MAC DISNEY VENOMOUS VILLAINS EYESHADOW REVIEW

HeiHei mine kjære lesere :D

Jeg hadde helt glemt ut at jeg lovet å skrive omtaler på noen av tingene fra Disney kolleksjonen til MAC *skamme seg*. Her kommer i hvert fall første del som er av øyenskyggene.

Jeg kjøpte kun 3 av skyggene som kom ut, 2 i veluxe pearl og en mineralize.

I denne kolleksjonen kom det ut 2 stk mineralized øyenskygger, begge så ganske fine ut. Men jeg valgte å gå for kun denne: my dark magic. Den er delt inn i 2: en mer rosa og den andre mer lilla.
Jeg har fått en ny kjærlighet for mineralized øyenskygger! Denne er helt fantastisk nydelig og er kjempe fin å bruke på mørke vinter kvelder.

Over ser du swatches av øyenskyggen(e). De i midten er påført tørre, mens ytterst har jeg påført det med fix+.
(IRL ser du mer av den rosa/lilla fargen enn det du ser på bildet, søk gjerne på google eller gå inn på temtalia.com)
Forskjellen jeg legger merke til er at skyggen blir litt mer metallisk når den er påført våt og du får frem fargen bedre (rosa/lilla fremfor svart).

Hvis jeg skal påføre disse skyggene i globalen bruker jeg dem tørre. Om jeg skal bruke dem på øyelokket bruker jeg dem sammen med fix+

Denne er LE og derfor litt vanskelig å få kjøpt, men det vil alltid være noen selgere på ebay som selger. Bare vær obs på falske selgere ;-).
Hvis du har young punk fra style black kolleksjonen kan du skippe denne, de swatcher ganske likt.


Som nevnt kjøpte jeg kun 2 av de "vanlige" øyenskyggene. Begge fargene er utrolig nydelige, og det er fullt mulig å få lignende farger i den permanente linjen hos MAC.Her har jeg swatchet skyggene. Helt til høyre har jeg swatchet den lyse lilla fargen med en hvit base. Det er ofte slik at lyse skygger ikke swatcher så godt. Hvis du er en av de som stresser med å få frem lyse farger vil jeg anbefale deg å prøve med en hvit base under ;)

Om du gikk glipp av disse øyenskyggene kan du finne dupes i den permanente linjen. Hvis jeg ikke tar helt feil så har temptalia tatt bilder og skrevet om dupes til disse ;-D

2 kommentarer

Monica

21.nov.2010 kl.01:16

Jeg har kjempelyst på My Dark Magic, men tror nok ikke jeg kommer til å orke å sloss om den på Ebay da jeg har ganske mange lilla skygger ;)

Makki - Kosmetikk

21.nov.2010 kl.11:16

Monica: aaaah, kan godt forstå deg der ;D

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits