THIS IS ME!

Jeg er glad for at denne skoledagen er over.
Det er ikke herlig når en holder på å dø gjennom en muntlig tentamen! Denne dagen (prøven) gikk rett i dass, så derfor gidder jeg ikke å tenker mer på den (utenom at jeg skal klage sterkt til læreren i morgen om modellen han har satt opp for muntlig).

Kom også på at jeg må gjøre en fransk stil til fredag, herlige nyheter det! not!
Så jeg tenker meg at jeg kanskje burde sette meg ned nå og begynne å skrive den. Men kjenner jeg meg rett så ender det opp med at jeg tar meg en liten høneblund (ala. 3 timers søvn) for så å sette på en film og kose meg litt, siden at når hjernen min leser at klokken er 23.00, så sier den til meg i en myk og rolig stemme "ta det med rooo! Nyt tiden, du har massevis av tid på deg!" og vips, kl. 00.00 finner jeg ut at jeg har ikke fått gjort fransken, ikke lest til sosiologien, ikke en gang sett på matten og langt i fra funnet nok info til norsken (altså; ikke funnet noe i det hele tatt)!
 Jeg får panikk og skriver et laangt innlegg full av masse syt og at dette ikke er min feil i det hele tatt, før jeg da sletter det innlegget og skriver et surt innleggom at dette ikke burde skje igjen og publiserer det!

aaah, Life is all goood 8) (Yeah right!!)

* Markedsførings tentamen (muntlig)
* Historie prøve
* Matte tentamen (skriftlig)
* Tentamen i språk (Fransk - skriftlig)
* Sosiologi og sosialantropologi tentamen (muntlig)
* Rettslære tentamen (muntlig)
* Rettslære tentamen (skriftlig)
* Norsk tentamen (skriftlig - hovedmål)
* Fransk Stil
* EKSAMEN!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits