samme gode jobb. Det er kun 2 ting jeg ville hakket ned på når det gjelder JL-tangen. Det ene er at holdbarheten ikke er like god som Shu Uemura, men deffinitiv 10 ganger bedre enn H&M sin. Det andre er at refillsene til JL er mye svakere en SU i tillegg til at de er flate (noe jeg helst vil unngå). SU har litt mer rundere kanter, noe som deffinitivt trekker opp.

Alt-i-alt utfører vippetangen fra Shu Uemura en kjempe bra vippetang-jobb, og er nok den beste av de 3 jeg har prøvd. På den måten er jeg ikke skuffet, men kanskje litt mer forvirret. Jeg forventet nok at den skulle gi noe ala. "det lille ekstra", vet ikke hva det skulle vært, men med så mye skryt forventet jeg noe som skulle virkelig overraske meg.

Kommer jeg til å kjøpe dette produktet på nytt? hmm, jeg er litt usikker. Jeg tror at jeg kommer til å først prøve andre vippetanger som er billigere og har ganske godt rykte (har blant annet hørt mye bra om vippetangen fra elf?), og om de er like crappy som h&m sin så går jeg nok tilbake til Shu Uemura.

Jeg vil deffinitivt anbefale denne vippetangen videre til de med vipper som er vonde å jobbe med, vipper som går rett ned eller vipper som ikke vil holde på krøllen.

Hva er dine erfaringer med vippetanger?

2 kommentarer

kuraikyo

14.jan.2011 kl.19:46

jeg skjønner ikke hva som skal være så spes med denne egt. jeg bruker selv bare en vippebøyer fra HM elns. helt enkel, simpel. men virker jo som du likern også!! selv om jeg er greit fornøyd med hm.. skulle da tro at vippetang er vippetang, men tydeligvis ikke. bra med denne reviewen!!
Jeg liker den fra the body shop :) Men så skal det sies at det er kun den, og den fra h&m (jeg tror den er derfra, mamma sin) jeg har prøvd. Jeg liker faktisk den fra hm også jeg, men den jeg har er ikke helt ny, og har prøvd andre nyere fra hm som suger:)

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

1, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits