BEAUTY REVIEW: TOO FACED SHADOW INSURANCE

Jeg har tidligere skrevet om Urban Decay Primer Potion som du kan lese her.

Jeg har lenge hatt denne primeren fra too faced, har bare aldri skrevet noe om den, men nå kommer det.

Som dere ser, i motsetning til Urban Decay, kommer denne primeren i en praktisk tube. På denne måten er det mye lettere å få ut produkt uten å måtte depotte.

Påføring av primer: Du trenger kun størrelsen til den minste erten for hver påføring. Bittelitt går en lang vei. Og som dere ser fra bilde blendes den inn med huden uten å gi noe farge fra seg.

Påføring og blending av skygge: Jeg har lest en del plasser der noen mener at det er lettere å blende skyggene ved bruk av TFSI, mens andre mener det er lettere ved bruk av UDPP. For meg la jeg ikke merke til noen forskjell akkurat det. Jeg la heller ikke merke til forskjell på intensiteten til skyggen ved bruk av disse primerene (TFSI/UDPP), begge fikk frem fargen i skyggen bedre enn om den var alene.

Holdbarhet av skygge: Det er her jeg mener at TFSI ikke levde helt opp til UDPP. UDPP kunne holde skyggen på plass nesten en hel dag, det eneste som hadde skjedd i løpet av den dagen var at intensiteten til skyggen hadde falnet litt i løpet av dagen. Men med TFSI hadde skyggen begynt å stripe seg i løpet av ettermiddagen. Det at den holder ut en gjennomsnittlig dag er jo ganske så greit, men når jeg vet at UDPP holder skyggen på plass mye lengre foretrekker jeg heller den.
Jeg tror at grunnen til stripingen kan være fordi jeg har fete/oljete (?) øyelokk, og utifra konsistensen på kremen føltes det ut som om det kunne være grunnen. Men merk at jeg ikke er 100% sikker på det.. hva er dine erfaringer rundt akkurat det?

Noe annet jeg vil også nevne om denne primeren er at hvis du ikke bruker den på et jevnt basis vil basen begynne å skille seg. Slik at når du da skal skvise ut litt produkt vil ikke basen være det første som kommer ut.

Oppsummert vil jeg si at TFSI er en helt grei primer, men ikke noe for meg og kanskje ikke noe for de med fete/oljete (?) øyelokk.

Too faced shadow insurance kan du kjøpe på beauty bay til 83 kr for en enkel pakke eller 158 kr for dobbel pakke.

edit: fikk nettopp en mail fra beautybay hvor du kan få 10% rabatt hvis du skriver inn "NEWYOU10"

5 kommentarer

Renate

05.jan.2011 kl.22:55

Så bra at du skrev om denne! Har lenge tenkt på den, selv om jeg ikke ser noen grunn til å bytte fra UDPP. Har også oljete øyenlokk, hører det er flere som sier at UDPP passer bedre da.

Heidi Øksendal

05.jan.2011 kl.23:57

Jeg liker denne veldig godt, men skjønner hva du mener. Jeg velger også Urban Decay hvis jeg skal være ute i 10 timer og sminka MÅ holde :)

Makki - Kosmetikk

06.jan.2011 kl.02:17

Renate: Da er jeg ikke alene om det nei. Hvis du er fornøyd med UDPP vil jeg anbefale deg å bare holde deg til den hvis du har oljete øyenlokk, eller det er i hvert fall ikke noe hastverk med å få kjøpt TFSI ;-)

Heidi: mhm! Jeg liker den også ganske godt, men holdbarheten er viktig for meg og trekker derfor ned, spesielt når jeg vet at UDPP holder skyggen mye lengre :D

Monica

09.jan.2011 kl.00:31

Jeg har vurdert å teste denne, men siden jeg er såååå fornøyd med UDPP så har det ikke blitt. Ble ikke mer fristet nå heller i grunn. :P

Makki - Kosmetikk

09.jan.2011 kl.17:34

Monica: Er en fornøyd med UDPP ser jeg heller egentlig ingen grunn til å kjøpe too faced sin ;-)

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

1, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits