PAKKE FRA COASTAL SCENTS

Jeeeij, endelig fikk jeg hentet pakkene som ventet på meg på postkontoret! Er en stund siden jeg har bestilt noe fra Coastal Scents, men i romjulstiden hadde noe salg på diverse paletter og da måtte jeg ty til. Der kjøpte jeg forever natural palette og smokey palette:

forever natural kommer med magnetiske pans som du fyller i selv. Det jeg syntes var litt spennende med disse skyggene var at selve pan'sen (?) var magnetisk, ikke at de hadde klistret en magnet på slik som du finner hos bl.a. mac.

edit! Jeg testet disse i MAC paletten min, men der var de ikke like magnetiske, så det er noe med disse pans'ene og CS paletten. Ikke vet jeg hva.. men noe er det der :p

Jeg satt sammen paletten på samme måte coastal scents har gjort, men du kan jo selvfølgelig gjøre slik du selv vil.
Denne paletten inneholder mange nøytrale og naturlige øyenskygger som er fine til hverdagen.
Og jeg må si, Coastal Scents burde investere i å ha finere bilder av palettene sine på nettsiden. For fargene er så mye mer finere i virkeligheten. Jeg håper bare de er like fine på som i pans :-)

I tillegg til forever natural palette kjøpte jeg også 36 smokey eye palette.
Ååh så mange fine farger den har :D

En ting jeg reagerte på var størrelsen på paletten. Fra nettsiden fikk jeg inntrykket av at paletten var mye større, tenkte meg noe i størrelsen av 88 paletten ± der en plass....

men den gang ei:


Nederst: 88 warm palette Midten: 36 smokey palette Øverst: forever natural palette

Som dere ser på bildet er de ganske små i forholde til en 88 palett.
For meg så gjør det absolutt ingenting at den er så pass liten. Gjør den egentlig bare mye mer praktisk å ta med seg, i tillegg kommer jeg aldri til å bruke opp alle øyenskyggene, så da er det like så greit at den er mindre (for ikke å glemme at palettene er så sinnsykt billige fra før av at størrelsen ikke betyr alt for mye). Ble bare litt overrasket når jeg så den lille paletten i den store boksen.

Jeg kjøpte også en del koster fra coastal scents, men de er vasket og holder nå på å tørke. Derfor ble det ingen bilder av dem.

Du kan kjøpe forever natural palette til $21.95 og 36 smokey palette $22.95

4 kommentarer

kuraikyo

11.jan.2011 kl.20:18

de har mye fint der. men har hørt at de har klin like på ebay som er mye billigere o_o + dritbillig frakt/evt ingen!

Tone

11.jan.2011 kl.20:21

Åååååh, jeg er så misunnelig på Smokey Paletten at jeg holder på å døøøøø! Jeg MÅ ha den, og det snart. Jeg bare MÅ.

Tone

11.jan.2011 kl.20:26

(Og forresten antar jeg at det er skrivefeil der du skriver at "....Smokey eye palette kommer med magnetiske pans som du fyller i selv......", du mente egentlig Forever Natural, slik som bildet viser? Ikke for å pirke altså, bare for å redde andre fra å måtte lese setningen fem ganger slik som jeg gjorde før jeg endelig kobla :p)

Makki - Kosmetikk

11.jan.2011 kl.22:32

Kuraiyko: Jeg har hørt det jeg også, spesielt når det gjelder de 88 paletten :-) Jeg har egentlig bare ikke giddet å søke på ebay når det gjelder de palettene.. og på CS er alt litt mer oversiktlig og på en plass, derfor har jeg egentlig bare likt å holde meg til dem.

Tone: hahaha! Bare godt du sier i fra :D Skal fikse på det med en gang :D

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

1, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits