REVIEW: MAC MARINE LIFEMarine Life var den stor hit'en til årets sommer kolleksjon fra MAC, det produktet de fleste stresser med å få tak i.

Da jeg leste om denne kolleksjonen ville jeg faktisk ikke kjøpe dette produktet, men etter hvert som jeg leste og hørte mer om produktet fra andre fikk jeg åpnet øynene for den igjen.

Grunnen til at jeg ikke ville kjøpe dette produktet  var faktisk pågrunn av all glitteret. Jeg liker highlightere, men ikke når det er så pass mye glitter. Når det gjelder glitteret her, så er det kun på det øverste laget. Glitteret forsvant ved første touch.

Jeg vil dele denne review'en i to deler, mest pågrun av at mine tanker om dette produktet er delt på denne måten, og det vil da kanskje bli mindre forvirrende.

Utseende:

Når jeg snakker om utseende, så sikter jeg til selve produktet, ikke pakningen.
Dette produktet har uten tvil et helt nydelig utseende med sjøhesten. For meg så er også glitteret en stor del av utseende. Så når glitteret forsvinner, føler jeg at litt av skjønnheten med produktet forsvinner. I tillegg vil hele sjøhesten forsvinne etter hvert som produktet blir brukt.

Produktet:

Når jeg først skulle bruke dette produktet var det altfor mye glitter for min del, til og med når jeg så vidt rørte produktet. Men etter hvert forsvant jo som sagt glitteret, noe som gjorde det lettere å bruke det som en highlighter.
Jeg forventet egentlig at det skulle være noe glitter gjennom hele produktet, ikke så mye som på sjøhesten, men noe i hvert fall. Som dere sikkert kan se på bildet under helt til høyre forsvant også glitteret helt, og det begynner å bli mer og mer som en blush. Siden fargen er så pass nydelig går det helt fint for meg at jeg kan bruke det om en blush, men samtidig er det litt dumt med tanke på at det egentlig skal være en highlighter.
Den lyse delen kan bli brukt som en highlighter hvis du bruker en lett hånd og jeg tror den delen er bedre som highlighter på mørkere hudtoner. For begge disse to fargene er ganske pigmenterte.
Jeg kommer i hvert fall til å bruke dette produktet som en blush etter hvert som all glitteret forsvinner.

I bunn og grunn ender jeg opp med å bruke dette produktet som en blush i stedet for en highlighter, altså jeg bruker den til noe den egentlig ikke er ment å brukes til.
Selv om dette kan være dumt anbefaler jeg fortsatt dette produktet (hvis det enda er mulig å få tak i). For det er virkelig en nydelig blush du får. Siden denne har en lysere farge og en mørkere farge vil jeg tørre å påstå at denne vil passe alle hudtoner. Det er bare å mikse og matche alt etter hvor lys eller mørk hud tone du har.

Er ikke et bomkjøp til tross for den endringen!

4 kommentarer

Shamini

22.jun.2010 kl.19:09

Jeg er helt forelska i "Marine Life", men jeg får meg ikke til å bruke min. Kanskje, dersom den kommer ut igjen senere, sånn at jeg kan kjøpe meg en backup først. Litt skrullete? Japp. ;) Den er jo en liten skatt! Alle jeg vet som har denne bruker den forresten som blush, og ikke som highlight, så du er ikke alene om det. :)

Makki - Kosmetikk

22.jun.2010 kl.19:53

Shamini: hehe, nei, kan forstå det xD Var ikke lett den første gangen selv.. utseende spiller jo en dominant rolle i dette produktet =D

Er glad for å høre at jeg ikke er alene om det. Det var på en måte litt skuffende mtp. det jeg forventet, men samtidig liker jeg fargene så utrolig godt gjør nesten ingenting at det ikke er noe glitter igjen =)

hoyesensmakeupandbeauty

22.jun.2010 kl.21:25

Jeg er blitt kjempeglad i den. Men var litt skeptisk i begynnelsen:)

Martine Kristine

22.jun.2010 kl.21:41

sv; Hehe,jaa ikke alle som har samme smak :)

jeg syntes dem var helt rå! så hehe har noen 7900 kr til overs så kan dem godt kjøpe disse til meg hehe :-D

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits