BEAUTY REVIEW: DIORSHOW

Denne maskaraen her hadde jeg store forventninger til, men er lenge siden jeg kan huske å ha blitt så pass skuffet over en maskara.

Det første jeg ble overrasket over var fargen. Første gang jeg åpnet den fikk jeg nesten litt panikk, trodde jeg hadde klart å kjøpe den i brun i stedet for svart. Men nope, hadde kjøpt rett farge. Da gikk jeg til et rom med enda sterkere lys, der fant jeg ut at den ikke var brun, men mer en grå-svart farge. Den var så pass grå-svart at den så liksom aldri svart ut uannsett lys. For meg som har så pass mørke vipper fra før av, trenger jeg det mørkeste av mørke.

Det andre som overrasket meg var konsistensen, den hadde en utrolig(!) tørr/tykk konsistens/formula.
Vanligvis for meg liker jeg maskaraene når de har fått litt tykkere konsistens enn da jeg først åpnet den (sånn etter 1-2 uker). Men akkurat denne skulle jeg nesten trodd hadde vært åpnet og glemt i 4 måneder eller noe.
Den var ikke umulig å påføre, for noe fikk jeg jo på vippene. Men den jobben skulle jammen meg ikke være lett.

Til slutt ble jeg jo selvfølgelig skuffet over resultatet.
Jeg ble til og med spurt en gang om jeg hadde glemt å ta på meg maskara (?!)


Resultatet etter påføring av diorshow

Nei,off, dette var rett og slett bortkastet penger! Sånn sett er jeg glad for å ha kjøpt den i England, fikk i hvert fall spart noe. Når er det også 2 til maskaraer i denne serien, men etter dette bomkjøpet skal det nok en del til før jeg tørr å bruke penger igjen på en annen diorshow maskara. Spesielt med tanke på at kvinnen bak disken anbefalte meg denne av alle 3 "/

Den får 0 poeng fra meg!

8 kommentarer

Ingrid

15.aug.2010 kl.20:05

Tusen takk for en flott review!

Har hørt såå mye bra om denne at jeg planla å kjøpe den selv, men hvis den ikke er ordentlig svart engang dropper jeg det!

Makki - Kosmetikk

16.aug.2010 kl.15:26

Ingrid: Hadde hørt utrolig mye bra selv.. så ble utrolig skuffet :(

Ida

30.aug.2010 kl.16:52

Whaaat? Eg like den kjempe godt, diorshow, blackout vel og merke, og har hatt den mange ganger:)

Makki - Kosmetikk

02.sep.2010 kl.23:03

Ida: hmm.. den eg prøvde va jo den originale, di andre e litt mer nyere versjoner.. kanskje d e d, I don't know... men får se i framtiden om eg teste di andre ;)

katrine

25.sep.2010 kl.21:16

jeg har prøvd denog er hverfall ikke skuffet, funka drit bra på meg. det gjør de andre i serien, diorshow extase er blitt ny favoitt. :)

Makki - Kosmetikk

30.sep.2010 kl.23:16

katrine: Så bra at den funket for deg :D

Har hørt en del i det siste at extase er utrolig bra.. for se om jeg kanskje konverterer til slutt ;P

Camelia

03.okt.2010 kl.14:16

Har akkuratt samme erfaring med denne som deg, den er rett og slett elendig! Men du burde prøve diorshow iconic (med gummibørste) Den er kjempegod:)

Makki - Kosmetikk

08.okt.2010 kl.23:06

Camelia: kanskje det er bare den (originale) som er så dårlig? Har også lest masse om at det er mange som er misfornøyd med denne, men er mer imponert over extase og/eller iconic :)

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits