ÅRETS SKJØNNHETSPRODUKTER (2009)

Dette har vært mine favoritt produkter gjennom hele året. Noen av disse produktene har jeg blitt introdusert til i løpet av 2009. Disse produktene er amazing og anbefales sterkt.id bare minerals spf foundation - er utrolig grei til hverdagsbruk for en naturlig look uten å trenge å se puddrete ut i ansiktet.Coastal Scents 88 warm palette og 88 color palette - Enten om du er nybegynner til makeup eller ikke er disse palettene amazing! Warm palette har mange nøytrale varme toner, noen er glittrende/shimmer, andre har en silkefinish og noen har en helt matt finish. Perfekt til nøytrale øyner i hverdagen og til kvelds. color paletten har da mange forskjellige farger i forskjellige toner, er du usikker på om du passer farger eller ikke er denne paletten perfekt til å eksperimentere med. Loves these <3Urban Decay primer potion - Helt amazing produkt! Holder øyenskyggen dagen ut.Stila Kajal Eye Liner - mykere eyeliner enn dette skal du lete lenge etter mener jeg. litt av dette produktet går en lang vei og slike eye linere som dette er perfekt til sotede øyner.MAC studio finish concealer - Når du skal bruke concealer er det  viktig at den gjør jobben sin, og det gjør denne for meg og i tillegg er ikke concealeren sånn skikkelig tykk.Sigma makeup kabuki (og generelt sigma kostene) - perfekt til ID pudderet, denne kabukien tar opp perfekt mengde med pudder og påfører det jevnt i motsetning til den andre kabukien jeg hadde.

Jeg glemte å ta bilde, men MAC 217 - Den kan brukes til nesten alt, den kan legge på skyggen perfekt og kan også brukes til å duse ut vonde linjer. Skal du investere i kun én kost for øyenskygge er dette definitivt kosten for å gjøre det.MAC brush cleanser - life saver i så mange situasjoner, for alle sminke interesserte er en brush cleanser en "must have" mener jeg.KMS flatout varmebeskyttende spray - Rett og Slett amazing! It does its job. og i tillegg lukter den godt synes jeg.GHD'en <3  - I have nothing more to say then I <3 GHDLush Ultra Bland cleanser - dette produktet har jeg skrevet en review på som du kan lese herKerastase hårkur -  Dette er noe av det mest amazing produktet jeg har prøvd. Ingen hårkur vil virkelig fikse håret, men den kan virkelig få håret til å føles mye bedre.Lush comforter bubblerbar - oh my! Lyst til å bade i herlig rosa bobler og føle intet annet enn komfort? prøv dette!Tigi S-factor smoothing shampoo og balsamMary Kay hydrating lotionMax Factor false lash effect maskara - har skrevet kort om denne herOPI (husker ikke navnet på den fargen, men er fra India kolleksjonen) - Var vanskelig å finne en favoritt farge, så da tok jeg den som er favoritt at the moment
seche vite fast dry top coat - Alle negleelskere eller dere som ikke har tålmodighet til å vente til neglelakken er ferdig tørket, dere må ha dette produktet!Lush Dream Cream body lotionMAC eye and lip makeup remover - Bruker dette oftest til øynene og den fjerner absolutt alt. Vil ikke anbefale å bruke dette hvis du skal kun fikse litt på sminken, men hvis du skal fjerne sminken. For den fjerner ALT med kun litt.Chanel sin Chance parfyme - herlig herlig duft! Visste ikke engang om parfymen før jeg fikk den av mamma. Nydelig!

Hva har vært dine favoritter gjennom året 2009?

5 kommentarer

heidilarsenmakeup.com

04.jan.2010 kl.15:58

flotte produkter ! :) har selv den dream cream lotion,og den er simpelten herlig ! :)

har lenge hatt lyst å prøve kms sin varmebeskytter,ser ut som den kan gi en fin "dusj" til håret og sprer seg godt utover. gotta try it :)

CamillaIngrid

04.jan.2010 kl.17:21

hehe,jeg har iallefall prøvd begge, og jeg syns savex er best. Med eller uten smak og lukt :) pleier som regel og rote dem bort etter en stund også, så da er det fint at den er billig! ;)

04.jan.2010 kl.19:33

hva betalte du får varmebeskytteren

Ida Lyrics

05.jan.2010 kl.08:19

sv: så bra!

elsker mac og id :D

Makki - Kosmetikk

05.jan.2010 kl.18:41

Makeup and beauty: Vil anbefale deg å prøve den ;) Jeg er virkelig glad i den må jeg si ;D

Anonym: Hvis jeg ikke husker helt feil så kostet den 250 kr hos frisøren, det var i hvert fall 200ognoe jeg betalte for den ;)

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits