UKENS KJØP!

Jeg lever på et lavt budsjett, men klarer likevel ikke å styre meg helt unna.
Tidligere i uken da jeg hadde fritime, så å si helt alene. Alle andre klasser hadde time, vår klasse hadde fritime, men resten av klassen hadde enten p-matte eller kommunikasjon og kultur eller tilfeldigvis den dagen så hadde de ikke timer etter fritimen, noe som vil si at de kunne bare gå hjem. Så derfor bestemte jeg meg for å ta turen ned til byen og bare skikke litt rundt. Det klarte jeg jo selvfølgelig ikke, en kan jo ikke rusle rundt i byen og bare skikke, eller? Hvis du kan det, så må du gi meg dine gode tips til hvordan du får det til.
Men som sagt, lavt budsjett fører til at man ikke får kjøpt masse.
På bildet ser dere hva det resulterte i.

ukens kjp

1. god og herlig sommertopp fra Risøe
2. Garniere 3-1 krem/peeling/maske
3. Vaseline intensive care hand and nail lotion
4. Gosh Primer

Garniere kremen har jeg ikke fått prøvd alt for mye enda, men den funker helt fantastisk bra allerede første gang du bruker den. Du føler deg vel i ansiktet og det føles ganske friskt, jeg vil anbefale å påføre en god fuktighetskrem etter vask, ikke med en gang, men etter 2-3 minutter.

Den lotionen kjøpte jeg mest pågrunn av at jeg trengte en krem som luktet litt godt og var ikke alt for dyrt. Jeg er heldig med hendene og neglene mine som er allerede sterke (negler) og myke (hendene). Så jeg personlig har ikke noen erfaring innenfor den kremen, men av andre som har brukt den så har jeg kun hørt masse positivt.

Gosh primeren vil jeg så langt ikke anbefale noe særlig. En primer skal jo være slik at den holder sminken på plass. Denne kan jeg ikke si gjorde det noe særlig. Selvfølgelig er den bedre å bruke enn å ikke bruke, men det finnes nok mange fler til lik pris +/- som er ganske gode. Det kan også være at det har noe med hudtype å gjøre, at denne er ikke akkurat ment for meg, men kanskje for deg ;)

3 kommentarer

Silje Helene

21.mar.2009 kl.23:49

jeg har sykt lyst til å prøve den garnier 3 in 1 greia :)

Julie

21.mar.2009 kl.23:49

lavt budsjett er shipt.. har alltid det:P Men klarer å kjøpe en del fordet :) hva synes du om headern min?

Camilla

22.mar.2009 kl.00:23

Så bra kjøp :)

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits