JUST THE WAY YOU LOOK TONIGHT

Jeg orker ikke mer! Nå er jeg trøtt og lei! Hater å bruke helgen min på skolecrap, så nå skal jeg ta meg en liten pause før jeg fyker tilbake til arbeidet.

Vet dere hva jeg hater med nettet?! Det at det er mulig å shoppe på nettet! haha, det kan umulig være sant tenker dere. men joh! Disse nettsidene tømmer meg for penger, og jeg klarer ikke å kontrolere meg!
Jeg prøver hele tiden å kontrollere pengerbruken på nettet, jeg kan sitte i opp til en time med musa over "checkout" knappen der jeg vurderer hvor nødvendig det er å kjøpe det jeg har satt i handlekurven, og selvfølgelig kommer jeg til konklusjonen at jeg virkelig trenger det. og ikke misforstå meg, jeg er aldri misfornøyd med det jeg kjøper, men det er heller ikke så nødvendig for meg ha disse tingene.
Det som er så greit med butikker er at de har en åpningtid og stengetid, og man må nå være skikkelig kledd for å komme seg bort til butikken om man i det hele tatt orker å reise seg. Men om det er nettbutikk kan man sitte klokken 2 om natten i pysjen, eller naken for den sags skyld og shoppe. Vi lever i en utrolig digital verden, snart er det vel slik at man produserer roboter i stedet for babyer, or what ?
Dette er en warning til alle dere under 18 og som ikke bruker VISA, be aware på hva det fører med seg.

Nå har jeg nettopp betalt for russeklærne, noe som er en lettelse å få av skuldrene, og heldigvid ligger ikke min regning på så sinnsykt mye som andre sine. Nå slipper jeg i hvert fall å tenke på det.
PS: Til dere som leser denne bloggen og er russ, husk å betale snarest, fristen går straks ut, og da får dere ikke tilbudsprisene lengre (dere vet selv hvor høyt prisen på totalsummen blir da).

ok, nok frustrasjon for i dag.

X1ys2e_large


Hvordan har dere det? funnet på i dag?

2 kommentarer

Linneh

07.nov.2009 kl.23:38

Oharragad! Det skulle bli "herregud", men jeg orker ikke rette på det. RUSSEKLÆR, BETALING, FUCK, takk for påminnelsen! Så utroooolig glad for at jeg huska å sjekke innom bloggen din, herreminhattogsølvskje, nå friker jeg litt ut. x)

Makki - Kosmetikk

07.nov.2009 kl.23:45

Linneh: Så bra at du kom på det nå ;) Har jo noen få dager igjen på deg ;)

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits