H- A - P - P - I - N - E - S - S

YOooOoo peeps!

Jeg er glad i dette øyeblikket!
Vil du vite hvorfor? aaah, det er en så herlig følelse det å være glad!
Det faktum at det er 1. desember har utrolig nok en positiv innvirkning på meg også, for desember er en måned fyllt med glede, og alle rundt deg er glade, noe som alltid er godt!

Tumblr_ktpp2k7q3e1qascodo1_500_large


Men det som har gjort meg mest av alt glad er det å få tatt opp kontakten igjen med gamle venninner jeg var redd jeg hadde mistet! Mange av dere kjenner kanskje dere selv igjen at etter som tiden går får man nye venner og miljøet forandrer seg og du føler du er i ferd med å miste de gamle gode, og hvis du er blant dem som har venner i forskjellieg aldre kjenner du deg nok godt igjen at aldersforskjellen i puberteten har en stor rolle. Det har jeg kjent mange ganger gjennom livet mitt, noen vet jeg nok at jeg ikke kommer til å ta opp kontakten med igjen, vi har dessverre vokst fra hverandre. Men det er noen jeg alltid har vært glad i, men pågrunn av mangel på tid har jeg mistet kontakten. Så i dag er jeg utrolig glad, for jeg har fått det bekreftet at kontakten er der enda, og vi stiller opp for hverandre like mye i dag som vi pleide. guuud, for en herlig følelse det er!

I tillegg er løyner forsvunnet, ting er blitt oppklart, brikkene faller liksom på plass! Jeg legger merke til at usikkerheten i meg forsvinner sakte, og det er jeg evig takknemlig for.
Det hørres kanskje litt klisje ut, but I don't care, jeg vet nå hvem jeg er, hva jeg driver med, hvem jeg er med, alt faller sammen! This is such a joyfull feeling.

I smiled for just a second ago, cause my long lost friend is no longer a long lost friend, she is my long loved friend <3

Back_back_by_gopemadesign_large


Jeg kan ikke slutte å smile! Dette kommer til å bli en herlig dag ser jeg for meg

Hva med å gjøre denne dagen til en av de beste dagene i ditt liv, uannsett hvilken dag du leser dette innlegget, gjør den dagen til DIN dag, make something out of it! Glem det negative med livet for en dag og nyt alt det gode du har i og rundt deg! Thrust me on this, your day will be amazing!

3251239023_8ef4a8a0a3_large

2 kommentarer

Ida O

01.des.2009 kl.17:43

aw, nå ble jeg glad på dine vegne, selvom jeg ikke kjenner deg :)

Martine Kristine

02.des.2009 kl.12:47

sv; Jupp, du kan jo sende meg en mail på hvordan den skal se ut :) ( bilder og slikt)

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits