EN LITEN PAKKE TIL MEG

Denne dagen ble nettopp litt (mye) bedre!
Jeg sitter oppe på rommet mitt og leser meg ihjel til tentamen i morgen!
Fattern kommer gående opp med en liten gladmelding i handa si etter han har tatt en tur til postkassa! Det er nemlig en bitteliten pakke til meg, sånn ca. på størrelsen av en gjennomsnittlig hånd om ikke litt større!
Du kan tro at jeg ble glad da!

Jeg åpner pakken sakte, men sikkert.
Jeg vet ikke hvorfor, men jeg liker å pine meg fram til overraskelsen som ligger i pakken. Denne gangen visste jeg hva det var, siden det  er trossalt noe jeg bestilte :D Men likevel er det pining når du venter for å se hvordan den faktisk ser ut "ansikt til ansikt"!
Men uannsett, er aldri flink med å pine meg selv når det nærmer seg slutten av åpning! Da river jeg heller av hele papiret! iik! I am Happy :D wii

Se så fiiiin! En liten sløyfe med nål!

pakkeDenne salgsbloggen er kanon fin! Den har orden og struktur, og du vet tydelig hva prisen er og finner deg lett frem! Anbefaler dere virkelig å ta turen innom her for å komme til salgsbloggen, og du kan klikke her for å komme til selve bloggen/bloggeren. Kos dere! Er storfornøyd, selv om jeg ikke kjøpte noe stort!
Jeg har allerede planer om å kjøpe mer der, hun har så masse fiiint! (:

Nå skal jeg kose meg med nye episode av One Tree Hill og Gossip Girl! Tuddles!

3 kommentarer

INGRID

21.apr.2009 kl.22:59

Det er så gøy å få slike pakker i posten:-D

Marit

22.apr.2009 kl.19:39

Svar: Mente ikke at du var enig med henne, det er bare hennes utsagn som irriterer meg litt. Spesiellt siden hun fikk fakta tildelt i spørsmålet, men allikevel greier å stå der å si feil fakta og unngå det virkelige spørsmålet som hun ble stillt. Selvfølgelig skal hun appluderes for hennes mot, men hun kunne ha formulert seg annerledes og dermed støtet mindre folk. For spørsmålet var om andre stater også bør innføre denne ekteskapsloven, da kunne hun svart noe i den duren at; Det bør være opp til vær og en stat å drøfte dette spørsmålet. Og selvfølgelig utfylt sitt svar mere enn jeg gjorde her.

Makki aka. Monkey

22.apr.2009 kl.19:58

Ingrid: Jupp, det er det :DMarit: Det kan jeg være enig i, at hun kunne formulert seg annerledes og dermed ikke vært så alt for direkte og såret folk ;)

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits