MAI FAVORITTER

En "oversikt" over produktene jeg har likt ekstra godt denne måneden :)Denne måneden har jeg vært på den late siden, pågrunn av eksamener orker jeg ikke å bruke så sinnsykt mye tid med sminke om morgenen.. og i tillegg har vi ikke trengt å møte opp på skolen i eksamenstiden. I tillegg så kommer varmen, da foretrekker jeg å ikke bruke så mye med produkter på ansiktet.


Mac mineralized skinfinish natural har vært det jeg strekker meg for om morgenen, den gir virkelig en fin skinfinish. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke brukte dette produktet før. Jeg bruker denne sammen med sigmakosten ss150 (sigma kostene har forresten fått nye navn).


Coral Creep paintpot er så utrolig nydelig! Elsker fargen og bruker ofte denne alene med en annen skygge i globalen. Hvis du fortsatt kan få tak i den og liker koral vil jeg anbefale deg å kjøpe den, paintpots er også veldig lett å påføre. Denne bruker jeg sammen med sigma ss252.
i tilfelle du lurte, så orket jeg ikke å vaske kostene kun for å ta bilde :p


Hvis jeg velger å påføre skygge over paintpoten er det Mac sin paradisco jeg bruker. Nydelig farge som er ganske lik paintpoten. Denne har da litt gull shimmer som gir en utrolig nydelig look til øynene.


Denne har jeg ikke brukt så utrolig mye denne måneden, men hvis jeg bruker en flytende foundation er det denne jeg bruker. Jeg inkluderte denne med mest pågrunn av at det er den herligste flytende foundation'en (?) jeg har prøvd.


De 2 siste produktene med her er UD eyelash primer potion og en lipgloss fra the body shop som jeg fikk fra venninna mi .
De fleste som har følgt denne bloggen vet at jeg elsker urban decay primer potion, og hadde derfor også lyst til å prøve denne ettersom jeg har hørt at UD er generelt ganske flinke med primere. Akkurat eyelash primeren har jeg ikke hært så mye om faktisk. But I am really liking it. Skal få prøve å få lagt ut en review av den senere en gang ;)
Lipglossen er (for meg) en herlig nude farge med litt shimmer, veldig enkel og grei on-the-go lipgloss. Fargen er i 02 om noen skulle lure ;)

Hva har vært dine favoritter for måneden Mai?

3 kommentarer

Elin

03.jun.2010 kl.23:39

Har kjempe lyst til å prøve nars sheer glow foundationen :D Kan du lage en omtale om den? :-) Hvor kjøpte du den? =D

Makki - Kosmetikk

04.jun.2010 kl.15:55

Elin: Det kan jeg nok få til ;D Akkurat denne kjøpte ei venninne til meg mens hun var i London .. men den kan kjøpes på blant annet HQhair og kissandmakeupny ;)

Elin

04.jun.2010 kl.17:19

okei, tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits