FOR NEW YEARS EVE - OCEAN GREEN-BLUE

Denne looken består av masse shimmer på øynene, jeg brukte shimmer palletten fra coastal scents der jeg brukte en sterk grønn og en litt mindre sterk blå farge og en helt matt svart øyenskygge fra MAC. Nyttår går jo ut på alt det skinnende og glittrendre, so why not make your eyes glitter! Bare vær litt obs på fargene på nyttår, du vil jo helst at øynene skal gå litt i tone i hvert fall med resten av kroppen, spesielt når du bruker så pass sterke farger.


Kameraet mitt er flink til å gi skygge hver gang jeg tar bilde som kan være utrolig irriterende, sorry about that.


I dag var jeg litt lat, men på selve dagen vil jeg nok bruke et par falske øyenvipper og fikset litt bedre på maskaraen.

Bare for å sette prikken over i'en vil jeg bruke noe ala dette (fra nyx):


De har noen lignende, superfine fra ardell som de har/hadde på salg hos Cubus til -25%, kanon lekre. Når jeg tenker meg om er det nok disse jeg vil bruke i morgen. Skal se om jeg rekker å ta bilde av dem til i morgen, kan ikke garantere, but I will try, if you want that is ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits