JEG HAR IKKE TILGANG TIL SOFAEN MIN

Jeg liker virkelig ikke dager der man så vidt er hjemme.
De siste dagene og de neste dagene er jeg ikke hjemme før i 9-10 tiden om kvelden og er jo ute av huset i 7 tiden om morgenen.
Det er absolutt ikke kjekt, ikke kjekt når du har en matteprøve midt inn i det hele.
Dette er den eneste dagen i uka der jeg faktisk får tilbringe bittelitt tid i den herlige sofaen hjemme. Men det er ikke lenge det heller, for snart må jeg opp igjen og gjør meg klar til å gå ut for å se et eller annet teater stykke. Me not want to do that!

Jeg antar at det eneste positive som kommer ut av disse dagene er at så fort jeg kommer hjem spiser jeg litt før jeg legger meg for kvelden og står opp igjen neste morgen. Med andre ord at jeg er i sengs senest 23.00, og dette er STORE nyheter om meg om du kjenner meg godt nok.

I går fikk jeg hentet den andre pakken som lå og ventet på meg :D herlig! Måtte jo hjem midt i friøkten for å hente den, for etter skolen hadde jeg ikke tid.. haha, jaujau, sånne dager kommer i livet.

I morgen er det klassebilde.. vet ikke helt hva mine tanker er om det.. orker liksom ikke alt stresset med å finpusse meg.. men samtidig vil jeg ikke ødelegge hele bilde med å komme i slappe pysjamas klær... HOHO! det kunne jo vært en ide at hele klassen kom i pysj, PYSJ BILDE! Hadde faktisk vært litt digg det! :D

Har dere tatt klassebilde så langt i år?
Er det ofte at du også har utrolig travle dager?


20090106033852

Én kommentar

Sandra

09.sep.2009 kl.18:46

Vi tok klassebilde forrige torsdag, tror jeg det var. :)

Nei, jeg har nesten aldri sånne dager, heldigvis. :D

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits