SOMMER OG SKOLEFRI

ok, kanskje ikke skolefri med det samme.. men snart er det i hvert fall sommer :D
og jeg kan kjenne det på været at nå er det på tide og hamstre inn med nye fargerike klær :D
Det blir lang helg på meg denne uken og det skal bli herlig, her skal man nemlig nyte det fine været som er over oss!
Skal bare ha en økt i morgen og etter det tilbringes resten av dagen med gjengen. Kommer til å bli baking helt i begynnelsen, så en liten piknik tur der vi også tar ut sommerlekene med å spille litt badminton til musikk. Etter det blir det kanskje kos og jentekveld hjemme hos en av oss ^^)
Det er så lenge siden kun gjengen har vært samlet, alle er alltid opptatt med noe, enten skole, jobb, fritidsaktiviteter eller noe som popper opp. Så nå har vi bestemt oss for at denne dagen er vår dag og skal virkelig bare kose oss.

Tanken på sommer får meg i virkelig godt humør, freshe dager der man i friminuttene kan ligge ute på skolebenkene og sole oss mens vi bare snakker, lange lyse sommer kvelder, bading og alt mulig.
Det er litt rart, men ofte påvirker været humøret til folk, ikke på en drastisk måte, men med litt påvirkning. Jeg føler at sommeren er der den glade og spreke humøret kommer frem ^^) og alle er giret på det som skjer. Har nok også litt med at det er om sommeren at man har 2 måneders lang ferie som alle er giret på.

Jeg har faktisk enda ikke tenkt på hvor jeg skal reise, eller har i hvert fall ikke bestemt meg for noe helt enda.
Jeg og ei venninne av meg tenkte å kanskje ta oss en tur til England om ingen av oss ender opp å reise en annen plass. Familien min har kanskje tenkt å ta seg en tur til hjemlandet, så hvis de bestemmer seg for det så henger jeg meg nok på.

Hva er dine planer for sommeren?
Har du begynt å få sommerfølelsen i deg?Måtte bare legge ut bilder som minner meg om sommeren :D
Bildene er ikke tatt av meg

3 kommentarer

Karianne

20.mar.2009 kl.09:45

Jeg har ikke fått sommerfølelse enda :SJeg skal mest synlig bo hos en nordmann når jeg reiser med mamma, Geir og bror til Vietnam :D

Martine Kristine

20.mar.2009 kl.12:09

i sommer skal jeg bare kose meg til vi dra til tyrkia :)Håper at det blir fint vær værtfall .

Makki - Kosmetikk

20.mar.2009 kl.16:47

Karianne: Får håpe at du får den snart, for den er virkelig herlig! Du er heldig som skal reise til Vietnam! har faktisk veldig lyst å dra der selv, siden jeg har en del venninner derfra :DMartine Kristine: oooh! TYRKIA!! Det er et herlig land det! har aldri vært der selv, men har hørt veldig mye positivt om det lander ^^

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits