SIGMA MAKEUP PROFESSIONAL KIT REVIEW

Her kommer enn full omtale av Kostene fra Sigma fra det første kittet som de selger: Sigma professional brushes complete kit.
Jeg startet med å skrive en og en omtale for hver kost, men har i ettetid lagt merke til at det er bedre å ha alle samlet under ett innlegg.

SIGMA MAKEUP PROFESSIONAL BRUSHES

ss150: Dette er en stor og myk kost, større enn en blush-kost. Jeg bruker denne kosten hovedsaklig til pudder for ansiktet. Jeg bruker den sammen med ID pudderet, når jeg vil ha et lettere dryss enn det kabukien gir.
Helt ok kost, men ikke den mest nødvendige for meg i hvert fall.

ss190: En av to flytende foundation koster Sigma tilbyr i dette kittet. Denne er myke mykere enn de 2 som er til samme bruk fra TheBodyShop og coastal Scents, som er et stort pluss i min bok. Pågrunn av at den er så myk slipper jeg slike striper som disse kostene kan etterlate etter påføring. Etter å ha påført foundation i hele ansiktet pleier jeg å buffe produktet inn sirkel bevegelser ved å presse toppen av kosten.ss187: Dette er den andre kosten som også kan brukes til foundation. Den er kjent for å brukes til å få the flawless face.
Jeg har lagt merke til jeg trenger mye mindre foundation og får en litt mer naturlig glød ved å bruke denne kosten. Derfor foretrekker jeg å bruke denne til litt mer hverdags foundation hvis jeg skal bruke flytende foundation.
Påføring: Ta litt foundation på hånden, få produktet over til kosten. Begynn å "dotte" ansiktet før du så buffer det inn med sirkelbevegelser.ss168: Dette er en skrå kost og en av mine favoritter. Siden den er skrå en den godt egnet til bruk av highlighting og skyggelegging (facecontouring).Su følger bare den skrå formen slik at du påfører produktet presis der du vil ha det.
I tillegg til dette liker jeg å bruke den til blush. Bare være obs på at du spot clean/vasker kosten, for her varierer du fra mørk til farget til lys, Dette kan lett føre til rot i ansiktet og ikke noe fint resultat.
ss194: Concealer kost.... helt ærlig så vet jeg ikke hva jeg skal si om kosten. Den er god som concealer kost, ikke noe gale med det. Men jeg foretrekker å bruke fingrene til concealer. Hvis du derimot skal bruke sminke på andre enn deg selv, vil denne kosten være absolutt verdt. Eneste er at denne kosten er liten, og derfor vil være best til bruk av å dekke kviser og andre slike småting. Men når det komme til de mørke sirklene under øyene er denne litt for liten etter min mening.
ss275: Med en gang jeg så denne kosten og kjente hvor myk den var, ble jeg helt forelsket. Denne er fantastisk til bruk av øyenskygge for å lage den ytre V'en, spesielt hvis du er nybegynner eller har hastverk. Den tar ikke til seg så alt for mye produkt og kan lett bygges opp for en sterkere farge.
ss266: Før jeg fikk kittet var dette en av kostene jeg gledet meg mest til. Men selve kosten var litt tykkere enn det jeg hadde sett for meg. Jeg liker godt å bruke disse type skrå koster til gel/fluid/cream liners.Men for meg er kosten litt for tykk til det. Da foretrekker jeg heller å bruke den som kom i et kit fra coastal scents.
Men hvis du er en av dem som bruker pudder for å fylle inn brynene funker denne helt fint.ss252: Denne kosten er super til krem produkter for øyene. Du kan bruke denne til å påføre øyenskygge primer, paintpots, nyx jumbo pencils og alt som har en litt kremet konsistens. Det er i hvert fall det jeg foretrekker å bruke den til, egentlig så foretrekker jeg fingrene til dette også, men det kan lett bli rot med en gang du kommer til utenfor øyelokket med produktet. Denne kosten er derfor ganske grei å ha.
ss219: Denne kosten er ganske spiss og liten, derfor også kalt for Pencil Brush. Den er ypperlig for presis påføring av øyenskygge under våtkanten og til den ytre V'en. I motsetning til ss275 så trekker denne til seg ganske mye produkt, så hvis du bruker denne til den ytre V'en må du huske å bruke en lettere hånd når du påfører produktet.
Ellers er denne kosten også veldig bra for å duse ut eyelinere for å få en skikkelig smokey eye effekt.

                                             ss224: Les om denne kosten ved å klikke her..ss209: En annen eyeliner kost. Jeg er ikke så stor fan av å bruke slik typer koster til eyelinere. I hvert fall ikke så langt, så for meg er denne kosten ikke så nødvendig.
Men til sin funksjon så fungerer den som den skal, så det er ikke noe problem med kosten, er bare ikke jeg som liker å bruke slike koster.
Det er også en grunn til at jeg ikke liker så godt diplinere..


                        
                                               ss239: Les om denne kosten ved å klikke her...Dette kittet kan du kjøpe på Sigmamakeup.com
Du kan kjøpe den med og uten brushroll.
Skal du kjøpe den med
koster settet $89 og uten brushroll koster den $69.
Du kan også få kjøpte et sett som inneholder kun kostene til
øynene og et sett til kun ansiktet.
Du kan ikke kjøpe alle kostene hver for seg, men noen kan du ved å klikke deg inn på
individual brushes.
Ellers kan du få kjøpt en og en kost hos
allcosmeticswholesale.com
(du kan også få tak i en og en kost fra premium kittet på ACWS)
Stikkord:

Én kommentar

LIRIT

10.apr.2010 kl.21:30

:D

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits