UKENS MÅ HA: CAFFE MOCCA

Nå har jeg kommet hjem fra en koselig café tur :D
Drakk Caffe Mocca, noe som er anbefalt på det sterkeste.. og om du ikke er stor fan av caffe er jo dette en bra start, for dette er en blanding med sjokolade :D helt Yummi!
Det er ingenting som slår en koselig jentetur med mat, drikke og snakk! Det er noe vi jenter er gode på, å SNAKKE! Vi kan jo snakke i flere timer uten å gå lei! og slik skal det være :)
Utenom café turen vår gikk vi bare rundt å skikket litt i butikker.. siden vi lever begge på et lavt budsjett ble det jammen meg ikke mye med shopping. Men selvfølgelig så flink som jeg er, klarte jeg ikke å holde meg unna kortet mitt og kjøpte meg nye helt ordinære svarte thights og nytt undertøy. jeeeij for me! xDNå må jeg straks gjøre meg klar igjen, bare ikke pynte meg denne dagen, nå blir det på med treningstøy for å ta seg en god time med trening. BODY STEP blir det denne gangen :)
Det har jeg faktisk ikke prøvd før (blant masse annet som ikke er prøvd der), men har hatt lenge lyst til å prøve det. Virker fun! Så vi får se hvordan det går ! (:


4 kommentarer

Camilla

19.feb.2009 kl.19:21

Åh, nam, fristet :)

Makki - Kosmetikk

19.feb.2009 kl.23:03

Det er KJEMPE GODT! :D

Hege

20.feb.2009 kl.14:55

Caffe Mocca er ELSK!!! har du smakt den på 7eleven? Den er dødsgod! med to trykk fra den sjokoladegreien:)

Makki - Kosmetikk

20.feb.2009 kl.22:31

enig! caffe mocca er virkelig elsk! nei, har nok ikke smakt den! har nok så langt kun holdt meg til den koselige caffe baren steam :D men kanskje jeg skal prøve :)

Skriv en ny kommentar

Makki - Kosmetikk

Makki - Kosmetikk

0, Stavanger

Jeg er ei jente som er ganske så glad i sminke. Liker du det du leser så legg meg gjerne til på bloglovin :) Lurer du på noe? ta kontakt på: makkiakamonkey.blogg@live.no

High Fly

bloglovin online bloglovin =)

Kategorier

Arkiv

hits