ÅRETS FAVORITTER 2010

haha, snakk om å kunne holde sine løfter (A)
Men i mitt forsvar startet 1. nyttårsdag kl. 17.00 ettersom øynene mine våget ikke å åpne seg før da. På den måten har det jo ikke helt enda gått 24 timer (A)

jaujau, her kommer i hvert fall favoritter for året 2010! :D


Jeg måtte ta med Too faced natural eye kit som favoritter! Jeg har blitt helt forelsket i fargen sexpresso fra det kittet, både til øyenbryn og til globallinjen. I tillegg er jeg stor favoritt av de matte fargene som er med i kittet, samtidig som det finnes mange fine shimmrende øyenskygger som gir en fin naturlig hverdagslook.


Benefit Powderflage er en must hver gang jeg tar i bruk en undereyeconcealer, jeg elsker resultatet den gir.


Denne var en favoritt ifjor og beholder fortsatt sin plass. Den fjerner absolutt alt rundt øynene. Det jeg liker å gjøre er å dyppe en q-tip og fjerne eyeliner og maskara rester som ikke ble fjernet ved bruk av sminkeserviett/Mac cleanse off oil.


Denne erstattet lett Lush Ultra Bland som var fjorårets favoritt. Var mye lettere å jobbe med samtidig slapp jeg geasy fingre.


MSF natural er en storfavoritt og er det pudderet jeg bruker til hverdags om jeg vil gjøre noe med ansiktet.
Den har en medium dekkevne og blir ikke for mye for hverdagen. Jeg liker fortsatt ID pudderet, men av en eller annen grunn strekker jeg meg oftere mot dette. Derfor ble det naturlig nok denne med i favorittene, men jeg er fortsatt glad i ID pudderet.


For en stund siden kom det ut omtaler av disse concealerne fra glominerals (både undereye og camouflage) på en god del blogger. Av det jeg så på bilder virket concealerne ganske myke og creamy, og det var akkurat det jeg trengte. Makeupstore sin concealerwheel var alt for tykk for min tørre hud, og passet derfor i hvert fall ikke til under øynene. Mac sin studiofinish concealer var litt for tykk til under øynene og blendet ikke helt inn med huden der.
Denne derimot er akkurat perfekt i konsistens og sammen med powderflage får jeg et supert resultat.


Når det gjaldt lipgloss valgte jeg den jeg strekker meg mest mot. Det er denne fargen fra TheBodyShop som jeg fikk i en bursdagsgave fra ei venninne. Er en fin lipgloss som ikke gir alt for mye farge, men mer shimmer til leppene. Bruker den oftest om jeg skal ut en plass.


Jeg var veldig usikker på om jeg skulle ta med denne maskaraen som en favoritt.
I det siste har jeg vært mer på utsikt etter en maskara som gir mer lengde enn volum. Det med lengde var det eneste som manglet ved Maxfactor false lash effect (og Covergirl lashblast.. har ikke klart å bestemme meg for hvilken jeg liker best). Den er fortsatt en favoritt når jeg vil ha vipper med volum.
Da gikk jeg tilbake til en gammel favoritt som er L'oreal telescopic. Jeg liker godt resultatet jeg får, men er ikke helt 100% fornøyd.


Ikke noe big surprise her. Nars Taj Mahal må være min favoritt blush! Den gir den fineste gløden jeg noen gang har sett og jeg får mange komplimenter når jeg bruker denne!
Du kan lese omtalen her.


Jeg er forelsket i Blacktrack fluidline. Jeg synes det er veldig lett å ta i bruk en gelliner på øyelokket fremfor dipliner. Og blacktrack er min favoritt rett og slett for den er svart og tørker ikke ut like raskt som den jeg har fra Coastal Scents.


Det er i året 2010 at jeg oppdaget hvor fantastisk paintpots er. De kommer i så mange fine farger og om jeg skal ut en kveld kan jeg godt bruke denne alene uten primer under. Coral Crepe er en nydelig koral farge som ser fint ut alene og med øyenskygge, noe som gjorde denne til en favoritt for dette året.


Jeg ble introdusert til denne kremen via bloggen til Heidi, og angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte denne. I disse vintertider er dette en hånd-livredder. Hendene blir så fantastisk myke av denne. En must-have i vesken.


Til årets favoritter 2010 kunne jeg ikke velge kun en favoritt.
Jeg tok her med en sommerfavoritt og en vinter-/kveldsfavoritt. Sommefavoritten er Miss Dior Chérie, den gir en frisk og sommerlig duft.
Vinterduften er YSL parisienne, litt tyngre duft, noe som gjør at den passer til mørker vinterdager og sene sommerkvelder. Jeg klarer ikke helt å beskrive hvordan den lukter utenom at den lukter fantastisk ?!

Jeg vil også nevne at per i dag er fortsatt Urban Decay Primer Potion favoritt primeren til øynene, jeg glemte bare å ta bilde av den.

Hvis du vil lese om fjorårets favoritter kan du klikke her.

4 kommentarer

Mz. L.A.

02.jan.2011 kl.11:21

Den øyeskyggen helt øverst, den har jeg så lyst på! Og mac <3 jeg elsker mac!

Lipglossen fra The Body Shop var kjempe fin! :)

Renate

02.jan.2011 kl.17:45

Så mange flotte produkter! Kjempelyst å utvide NARS blushsamlingen min, Taj Mahal er absolutt på lista ;)

Monica

09.jan.2011 kl.00:34

Så mange fine favoritter. Jeg har lyst til å teste mer fra Too Faced og NARS :)

kuraikyo

09.jan.2011 kl.12:40

jeg er også utrolig glad i flere av produktene du beskriver der. ! :D

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

1, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits