NYX JUMBO EYESHADOW PENCILSNYX jumbo eyeshadow pencils er så utrolig kjekke å ha.
For det første er disse super billige, ta turen innom ebay og du vil finne mange selgere som har tilbud hvor du kan selv velge hvilke 3/6/10/12 farger du vil kjøpe til de forskjellige prisene.

Disse er utrolig gode å bruke som fargebase under øyenskygger. De vil virkelig bringe frem fargen(e) i skyggen(e).
Hvis du ikke har råd til f.eks. paint pots fra MAC er disse like greie å ha. Det eneste minuset er at disse vil stripe seg om du ikke bruker en primer under. Litt dumt og unødvendig er det, men siden de er så pass billige betyr det ikke så mye.

De får minus et halvt poeng pågrunn av dårlig hold uten primer.


Til dere lesere, foretrekker dere med eller uten stjerne-vurderinger på produktene jeg skriver om?

6 kommentarer

Ariane Nyberg

19.jul.2010 kl.14:39

Med :D

Tone

19.jul.2010 kl.15:56

Med stjerner, absolutt! Og når det gjelder selve produktet.... Mine striper seg MED UDPP også, de... Så jeg har ikke blitt helt venn med dem enda, men jeg skal gi dem en sjanse til!

Ida - The Trio

19.jul.2010 kl.22:42

sv: takk! :) Da jeg farget det sånn var det egentlig ikke såå mørkt jeg skulle ha det, så jeg var ikke akkurat så fornøyd med resultatet, men det var nok bare uvant... så kanskje jeg gir fargen en sjanse til i fremtiden :)

Makki - Kosmetikk

20.jul.2010 kl.00:16

Tone: hmm.. rart "/ kanskje litt for mye av jumbo pencil'ene?!.. for meg så pleide det å stripe seg om jeg brukte litt for mye av dem.. blir liksom litt for kremete for primeren... ?!

05.aug.2010 kl.14:17

Kan du si en god primer til øyet? og en til resten av fjeset?!

Makki - Kosmetikk

05.aug.2010 kl.16:01

Anonym: Min favoritt per i dag er Urban decay eyeshadow primer potion som du kan få kjøpt på beautybay.com :)

Når det gjelder faceprimere har jeg enda ikke funnet en jeg er helt fornøyd med, men hvis jeg skulle valgt en ut av de jeg har prøvd ville jeg valgt benefit that gal face primer ;-) Den kan kjøpes på nettsiden til benefit (benefit.co.uk/benefit.com.. husker ikke helt hvilken det var).. eller så kan du prøve å være heldig å se om de selger den på cheapsmells.com eller allcosmeticswholesale.com ;)

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits