PRODUCT REVIEW: IQQU BEAUTY ACNE SERUM

Som noen av dere sikkert husker fikk jeg for en god stund tilbake 2 kremer i posten fra IQQU beauty som er fra Michelle Phan sin kolleksjon

Jeg har nå fått testet IQQU acne serum ganske lenge og har tenkt å dele med dere hva jeg synes om produktet.

Acne Serum


Det som selv står på siden til IQQU om dette produktet er følgende:

A concentrated treatment that is designed to treat acne and redness.
Non-Comedogenic. No Fragrance. Paraben Free

This product is for you if...

You want to hydrate your skin
You want effective action to reduce acne
You want a skin detoxifying spot treatment
You want to brighten your skin while treating your acne
You want to sooth and renew your skin
You want to provide your skin with antioxidants without irritation
You want enzymatic complex to control oily skin

Når det gjelder det første punktet så funket det ikke på meg i det hele tatt. Jeg har tørr hud og merket ingen forskjell da jeg tok på kremen sånn sett. Men det var ikke det jeg forventet fra produktet uannsett, jeg kjøpte det pågrunn av at det skal hjelpe mot kviser.
Dette produktet er ikke noen mirakel kur mot kviser, på den måten at etter du har brukt det får du aldri kviser igjen. Men produktet hjalp virkelig å forhindre mer kviser. Da jeg begynte å bruke kremen hadde jeg et par, og de forsvant raskere enn det kviser på meg ellers gjør.
Kremen har også en litt rar lukt, vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive den, lukten var ikke akkurat vond, men heller ikke god. Heldigvis var ikke lukten ikke noe sterk, og så fort jeg smørte kremen på ansiktet forsvant lukten.
Siden jeg begynte med kremen har jeg ikke hatt så veldig mange kviser, har fått noen, men det er laangt mindre enn den mengden jeg pleide å få. Som jeg nevnte er ikke dette noen mirakel kur, men den funker på meg!

Etter hvert begynte å jeg å blande inn denne kremen med fuktighetskremen og føler at på den måten sparer jeg mer av kremen, men får like stor nytte av den.

Jeg har hørt at noen har hatt problemer med pumpen når de skal bruke den, det har da ikke jeg hatt. Var litt bekymret for at det skulle skje, men det gjorde det da ikke.

Produktet kan kjøpes her, og de har nå senket prisen til $25

Én kommentar

Miriam LaBreche - englemamma

20.jan.2010 kl.20:18

sv: tuuusen tusen takk for tipsene!!:D:D:D

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits