REVIEW: LUSH ULTRA BLANDLush Ultra Bland  er en av de mange cleanserne Lush har.

Dette er hva det står om cleanseren på den norske nettsiden:
Den mest skånsomme rengjøringskrem som noen gang er laget, ja den fineste som finnes i hele universet. Bring tilbake et ritual til dine baderomsvaner, og glem alt lettvint og raskt. Dette må du altså gjøre: Smelt noen dasher av denne peanøttolje og bivoksen mellom håndflatene. Så må du smøre den inn i ansiktshuden for at rose- og benzoinoljene skal gi fukt til huden og honningen mykgjør den. Så må du skru på varmt vann, væte en bommulspad eller klut og forsiktig vaske av Ultra Bland nøye. Og, i tillegg, så må du altså stryke over din deilige myke hud og studere hvor ren den ser ut. Passer til alle hudtyper.

Pris: 100g - 175kr

Det jeg har å si om denne cleanseren er at jeg er amazed over hvor rent ansiktet mitt faktisk blir etter å brukt denne "kremen". Jeg hadde faktisk ikke de største forventningene til akkurat denne, så jeg ble virkelig positivt overrasket.
De første gangene var det litt uvant å bruke denne fordi det første jeg la merke til er hvor oljete den føles. Dette hørres nok ikke noe herligt ut, men den føltes faktisk ut som om det var smør som smeltet mellom fingrene mine.

Det jeg gjør når jeg bruker denne er at først bruker jeg en sminkeefjerner serviett, så tar jeg litt mellom fingrene (du trenger absolutt ikke masse) og 'smelter' kremen mellom fingrene. Deretter masserer jeg det inn i ansiktet i sirkelbevegelser.. Så tar jeg en bomullspad og fukter den litt, helst ikke gjør den helt våt, da får du ikke samme effekten ut av sminkefjerneren, og begynner sakte å fjerne produktet vekk fra ansiktet.
Etter dette føles ansiktet mykt og godt, og viktigst av alt, ansiktet ser rent ut.

Jeg vil virkelig anbefale dette produktet til de med tørr hud, tror ikke jeg vil anbefale denne til folke med fet hud eller som får lett kviser. Konsistensen trekker dessverre litt ned, men utenom det er den ganske god.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits