BEAUTY REVIEW: URBAN DECAY PRIMER POTION


Først må jeg bare si at en primer/base til bruk av øyenskygger er et must have.
Det finnes en del forskjellige baser/primere ute på markedet og urban decayprimer potion er en av dem.
Før jeg kjøpte denne hadde jeg allerede hørt ganske mye om den fra før av via youtube og diverse blogger. Den jeg har er den originale, men du kan også få denne i fargen "sin" som etter det jeg har hørt gir mer glød til øyenskyggen.
Fargen er en lys brun/beige farge, men når den påføres vil den ikke gi noe farge.

Jeg absolut elsker denne primeren, konsistensen er ikke for tykk eller tynn, og den holder virkelig på øyenskyggen dagen ut. Det jeg absolutt hater med øyenskygger er når det etter en liten stund samles opp til en strek i globallinjen, det er ikke fint i det hele tatt. Denne primeren vil hindre dette fra å skje.
Når jeg har brukt denne primeren har øyenskyggen holdt seg på fra klokken 6 om morgenen når den påføres til klokken 23 om kvelden etter jobb og skal vaske det vekk.
Ikke minst har det et søtt utseende synes nå jeg.

Før jeg kjøpte den hadde jeg hørt at den vil også forsterke fargen til øyenskyggen.
Min mening er at den ikke forsterker fargen utrolig, men du vil ikke trenge å påføre så mange lag med øyenskygge som du måtte ha gjort uten for at fargen skal synes.
Hvis du virkelig vil at fargen skal vises på et sterkt nivå ville jeg brukt en farget base mellom primer og øyenskygge. Her gjelder det også å ha i bakhodet hvor pigmentert øyenskyggen er fra starten av.

Det jeg ikke liker med denne er at det raskt vil føles ut som om du har godt tom for den, og det er her pakningen ikke kommer til noen god nytte. Pågrunn av formen vil at samles opp på siden og du må da begynne å skjære den opp for å få ut alt av produkt, og du vil raskt se hvor mye du egentlig har igjen.

Jeg kjøpte min mens jeg var i London til £11, men jeg har sett at du kan få tak i den på hqhair.com til samme pris ellers vil nok ebay også ha den.

Dette er et absolutt must-have-produkt og anbefaler den til alle!

4 kommentarer

kuraikyo

16.feb.2010 kl.13:05

flott! selve innpakningen var jo kjempesøt også!! :D

hadde vært litt fint å fått med både pris og hvor du har kjøpt den..? :)

Makki - Kosmetikk

16.feb.2010 kl.13:54

kuraikyo: godt du sier ifra :) skal legge det til straks ^^

Elin :)

07.apr.2010 kl.20:30

Åå, nå gleder jeg meg kjempemye til jeg får den ! :D

Makki - Kosmetikk

10.apr.2010 kl.18:57

Elin:så kjekt :D HÅper du blir fornøyd med den :D

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits