ER DET MULIG?!

Kan ikke fordra det!

Klokken er 2 midt på dagen, og jeg har sovet frem til klokken 1. Er det mulig at en kan fortsatt være så utrolig stup trøtt som jeg er nå?
Jeg skal på jobb også snart, så det passer meg dårligt å være så trøtt som jeg er nå!
uff, andre som sliter med samme problem som meg?

btw. et lite spørsmål til Karpe fans der ute!
Jeg skulle til å se episodene av Norge rundt dem har laget, men av en eller annen grunn funker ikke episode 1. Det kommer en beskjed om at videoen ikke er tillatt i landet elns ?! say what?
Noen andre som har eller har hatt samme problem og vet hva jeg kan gjøre?

Dere kan få kose dere med episode 4 imens :) den siste episoden dem la ut en liten stund siden :D


haha, dem får meg alltid til å le :D

5 kommentarer

Pamela Anderson

07.jul.2009 kl.14:20

Ønsker deg en super dag og kos deg masse i sommer! Ta gjerne en tur innom bloggen min, skal jeg beholde min brunfarge eller bli blond ? ;-*

Malin;) - Makeup & Hair

07.jul.2009 kl.15:23

SV: heisann! Tusen takk for tipset. Veldig smart!Men hvordan får jeg en slik søkemotor på bloggen min? Litt vanskelig vil eg tru?

Camilla

07.jul.2009 kl.16:41

Åh, den følelsen er kjiiip!

Malin;) - Makeup & Hair

07.jul.2009 kl.21:54

SV: MAC har ingen nettbutikker som sender til norge desverre.Einaste du kan gjøre er å ringe MAC oslo å be dei sende deg dei varene du skal ha, og da kan du jo sjå f.eks på mac sine sider over kva produkter du vil ha og ringe MAC oslo å bestille. Posten tar 200kr for frakt, så det lønner seg å kjøpe mye.Ellers er det dei sidene eg har skrivet om i tidligere innlegg som selger mac. Men det er jo privatbedrifter altså ikke MACstore som selger. Men er like trygt, og tryggere om du bruker Paypal:)MAC Oslo/Bergen/Sandnes får alle kolleksjonene ganske så samtidig så USA/UK, men kanskje så tar ikkje Oslo inn alle, men dei så oslo ikkje tar inn har kanskje Bergen eller Sandnes. Så akkurat kven av butikkane som får kolleksjonane har eg ikkje oversikt over. Der må du ringe å spør dem om=) Håper du fikk svaret du lurte på:)

Malin;) - Makeup & Hair

07.jul.2009 kl.23:44

SV: Ja, du må først lage deg en Paypal konto www.paypal.com.. du må ha visa, trur ikke visa electron fungere.. på PAYPAL legger du inn kortet ( visa ) også må du vente noen dager for at paypal har veifisert visa kortet ditt, dei trekker 15kr , så når du går inn i nettbanken din og ser på siste bevegelser, vil du se at paypal har trekt 15 kr. Dette gjør dem for å vite at da er DIN konto at du ikke legger inn andres kontoer osv. for sikkerhetens skyld asso. MEN om noen dager vil det stå en kode på nettbanken din, på siste bevegelser atte med Paypal -15 ( kode) Den koden skal du legge inn på paypal veifiseringskoden din altså. når du har gjort det + sjekket at adressen din er riktig, så kan du bruke paypal:)

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits