REVIEW: NARS SHEER GLOW FOUNDATION

I mai-favoritter innlegget ble jeg spurt om å skrive en omtale av Nars sheer glow foundation, og det kan jeg selvfølgelig gjøre :)Jeg bruker sheer glow foundation i fargen Macao, bittelitt mørk for meg akkurat nå (er en NC45 i Mac foundation), men ikke så alt for gale at jeg ikke kan bruke den.

Jeg er ikke fan av å bruke flytende foundation hver dag, men når jeg bruker det er det denne jeg strekker ut til.

Swatch


Først av alt vil jeg si litt om produktet i forhold til navnet: sheer glow foundation.
Sheer: Den er ikke så sheer som jeg forventer når den skal være en "sheer foundation", denne dekker ganske mye for å kunne ha ordet sheer innebygd i navnet. Men det liker jeg. Når jeg bruker en flytende foundation er det for at den skal gi mer dekke enn pudder.
Glow: Den gir absolutt litt glød til ansiktet, ikke alt for mye. Men igjen, jeg er ikke ute etter å skinne som en discokule. Den gir nok glød til hverdagen, men til kvelden kan det være litt greit å bruke litt highlighting pudder for den ekstra gløden.

Til tross for at den ikke er sheer gir den fortsatt en naturlig look, en naturlig look med akkurat passe dekke.

Jeg liker best å bruke denne med en flat foundation kost, flat kabuki kost eller en stor duo-fiber kost. Strekker meg oftest ut til en flat kabuki kost.


Denne fikk jeg av min kjære venninne Nina som kjøpte det da hun var i London. Så jeg aner ikke hva prisen for denne var der, men vet at den kan kjøpes på kissandmakeupny til $42 eller på HQhair til $44,25 (begge prisene er uten frakt).

Klikk her hvis du er usikker på hvilken farge foundation du bør bruke!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits