SIGMA MAKEUP REVIEW: SS239

Kanskje det er på tide å fortelle litt om hva jeg synes om Sigma kostene.
Jeg kommer ikke til å ta for meg alle kostene i ett innlegg, men heller ta en og en, så slipper det å bli så sinnsykt mye å lese. I tillegg så har jeg ikke brukt alle kostene like mye helt enda, og jeg føler det er bedre å gi en review etter å ha brukt de en viss del ganger.
Men en ting jeg kan si om alle kostene nå er at de er sinnsykt myke, noe jeg synes er helt fabelaktig!


Når det gjelder denne kosten har jeg 2 andre som er veldig like i form: en fra coastal scents og en fra nyx.
Om jeg sammenligner denne med de 2 kan jeg si at den er mykere enn den fra coastal scents, men stivere enn den fra nyx. Det at den er mykere enn coastal scents sin synes jeg er bare positivt, for den stive kosten er ikke noe behagelig mot øyelokket. Hvorvidt det er mer positivt at den er stivere enn nyx er vanskelig å si, her vil jeg si at jeg liker følsomheten til begge kostene ganske godt. (Btw. det at den er stivere vil ikke si at ss239 er stiv, bare at nyx sin er utrolig myk).

Om vi derimot skal snakke om hvordan påføringen av øyenskygger er ss239 en klar vinner!
Den tar opp perfekt mengde skygge på kosten, ikke for mye og ikke for lite, og den påføres jevnt over hele øyelokket.
Denne kosten er så pass stor og flat at den passer best som en kost for påføring av hele øyelokket og ikke som en kost til å blende vekk sterke linjer i plasser slik som global linjen. Den kan derimot  fungere greit å blende overgangen til 2 farger på selve øyelokket.

Én kommentar

Camilla

20.des.2009 kl.06:17

åh, fikk lyst til å teste den :)

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits