COSMOPHARMAS DEEP PENETRATING MOISTURIZER

Da jeg først fikk denne kremen var det om sommeren, og da funket den ikke for meg. Kremen ble litt for fet slik at den lå nesten alltid som et lag utenpå huden. Hvis jeg brukte den om natten kunne den funke sånn hallveis, da fikk den litt lengre tid å synke ned i huden uten at varmen skulle ødelegge noe. Men jeg vil helst unngå en krem som er kun for natten og den fullførte liksom aldri jobben helt, samtidig som den funket hallveis... jeg klarte liksom aldri å danne en konkret mening om den. Dermed ble den lagt bort en stund og byttet mot en annen (Clean&Clear).

Men nå som høsten er her og vinteren nærmer seg begynte clean&clear-kremen å bli litt for tynn. Jeg følte at jeg måtte påføre et tykkere unødvendig lag. Så fant jeg denne kremen igjen og bestemte meg for å se om den kanskje funket i et litt kaldere klima. Den funket nå bedre enn om sommeren, og det er den jeg bruker på en daglig basis nå!
Det er nå en fet krem kommer til nytte for meg. Jeg trenger ikke lenger å vente en hel dag før jeg faktisk kan sminke meg.Jeg er blitt veldig glad i denne kremen, det eneste som trekker ned er prisen (259 kr) i forhold til størrelsen på boksen. Den er ikke akkurat studentvennlig der for å si det slik. Jeg har snart kommet til bunnen av boksen og kommer nok til å kjøpe en ny hvis jeg ikke finner en annen som kan erstatte denne til en billigere krone.

Skal jeg gi den en stjernevurdering vil den få 3/5 stjerner fra meg.

Har du tørr hud og er ute etter en krem om vinteren vil denne kanskje funke for deg.
Du kan kjøpe den her til 259 kr.

 

****

Tusen takk for utrolig mange hyggelige kommentarer alle sammen :D
Det er bare å fortsette å kommentere :)

Én kommentar

kuraikyo

16.okt.2010 kl.21:42

Har ikke hørt så mye om det merket, egentlig. Iallfall ikke prøvd det. Jeg trenger ganske mye fukt i kinnene. Men uansett så har jeg blandingshud og får blank hud ofte, men. Det er mest hvis jeg har foundation på. Men fint den fungerer alright nå da :D

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits