SEPTEMBER OG AUGUST FAVORITTER

Da skal dere endelig få innlegget med favoritter for denne måneden, og sist måned i og med at jeg aldri postet et innlegg og at det var så pass lite.

img3602


Lacosten har vært min go to-parfyme denne måneden. Absolutt herlig duft, med en herlig farge og herlig pakning. I loves it very much!

img3603


88 warm pallette. omg! Den er helt fabelaktig, mange forskjellige varianter og toner som passer til å ha nøytrale øyner, enten om det er smokey eller ikke. Diverse highlight farger, bruntoner, gråtoner samtidig som noen av dem også har farger, men farger som er perfekte til en nøytral look, altså ikke dramatiske farger.

img3604


Dette er også en fun pallette. Masse med farger i forskjellige nyanser. Noen er helt matte, andre er mer silke og noen få har litt shimmer i seg. Hva kan vel være mer perfekt for å eksperimentere med farger og piffe opp looken din litt.

img3607


Shape and sculpt duo'en må man jo ikke glemme. Har brukt den fast siden jeg fikk den.
Som dere ser på bilde inneholder den både en highlighter og en contour farge. Disse shape and sculpt duo'en var dessverre i limited edition, og vet ikke om dem i det hele tatt kom til Norge. Disse kom ut for lenge siden, men jeg fant den på nettsiden allcosmeticswholesale.com, der de selger diverse sminkemerker og mange av dem er limited edition av det de selger, liksom som har vært limited edition. Så ta gjerne turen innom siden og de.

img3608


NYX Jumbo eyeshadow pencil i fargen milk. elsk på den! den brukes som base på øyelokkene etter du har påført en primer og smudger den ut slik at det blir ingen harde linjer. så påfører man den/de øyenskyggene man vil bruke. Den bringer virkelig frem fargene utrolig godt.

img3611


My nail stuff! elsker å dille med neglene, og det kan det bli en del av når jeg plutselig ikke orker noe annet eller ikke har noe å gjøre på, eller bare rett og slett gi meg selv en liten treatment :)

img3578


Dream Cream! mm-mm! Helt fabelaktig! This is truly as good as it gets! Får jo helt babymyk hud av det, i hvert fall får jeg det :D

img3547


The comforter! OO MI GOOD!! jeg klarer ikke å  beskrive det en gang.
Duften er HERLIG! og mer perfekt navn for denne bubblebaren finnes ikke! Den er virkelig comforting. Med en gang du kommer i badekaret skulle du nesten trodd du hadde dratt ut på et skikkelig spa hotell med full service. Den er jo så stor også slik at den varer en stund.

img3605


Jeg har også fått helt dilla på disse nivea ansiktsmaskene. Har ikke prøvd ut alle helt enda, men er super fornøyd med de jeg har prøvd. disse kan man få tak i butikker som H&M, og er ganske så billige, så dem er verdt å prøve ;D

img3610


Disse har jeg begynt å gomle i meg masse av igjen. Hvem liker vel ikke oreos?

img3609


vesken fra Harrods som jeg fikk i gave fra søsteren min. Den er liten, men har plass til alt. Den har 3 lommer som får plass til det meste, og det skulle man ikke trodd når man faktisk ser på størrelsen. Den er så grei å bruke når man ikke alltid vil gå med store vesker når man har med seg så pass lite, og heller ikke små vesker, for man vet aldri hva man har med seg hjem igjen.

img3612


friends er jo helt herligt! Har blitt masse av det i det siste! elsker det, og det frisker opp humøret med en gang :D

Hva har vært dine favoritter denne måneden?
Skriv gjerne et slik innlegg gu også og legg ved linke, eller om du allerede har skrevet den så kan du bare linke til det innlegget ;D

4 kommentarer

sigrid andersen

06.okt.2009 kl.22:16

sv : åja :D maxfactor eg også veldig bra da , brukte den før telescopic ;- D

06.okt.2009 kl.22:26

SV: Ja, det synes jeg også! =)

Frida

08.okt.2009 kl.16:41

oreo er digg!

Makki - Kosmetikk

09.okt.2009 kl.00:02

Frida: Enig der :D NAM!

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits