HVORDAN FINNE FOUNDATION FARGE?

Jeg er vel ikke alene når det gjelder å handle produkter på nettet?
Men noen ganger kan det være vanskelig å handle over nettet spesielt når det gjelder foundation, for da er man avhengig av å finne en foundation som passer din hudfarge.Takket være sminkeblogg ble jeg introdusert til det som heter foundation matrix.
Det er noe helt genialt som at folk skriver hvilken farge i en foundation passer til en annen.
F.eks. så er jeg en NC45 når det gjelder MAC sine foundationer. Ved å vite det kan jeg gå til fanen der det står NC45 og bare scrolle nedover til jeg kommer frem til det merket jeg er ute etter å vite hva som passer meg.
Hvis jeg er ute etter å finne ut hvilken farge jeg passer best når det gjelder Benefit hello flawless, scroller jeg ned til der det står "benefit hello flawless". Der ser jeg at under NC45 står det Hazelnut. Dermed vil det mest sannsynlig være at det er den fargen jeg passer.

Du kan også være med å hjelpe til med denne listen ved å fylle ut selv. F.eks. hvis du mener at det er en annen farge utenom det som står så kan du skrive det inn, derfor vil det også stå noen plasser flere forskjellige farger.

Jeg synes dette er helt genialt og er så glad for at jeg ble introdusert til denne siden :)

Håper dette vil hjelpe dere også!

4 kommentarer

Tina Mari

10.jun.2010 kl.21:22

digger bloggen din !

Makki - Kosmetikk

10.jun.2010 kl.21:35

Tina Mari: Tusen Takk, blir alltid glad av å høre det =)

Jade

10.jun.2010 kl.23:27

Takk for tipset :)

Marthe

14.jun.2011 kl.19:04

skjønte ikke en shait jeg...

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

2, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits