REVIEW: MAC CLEANSE OFF OILMAC cleanse off oil er en trofast venn. Det er denne jeg bruker for å fjerne sminken etter en lang dag.
Måtte prøve den etter at både lollipop26 og tiffanyd anbefalte den, og det ble ikke et angrekjøp.

Dette er hva som står på flasken:Verre er det ikke.. Det jeg gjør er å ha helt tørre hender, tar 2 pumper av denne og masserer det inn på ansiktet. Før jeg så tar enda en pumpe og masserer det forsiktig rundt øyet og på øyelokket. Så tar jeg vann og vasker vekk alt.

Den er super på å fjerne sminken og jeg liker systemet med en pumpe, mindre stress.
Pumpen har også en sånn åpner/lukker, altså ved å vri den til en side vil den låses og tilbake igjen så åpnes den. Det er utrolig greit å ha, spesielt med tanke på å ta den med på reise.
Det eneste som irriterer meg er at den delen ikke funker. Altså, det er mulig å snu den en vei for å låse den. Men hvis jeg skulle tatt den med på en reise kan jeg ikke garantere at den holder seg låst.
Vanligvis har slike ting en slags "click"-lyd, slik at hver gang den lager den lyden vet du at nå er den låst/åpnet. Men denne kan man bare vri frem og tilbake uten "garanti"... uff, dårlig forklart, men håper dere forstod?Utenom akkurat den delen så er alt med denne sminkefjerneren perfekt i mine øyne. Det jeg kommer mest sannsynlig til å gjøre på reiser er å sette den på lås og bruke teip eller noe for å holde den på plass. Skulle ønske at det ikke var nødvendig, men verdensende er det heller ikke.

Den har i hvert fall erstattet Lush Ultra bland, kosistensen til denne er ikke så fet og dermed litt mer behagelig å bruke enn Ultra Bland og i tillegg trenger du ikke noe annet enn fingrene.

Jeg husker ikke helt prisen på den (tror det var 150,- ?), men den kan i hvert fall kjøpes hvor de selger MAC. I Norge kan du finne MAC i Oslo, Bergen og Stavanger som jeg vet om.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits