FERDIG PAKKET OG KLAR!

Nå har jeg endelig blitt ferdig med å pakke!
Og nå er jeg også sinnsykt irritert!
Jeg har lett over alt etter kontakten som brukes for å overføre bilder fra kamera til PC. Og har ikke funnet den en plass!!
Når jeg for en gang skyld hadde tenkt å bruke "hjemme laget" bilder igjen etter en god stund så skal jeg selvfølgelig ikke finne ledningen :@ Du kan tro jeg er irritert nå.
Og jeg vedder på at når jeg kommer tilbake finner jeg ut at ledningen har egentlig ligget foran nesen på meg hele tiden, det er så sinnsykt typisk at noe slikt skal skje! men men, nå orker jeg ikke å tenke mer på det..

Jeg er i hvert fall ferdig med å pakke, og alt står klart rett ved siden av meg. Har til og med brent to cd'er.. litt sånn road trip aktig! I og med at vi skal kjøre til Oslo, så blir det mange timer i bilen (har til og med klar pute og dyne og alt mulig kos og snax :D)
Musikken denne gangen ble noe mer innenfor musikaler, det er så skikkelig kos med slike sanger, du kan liksom drømme deg inn i handlingen, og det er jo ganske greit hvis du sitter i bilen alene med foreldre. Bare drømme deg bort i dine egne tanker.
Det blir Annie og The sound of music som blir hovedspillelisten for meg :D
Og Karpe Diem!! Kan jo ikke glemme dem! Herlige kara som skal spilles for full guffe i bilen!! wiii! Blir en herlig road trip dette :D

Jeg har virkelig lyst til å ta en road trip med en gjeng venner :D
Og siden mange av venninnene mine snart får lappen så har det jo vært masse snakk om å ta seg en road trip en eller annen plass :D Så det blir nok skoy!
Da blir det skikkelig road trip mix!! Vi liker oss litt i sånn One tree Hill style 8) haha

Skal dere reise en spesiell plass nå i påsken? hva er deres planer enten om dere reiser eller ikke?

3 kommentarer

Julia

08.apr.2009 kl.00:39

Omg!! Den cden der kom jeg helt tilfeldig over på spotify! Haha, så gøy. xD Fantastisk mix, spesielt Iron & Wine sin sang, og Gym Class Heroes sin. :D

Sandra

08.apr.2009 kl.01:07

Det er så utrolig kult med roadetrip! Hadde en i fjor sommer, til Arendal. Drøye 5 timer fra meg. Fint vær, veien forran meg, god musikk og gode veninner. Det er nesten ikke noe mer man kan ønske seg.

Makki - Kosmetikk

08.apr.2009 kl.06:31

Decapode: mhm! Liker godt den mixen selv :DSandra: Ikke sant! Road Trip kan faktisk være ganske kjekt, hvis du bare gjør det til noe kjekt :D som sagt "Det blir ikke kjekkere enn det du gjør det til" :D

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits